Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Luda ile Tanışma

16 Mar 2019
56
140
Merhaba
Dün akşam hanımefendiyle tanışma fırsatım oldu.Park sorunu yok,evi kolay bulunabiliyor.Yapılan yorumlar az bile kalır. Özellikle oralı mükemmeldi.Henüz tanışmamış olan arkadaşlar mutlaka gidip tanışmalı.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba
Dün akşam hanımefendiyle tanışma fırsatım oldu.Park sorunu yok,evi kolay bulunabiliyor.Yapılan yorumlar az bile kalır. Özellikle oralı mükemmeldi.Henüz tanışmamış olan arkadaşlar mutlaka gidip tanışmalı.
Kafamızdaki soru işaretlerini gidermekten öte daha çok soru oluşturan bir paylaşım 😁 paylaşımınız için teşekkür ederiz

16 Mar 2019
56
140
1.72-73 civari boyu, beyaz tenli,sarı saçlı renkli gözlü,istekli, kaprizsiz bir hanım,türkçesi az ama anlaşabilmeye yetiyor.Ön sevişme ve oralı uzun tutuyor ve oralı gerçekten çok iyiydi.Zaten forumda en iyi oral sıralaması başlığında adı geçiyor hanımefendinin.Bence mutlaka tanışılması gerekiyor.

clarkkent83 Çevrimdışı
21 Haz 2019
346
351
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet, ben de ilk fırsatta gideceğim ama bir türlü kısmet olmadı. Sadece oral ile bitirebilirim bile. Beklentim çok yükseldi.

19 Şub 2013
201
177
Bu aralar luda hanıma övgüler ardı ardına gelıyo denemek lazım paylaşım ıçın tesekkurler

Dandanakan

Normal Üye
27 Ağu 2019
6
0
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Luda nın whatsap ı işletme hesabı görünüyor ve otomatik cevap veriyor.

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
95
292
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba
Çok teşekkür ederim tekrar görüşmek üzere

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar