Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Maç öncesi ufak bir Frida kaçamağı :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En son yaklaşık bir ay önce görüştüğüm Masöz Frida ile tekrar görüşmek için kafamda uygun zaman planı yaparken, dün iş çıkışı ile Ataşehir’deki basket maçının arasında iki biralık bir boş vaktim olduğunu fark ettim. Kısa bir yazışmadan sonra, sağolsun her zamanki gibi kırmadı ve kısıtlı vakitte kendisine misafir oldum.

Keyifli bir muhabbet eşliğinde biralarımızı yudumladıktan sonra, boyundan ayak parmağına kadar her noktamı yumuşatan masajına geçti. Sonunda bıraksa, neredeyse yatakta uyuyakalacaktım; bir de sıcacık vücuduyla yanıma uzanınca :) Neyse ki, çabucak yaramazlığa başladı da, mutlu sona ulaşabildik birlikte… (üzerine bir de basket maçını kazanınca, gecenin keyfi benim açımdan iyice uzadı :ponponpon::ponponpon:)

Oldukça kısıtlı bir zaman diliminde, keyifli ve kapsamlı bir görüşme yaşattığı için teşekkürler Masöz Frida , sözü de aldığıma göre artık 2019’da Masöz Frida ve MELTEM ile bol kapsamlı bir görüşme yapmak farz oldu :eek: :bira:

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımınız için teşekkürler :)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,325
En son yaklaşık bir ay önce görüştüğüm Masöz Frida ile tekrar görüşmek için kafamda uygun zaman planı yaparken, dün iş çıkışı ile Ataşehir’deki basket maçının arasında iki biralık bir boş vaktim olduğunu fark ettim. Kısa bir yazışmadan sonra, sağolsun her zamanki gibi kırmadı ve kısıtlı vakitte kendisine misafir oldum.

Keyifli bir muhabbet eşliğinde biralarımızı yudumladıktan sonra, boyundan ayak parmağına kadar her noktamı yumuşatan masajına geçti. Sonunda bıraksa, neredeyse yatakta uyuyakalacaktım; bir de sıcacık vücuduyla yanıma uzanınca :) Neyse ki, çabucak yaramazlığa başladı da, mutlu sona ulaşabildik birlikte… (üzerine bir de basket maçını kazanınca, gecenin keyfi benim açımdan iyice uzadı :ponponpon::ponponpon:)

Oldukça kısıtlı bir zaman diliminde, keyifli ve kapsamlı bir görüşme yaşattığı için teşekkürler Masöz Frida , sözü de aldığıma göre artık 2019’da Masöz Frida ve MELTEM ile bol kapsamlı bir görüşme yapmak farz oldu :eek: :bira:

Sevgili kadikoylu 2019 güzel bir yıl olacak benim icin bu yüzden bol kapsamlı görüşmeleri kaçırma derim:) Ben tekrar teşekkür ederim kısacık da olsa vaktini ayırdığın için çok çok öpüldün bilesin

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,325

Sevgili kadikoylu 2019 güzel bir yıl olacak benim icin bu yüzden bol kapsamlı görüşmeleri kaçırma derim:) Ben tekrar teşekkür ederim kısacık da olsa vaktini ayırdığın için çok çok öpüldün bilesin ??

Frida Çevrimdışı

Frida

15 Ağu 2018
765
2,325
allahtan basket maçını seçmişsiniz. Futbol maçını seçeydiniz geceniz berbat olacaktı. Yada o hırsla Fridaya yazık olacaktı :))) keyifli paylaşım için teşekkürler yaşayana ve yaşatana

Sevgili thinker Allah'tan basket maçı idi :)) şaka tabiki :))) kadikoylu ile biz ne 90 dk lar devirdik:))))))

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
451
15
Cinsiyetiniz nedir?
Frida ilaç gibidir.Onun yanında olabilmek ayrıcalıktır.Maç bahane Frida şahane diyelim.Frida Meltem kalp dayanmaz sanırım.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
allahtan basket maçını seçmişsiniz. Futbol maçını seçeydiniz geceniz berbat olacaktı. Yada o hırsla Fridaya yazık olacaktı :))) keyifli paylaşım için teşekkürler yaşayana ve yaşatana

Futbolu takip etmeyi bıraktım bu yıl; basketbol hem daha hızlı, hem daha zevkli hem de pozisyon çeşitliliği var; Masöz Frida ya da daha uygun :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,330
270
Sevişmenize sağlık üstadım.

Marco Polo Çevrimdışı

Marco Polo

Normal Üye
6 Eki 2018
35
28
Cinsiyetiniz nedir?
sözü de aldığıma göre artık 2019’da @Masöz Frida ve @MELTEM ile bol kapsamlı bir görüşme yapmak farz oldu :eek: :bira:

Hocam saygı duydum...
Bu durumu, gerçekleşme ihtimaline getirmenize bile şapka çıkartırım. (İlk okuduğumda bu kısmı kaçırmışım, şu anda fark etmem ise tamamen algıda seçicilik, darısı başımıza :ulubatli:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar