- 22 Kas 2018
- 69
- 481
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İkinci görüşmem oldu. Fotoğraflar yetersiz gidip görülmeli renkli gözlü sarışın beyaz tenli hoş tatlı bir Rus. Metrobüse yakın. Oturma odasında başlamadan önce ve seans aralarında göz temasını eksik etmiyor. Bakıp bakıp gülüştük. Duşa girince banyo kapısını kapatmayın bence ilk açışta biraz zorlayabilir. Her seans sonrası unutup kapattım ben Oralda iddialı bazı bölgelere yaptığı dil müdahaleleri feci şekilde gıdıklayıp kasılmalara neden oldu bende çok hoş hareketler. 69 yapmıyor ama sırt üstü yatip oral yaptırıyor kendine. Rahatsızlığı varmış herhalde tam bilmiyorum. 2 saatte 4 seans diyor wow ben 3 yapabildim ikincisinde de güzel oralına dayanamayıp cim oldu. Erken boşalınca enerjiniz ve vaktiniz varsa üçüncüye devam etmek bence çok önemli öne çıkarılması gereken detay. 2 saati fazla muhabbetten ziyade sevişmeyle seksle değerlendirmeyi tercih ederim. Muhabbeti her yerde yaparsın oraya gitme maksadım asıl ihtiyacım kabak gibi belli tensel haz öyle değil mi? Beylikdüzü'ne gitmeye kesinlikle değer bir partner güzel birliktelik için teşekkür ediyorum.