Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

luda resitali

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,010
4,130
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2018 senesi mart ayıydı. O zamanlar düzenli sinemaya gider , yüksek gişe yapan korku filmleri hariç her filmi izlerdim.
Görevimiz tehlike , açlık oyunları vb vb… bu bahsi geçen film ise red sparrow , o hafta o filmi izlemeye gitmiştim. Film de amcası tarafından : çok iyi bale sanatçısı kıza kurulan şantaj ve kızın en iyi ajanlardan birisi olması anlatılıyordu. Oynayan oyuncu jenifer lawrance ; inanılmaz iyi karakter. O filmi 2 defa daha izledim sinemeda. Benim rus coğrafyasına , rus edebiyatına , rus kültürüne , moskova ya , ve rus kadınlarına ; slav kadınlarına olan ilgim tam olarak o zaman başladı. Sonra bir arkadaş vesilesi ile bir site keşfettim , hepinizin bildiği şu pahalı site. 2 defa kalibresi çok yüksek kadınlarla görüştüm. Henüz moskova ya gidemedim hala ama , kiev bu açığı az da olsa şimdiye dek kapattı. Rusça konuşmaya başladıkça , slavlara olan ilgim de arttı , striptiz clüblerde inanılmaz eğlendim , aynı anda birkaç kızla. Dün yani Perşembe günde bu ilgimi yad etmek adına , seksten farklı birşeyleri tatmak adına Luda ile görüşmek istedim. Bu ikinci buluşmamız olacaktı. Sözleştik saat 16:00 için. Yalan yok heyecan oldu biraz , ben ki çekingen değilimdir asla. Stajımızı çoktan bitirdik.
Beylikdüzü , bir zamanlar tatilya olan yerde şimdi başka bir bina avm var. Vakit 1 saat vardı henüz. Hava da güzeldi. Cafeler de kapalı olmasa harika olurdu ama hayat…

Çayımı aldım , güneşe doğru oturdum. Yaz mevsiminin yeri gitmiyor.
Buraya yakın konumdaki luda ya kavuşmak için yürüyorum. Bir defa daha teyit ediyorum saatimizi. Ne dediyse o oluyor. 16:00 da evdeyim.
2019 eylül ayında görüşmüştük ilk. O zaman demek ki ben tam kanalize olamamıştım kendisine.

Kapı açıldı , amair ne açılış. Luda çok güzel olmuş , çok hoş , kibar , bakımlı , çok class karşıladı beni. Kendisi hakkında en net söyleyebileceklerim : class ve harika bir kadın olduğudur. Efendi tavrı , bembeyaz teni , inanılmaz mavi gözleri , yanınızdaki o kadınsı ama ciddi duruşu , arada rusça konuşmaya teşvik etmesi , siz bakınca bakış atması ; gerçek bir rus güzeli. Bir defa daha yazıyorum luda yı gerçek anlamda çok beğendim. O saçlar , o ten , o koku , o gülümseme… ipek gibi , som altını andırır bir kadın. Saf , kendine has. Standartın dışında. göz var , nizam var , gerçek bu olanlar. bir iki an rüya satın almaya eşdeğer.

Süremiz 60 dakika ; bir çay içiyorum , o kahve. Çay sıcak biraz bekliyorum ki soğusun , sıcak çay içemiyorum alıştım senelerdir buna. Sokak kedisini evine almış , ama kedi hiç size yanaşmıyor genelde uyuyormuş zaten sorun yok.
Sohbet derken saat kontrolü , sıcak bir duş ve luda ile odasında buluşuyoruz. Bedeni tertemiz , beyazımsı teni ,ama o saçlar , o yüz…
Öpüşmesi , bedeninin sıcaklığını hissetmek ,oral yaparken onu izlemek.Erkeğe erkek olduğunu hissettiren özverisi ,her şey olması gerektiği gibi. все так, как я хочу.
Oralı güzel , baya güzel hemde. Sizi kıvama yavaş yavaş getiriyor. Acele etmeden. Benim tabirime göre derin bir yaraya üfler gibi sevişiyoruz. Kadının rol almasını seviyorum ben. Amacım o zevki hissetmek zaten. Luda bunu çok iyi yapıyor. Geldiği , doğduğu topraklardan bizlere forum üyelerine bir armağan. Oral seks i çok seviyorum ama dayanma sınırımız var sonuçta. İlk seti doggy ile devam ederek bitiriyoruz.
Gereksiz tavırlar , boş muhabbetler , yapma etmeler yok. Duşa giriyorum. Sonra luda yanıma geliyor oturuyoruz. Ellerini öpüyorum arada. Kadınlar güzel varlıklar.
Kiev de de gerçek bir rus kızıyla olmuştum. O da luda gibiydi , resmi , class , güzel , beyaz tenli , tertemiz , yatakta erkekliği hissettiren. Oturuyoruz yanyana , çok konuşamasak bile o his , o hissiyat , o duygu , böyle güzel bir kadınla zaman geçirmek ; harika bir duygu.

Saat kontrolü yapıyorum. Malum zaman değerli , 2. Seans için kendisi ile içeri geçiyoruz. Bu oral seks başka bir zevk. Adeta bir tutku , bir zaaf. Ellerini hiç kullanmadan ; şairane bir incelikle moda girmek. Biraz yorgun olmamdan dolayı ; hj ile devam ediyoruz pozisyon denemesinden sonra. Her güzel şeyin bitişi sonu vardır. Ben gidip son duşumu alıyorum. Luda ile vedalaşıyorum. 58. Dakikada çıkıyorum kapıdan. O saçlara , o güzel yüze , böyle güzel bir kadına tekrar bakıyorum. Kalp işareti yapıp çıkıyorum. Yasak pandemi vs bizim insanlara sökmüyor. Beylikdüzü kalabalık. Avm girişinde 50 kişilik sıra. Eve gidince 1 kadeh viski ile bugünü bitiriyorum.
Luda ya buradan bir kez daha bana zaman ayırdığı için çok teşekkür ederim.
Tam bir rus resitali Luda…

O bu topraklardan tamamen gitmeden , gidin o yüzü seyredin. Güzelliğine tanık olun. Bende o arada yeni keşifler peşinde koşayım.

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
547
752
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Luda ile yakın zamanda görüşen biri olarak, arkadaşın söylediklerine harfiyen katılıyorum. Luda bambaşka biri 🎈

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
194
321
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler. Güzel refarans olmuş.

the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
101
176
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bana göre fazlasıyla overrated Luda . aşırı beğeniler sonrası görüşmeye gittiğimde safkan bir rus bekliyordum rus'a bile benzetemedim.
Bilmiyorum belki de yaptığı makyaj yüzündendir instagram kızları yaptıkları makyajlarla hep birbirine benziyorlar ya kaşlar çizili falan hiç sevmiyorum belki makyajsız görsem etkilenebilirdim.

418

Normal Üye
14 Ara 2020
2
5
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence putinden bile daha cok ruslara benziyor :) hangi irka benzettiniz merak ettim

the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
101
176
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence putinden bile daha cok ruslara benziyor :) hangi irka benzettiniz merak ettim
dediğim gibi instagram kızı tipi var bu makyajı yapanların herhangi bir ırka benzeme şansı yok. hiç sevmediğim şey kaş çizilmesi ve aşırı belirgin makyaj yapılması.

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,010
4,130
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben gayet beğendim sorun yok
Herkesin kendi tercihidir

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar