Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Luda ile ilk görüşme

shelby23

Normal Üye
2 Eyl 2019
27
134
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar...
Geç kalınmış bir referans ama Luda nın hakkını vermek için yazmam gerek.
Rus efsanesi nasıl oluyor acaba merakıyla takibe başladım kendisini ,rederanslarını okudum ve görüşmeye karar verdim.
Mesaj yazdım hemen ,cevap gecikmedi. Neyse ,randevuyu aldım . Tabi mesajlar kısa ve net bir şekildeydi. Çok iyi değildir türkçesi düşüncesiyle ve görüşme heyecanıyla çok takılmadım.
Görüşme saati yaklaşırken ben de hazırlandım ve erkenden evden çıktım. Adresi yine çok kolay tabiki . Park sorunu yok. Konuma varınca hemen binaya girdim ve kata çıktım, tabi kapı açıldı ve içeri girdim . Karşımda gerçekten de bir rus hatun kişisini gör0nce hem heyecanlandım hem de ya farklı biri çıkarsa korkusundan kurtulduğum için rahatladım.
Karşılaması güleryüzlüydü. Ama kıyafet olarak beklediğim gibi değildi. Günlük kıyafetliydi. Olsun yinede mükemmel bir vücudu ve güzel bir yüzü vardı.
Eller yıkandıktan sonra tanışma faslına geçtik ,kahve ikramını yaptı tabiki de.
Ama türkçesi yeterli olmadığından mı bilemedim çok konuşma taraftarı değil gibiydi.
Odaya geçelim davetini önce ufak dokunuşlarla yaptı sonra sözlü olarak. Hemen ayaklandık ve geçtik. Üzerimizi çıkardık (tabi herkes kendinden sorumluydu :((( )ama sevişme heyecanı pek yoktu kendisinde. (Devam) O güzel gözlerine bakarak öpüşmeye başladık. Teni gayet sıkı ve pürüzsüzdü. Öpmesi çok zevkliydi yani. Önce ben kendisiyle ilgilnedim . Ama çok bi hareket yoktu kendisinde. Sonra sıra ona geldi ve şov başladı. Gerçekten güzel ve yorulmadan patlatana kadar yaptı . Veeeee buumm. İlk seans bitti . Salona geçip kahvemizi içmeye devam ettik.
Tv de rus kanalı açıktı tabi. Kendisi gün içinde fazlasıyla türkçe konuştuğu için tv den memleket hasreti gideriyormuş.
Yavaş yavaş Luda dokunmalara başladı ikinci seansa geçmek için. Hooop hemen odaya geçtik. Üzerindeki bornozu sıyırdım vemükemmwel vücudu yenidenönündeydi. Göğüsleri çok büyük değil ama eli doldurur nitelikte. Uzun denemeyecek bir sevişmeden sonra yeniden orala başladı. Dur demezsen devam eder orala. Ama artık içeri girme zamanı gelmişti. Önce dogy sonra farklı bir iki pozisyonla zirveye ulaştık.
Luda yatakta biraz harketsiz , yönlendirmeye ihtiyacı var. Ama teni kokusu gözleri ve sıcaklığı şahane. Rus kadını tadı almak isteyen tereddütsüz gidebilir. Ama yinede güzel bir görüşme oldu.

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..

Alexdesouza 34 Çevrimdışı
21 Ocak 2020
27
46
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gerçekten güzel kadın Luda, fizik, ten ve kokusu da öyle.
Oral deseniz iyi.
Ama maalesef hepsi o kadar.
Yatakta isteksiz ve fazlaca soğuk.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar