- 22 Kas 2018
- 70
- 469
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Beylikdüzü'nde ulaşımı gayet rahat bir konumda. Tanıtım yazısında boy 1,78 yazıyor ama benim boyum 1,71 civarı yan yana geldiğimizde aşağı yukarı yakındık birbirimize. Referanslarda kimi minyon demiş kimi değil demiş benim gördüğüm beyaz tenli sarışın benim boylarımda güler yüzlü yeşil gözlü sevimli bir kuş. Nipple fotoğraflarını paylaşmış bir konuda evet gördüğüm de aynısıydı farklı bir şeyle karşılaşmadım. Çok ciciler. Sevişmesi ve oralında ön plana çıkarmak istediğim nokta öpücüklerle gıdıklıyor penisi boydan boya alıp köküne (o bölgenin adı nedir bilmiyorum) dil darbeleri attığında da aynı şekilde gıdıklayarak hopur hopur hoplatıyor. Pozisyon zenginliği var. Tek kabul etmediği teklifim facesitting pssy licking yapmamı istemedi hoşlanmıyor galiba bilmiyorum artık. Ama farklı pozisyonda yalayabildim minik kuşu Memnun kaldım yanından da gülümsemeyle ayrıldım. Gülümsememek mümkün değil zaten hal ve hareketleri oldukça sevimli. Hatırladıkça yine gülümsüyorum. İkramlar için de ayrıca teşekkürler.