Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ludayla ilk buluşmam

19 Şub 2013
200
182
Gün içinde ani bi kararla ludayla buluşmaya karar werdım oda saolsun kırmadı hızlı bı sekılde bulustuk ewi merkezi bi yrrde bulması kolay ew rahat we guzel ludaya gelınce forumda oyle bı hawa wardıkı yuz guzellıgı acısından gerilerde gibi ama yuzyde guzel huyuda guzell ozellıklee ılgıyle sizi dinlerken bı de anlasam bakışları cok hoss dıl anlamadındaa türkçe baslangıc vazıyetlerınde yatak kısmı ısr kaprıssızz sıkıntısız ıstedgnız herseyın karsılıgını weryoo teni pürüssüzz harikaa yani bencee ozellıkle arkadaslar oral konusunda owuyolardı ınanın az bıle netice ben bı muddet luda hanıma abone olurum gıbı ya neyse butun arkadaslara sonu hayal kırıklıgıyla bıtmeyen kacamaklar dılerım ludacım senide cok opuyorum soylemedende olmazdı yanı:confused:

Burlesque Çevrimdışı
6 Haz 2019
80
156
Hocam karışık sinyaller aldım yazdığın yazıdan, özellikle sondaki emoji kafamı baya karıştırdı.

Görüşme olumlu muydu olumsuz muydu?

19 Şub 2013
200
182
Iyıydıı o emojı her guzel seyın son bulmasındakı huznu temsil edıyoo ben acıkca soyleyeyımm umdugumdan cok daha ıyı we guzel gectı ben gonul rahatlıgıylaa tawsıye edıyorumm

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gün içinde ani bi kararla ludayla buluşmaya karar werdım oda saolsun kırmadı hızlı bı sekılde bulustuk ewi merkezi bi yrrde bulması kolay ew rahat we guzel ludaya gelınce forumda oyle bı hawa wardıkı yuz guzellıgı acısından gerilerde gibi ama yuzyde guzel huyuda guzell ozellıklee ılgıyle sizi dinlerken bı de anlasam bakışları cok hoss dıl anlamadındaa türkçe baslangıc vazıyetlerınde yatak kısmı ısr kaprıssızz sıkıntısız ıstedgnız herseyın karsılıgını weryoo teni pürüssüzz harikaa yani bencee ozellıkle arkadaslar oral konusunda owuyolardı ınanın az bıle netice ben bı muddet luda hanıma abone olurum gıbı ya neyse butun arkadaslara sonu hayal kırıklıgıyla bıtmeyen kacamaklar dılerım ludacım senide cok opuyorum soylemedende olmazdı yanı:confused:
Cok tesekkur tekrar beklerim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar