Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Luda

scott Çevrimdışı
22 Kas 2018
69
481
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İkinci görüşmem oldu. Fotoğraflar yetersiz gidip görülmeli renkli gözlü sarışın beyaz tenli hoş tatlı bir Rus. Metrobüse yakın. Oturma odasında başlamadan önce ve seans aralarında göz temasını eksik etmiyor. Bakıp bakıp gülüştük. Duşa girince banyo kapısını kapatmayın bence ilk açışta biraz zorlayabilir. Her seans sonrası unutup kapattım ben :D Oralda iddialı bazı bölgelere yaptığı dil müdahaleleri feci şekilde gıdıklayıp kasılmalara neden oldu bende çok hoş hareketler. 69 yapmıyor ama sırt üstü yatip oral yaptırıyor kendine. Rahatsızlığı varmış herhalde tam bilmiyorum. 2 saatte 4 seans diyor wow ben 3 yapabildim ikincisinde de güzel oralına dayanamayıp cim oldu. Erken boşalınca enerjiniz ve vaktiniz varsa üçüncüye devam etmek bence çok önemli öne çıkarılması gereken detay. 2 saati fazla muhabbetten ziyade sevişmeyle seksle değerlendirmeyi tercih ederim. Muhabbeti her yerde yaparsın oraya gitme maksadım asıl ihtiyacım kabak gibi belli tensel haz öyle değil mi? Beylikdüzü'ne gitmeye kesinlikle değer bir partner güzel birliktelik için teşekkür ediyorum.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
213
475
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. İç gıcıklayıcı bir kadın kendisi. Benim de listemde üst sıralarda...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,466
2,632
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İkinci görüşmem oldu. Fotoğraflar yetersiz gidip görülmeli renkli gözlü sarışın beyaz tenli hoş tatlı bir Rus. Metrobüse yakın. Oturma odasında başlamadan önce ve seans aralarında göz temasını eksik etmiyor. Bakıp bakıp gülüştük. Duşa girince banyo kapısını kapatmayın bence ilk açışta biraz zorlayabilir. Her seans sonrası unutup kapattım ben :D Oralda iddialı bazı bölgelere yaptığı dil müdahaleleri feci şekilde gıdıklayıp kasılmalara neden oldu bende çok hoş hareketler. 69 yapmıyor ama sırt üstü yatip oral yaptırıyor kendine. Rahatsızlığı varmış herhalde tam bilmiyorum. 2 saatte 4 seans diyor wow ben 3 yapabildim ikincisinde de güzel oralına dayanamayıp cim oldu. Erken boşalınca enerjiniz ve vaktiniz varsa üçüncüye devam etmek bence çok önemli öne çıkarılması gereken detay. 2 saati fazla muhabbetten ziyade sevişmeyle seksle değerlendirmeyi tercih ederim. Muhabbeti her yerde yaparsın oraya gitme maksadım asıl ihtiyacım kabak gibi belli tensel haz öyle değil mi? Beylikdüzü'ne gitmeye kesinlikle değer bir partner güzel birliktelik için teşekkür ediyorum.
Tebrikler... (y)

Vatann Çevrimdışı
22 May 2021
284
213
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İki saatte 4 seans çok iyi

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,214
7,674
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

DarkH Çevrimiçi
10 Tem 2020
100
208
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici referans için teşekkürler.

Cenk13 Çevrimdışı

Cenk13

Normal Üye
10 Ağu 2018
33
32
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı anlatım icin teşekkürler, sevişmenize sağlık

Waga Çevrimdışı
31 Eki 2018
30
17
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referanslarınız hep detaylı keşke tüm referanslar da böyle olsa

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar