Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Luda-saf güzelliğin tanımı

Goldberg34 Çevrimdışı

Goldberg34

Normal Üye
5 Haz 2011
28
109
Cinsiyetiniz nedir?
Bu tür işlere uzun süre ara verdikten sonra Cuma forumda Luda'nın konusunu ve özellikle oralda ne kadar yetenekli olduğunu görünce gitmeye karar verdim. Kendisi çabuk dönüş sağladı. Evi çok kolay ulaşılabilecek bir yerde, arabaya gerek olmadan rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kendisine gelirsek, anlatmaya çalışacağım ama ne kadar anlatsam da kelimeler yetmeyecek açıkçası.

Uzun boylu, masmavi gözlere ve çok güzel bir gülüşe sahip. Vücudu harika, göğüsler muhteşem. Doğal göğüs sevenler özellikle hasta olacaktır.(Benim gibi :D ) Gayet fit ve yatakta aktif.

İlk kez buluşmalarda yapım gereği utangaç ve heyecanlı olurum ancak kendisi o kadar cana yakın ki bunu atmam uzun sürmedi. Benim için en önemli konulardan birisi de genelde partnerlerin seks uzadığında "hadiii" "ooffff" gibi tepkiler vermesi. Bu direkt beni olaydan soğutan bir durum. İkinci seans uzun sürmesine rağmen kendisi o kadar tatlıydı ki... Sırf bu sebep için bile tercih edilir.

Kendisine tek bir önerim var, biraz seksi çoraplar/fileli çoraplar ve seksi kıyafetler giymeli. Onun dışında çok beğendim, en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.

1 Ara 2013
776
387
Cinsiyetiniz nedir?
Luda icin bir prenses profili çizildi şu an kafamda..
Bahsettigin uzama işi olunca aynen ben de partner hadi artık falan derse tüm modum gidiyor, bırakıyorum hatta..
Luda anladığım kadarıyla fizik olarak çok güzel olmanın yanısıra kişilik olarak da kaliteli biri.umarim görüşme imkanımız olur.

4 Şub 2019
27
17
özel olmazsa eğer uzadı dedidiğiniz kaç dakika civarı? bir de görüşmede zaten saati sonuna kadar kullandırmıyorlar mı iki seans bittiği gibi görüşme bitiyor mu?

11 Ağu 2019
22
13
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaki yeni guzeller icin paylasimlarin artmasi olumlu. Tesekkurler.

Goldberg34 Çevrimdışı

Goldberg34

Normal Üye
5 Haz 2011
28
109
Cinsiyetiniz nedir?
özel olmazsa eğer uzadı dedidiğiniz kaç dakika civarı? bir de görüşmede zaten saati sonuna kadar kullandırmıyorlar mı iki seans bittiği gibi görüşme bitiyor mu?
İlki 10 dk gibi oralla bitti 2.si 10 dk aradan sonra 25 30 dk sürmüştür. Zaman akıp gitti çünkü. :giggle:

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cok tesekkur tekrar gorusmek user

19 Şub 2013
200
182
Bende cok merak etmeye basladım luda hanımı umarım en kısa sürede merakımı gıdermıs olurum paylaşım ıcınde tesekkurler

ozie79 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
104
55
Luda hanımın popülerliği artıyor ve bizim de merakımız artıyor

Goldberg34 Çevrimdışı

Goldberg34

Normal Üye
5 Haz 2011
28
109
Cinsiyetiniz nedir?
Bugün tekrar görüştük. Geçirdiğim kaliteli zaman için teşekkürler. Kendisi çok tatlı ve cana yakındı gene. :giggle:

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok teşekkür canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar