Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Dün akşam hanımefendiyle tanışma fırsatım oldu.Park sorunu yok,evi kolay bulunabiliyor.Yapılan yorumlar az bile kalır. Özellikle oralı mükemmeldi.Henüz tanışmamış olan arkadaşlar mutlaka gidip tanışmalı.
Merhaba
Dün akşam hanımefendiyle tanışma fırsatım oldu.Park sorunu yok,evi kolay bulunabiliyor.Yapılan yorumlar az bile kalır. Özellikle oralı mükemmeldi.Henüz tanışmamış olan arkadaşlar mutlaka gidip tanışmalı.
1.72-73 civari boyu, beyaz tenli,sarı saçlı renkli gözlü,istekli, kaprizsiz bir hanım,türkçesi az ama anlaşabilmeye yetiyor.Ön sevişme ve oralı uzun tutuyor ve oralı gerçekten çok iyiydi.Zaten forumda en iyi oral sıralaması başlığında adı geçiyor hanımefendinin.Bence mutlaka tanışılması gerekiyor.
Merhaba