Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Luda ile görüşme

××××

Normal Üye
25 May 2018
43
28
Cinsiyetiniz nedir?
Eveet gelelim luda hanıma evi kolay bulunur yerde ulaşım rahat karşılama güzel gözler muhteşem ama fizik 100 üzerinden 60 ön sevişme derseniz öpüşmeyi severim yazmış alakası yok ya öpüşmeyi bilmiyo yada öpüşmüyo oralı idare eder soft.ilgilenmesi pek yok bence işini bitir git dercesine. Bence zamam kaybı olur...

××××

Normal Üye
25 May 2018
43
28
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkürler. Frekans uyuşmazlığı evet oda olabilir. :) zaten mecburiyetten gittim ama keşke şansımı başkasından yana kullansaydım.

tefolix

Normal Üye
13 Ara 2021
8
25
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun. Paylaşımınız için teşekkürler.

Sun Diego

Normal Üye
3 Eki 2018
11
32
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun zamandır eskortlarla görüşmeler yapmıyordum fakat bu hafta yeniden görüşmelere başladım ve Luda hanım ile 4 gün önce görüştüm, fizik bakışı kişiden kişiye değişir ama bence Luda hanım'ın fiziği gayet yerindeydi. Öpüşme olarak ben hiçbir sorun yaşamadım gayet öpüşüyordu yani öpüşmemezlik yoktu. Oralinin ise ki oral benim için çok önemli Luda hanım'ın en iyi olduğu konu hatta ona ikinci kez gitmemi sağlayacak kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Evet kişiden kişiye deneyimler farklıdır, elektrik tutmamış olabilir, belli başlı bir sorun olmuş olabilir ama bu referansı görünce açıkcası çok şaşırdığım için yazma gereği duydum.

man034 Çevrimdışı
19 Ara 2009
73
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bence de frekans tutmamış ya da beklentiler farklı. Luda benim zevkle görüştüğüm biri ve gerçekten ilgisi, fiziği, opusmesi, oralı son derece tatmin edici biri.

asas12

Normal Üye
17 Kas 2015
44
28
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşımınız için teşekkürler ben de görüştüm ama böyle sorunlar yaşamadım.

××××

Normal Üye
25 May 2018
43
28
Cinsiyetiniz nedir?
Valla arkadaşlar sanırım benim frekanslarda bi sorun oldu normalde duş alınıp odaya geçilmezmi? Luda ile birlikte el yüz yıkamadan duş alınmadan odaya geçildi bu bile benim için yeterli... Gerisi size kalmış... Teşekkürler...

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,117
2,114
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eveet gelelim luda hanıma evi kolay bulunur yerde ulaşım rahat karşılama güzel gözler muhteşem ama fizik 100 üzerinden 60 ön sevişme derseniz öpüşmeyi severim yazmış alakası yok ya öpüşmeyi bilmiyo yada öpüşmüyo oralı idare eder soft.ilgilenmesi pek yok bence işini bitir git dercesine. Bence zamam kaybı olur...
Yorum yok. Ne diyelim... (y)

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
525
724
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır eskortlarla görüşmeler yapmıyordum fakat bu hafta yeniden görüşmelere başladım ve Luda hanım ile 4 gün önce görüştüm, fizik bakışı kişiden kişiye değişir ama bence Luda hanım'ın fiziği gayet yerindeydi. Öpüşme olarak ben hiçbir sorun yaşamadım gayet öpüşüyordu yani öpüşmemezlik yoktu. Oralinin ise ki oral benim için çok önemli Luda hanım'ın en iyi olduğu konu hatta ona ikinci kez gitmemi sağlayacak kadar iyi olduğunu düşünüyorum. Evet kişiden kişiye deneyimler farklıdır, elektrik tutmamış olabilir, belli başlı bir sorun olmuş olabilir ama bu referansı görünce açıkcası çok şaşırdığım için yazma gereği duydum.
Katılıyorum..

stigmataaa Çevrimdışı
6 May 2020
525
724
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynı gün iki farklı referans olmuş. Frekans uyum çok önemli.. Partner demek eşlik eden demek.. Eş olabilmek önemli..
Ben kendisi ile üç kez görüştüm. Olumsuz bir durum yaşanmış olsam görüşmezdim heralde.

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar Bana whatsapp tan yazabilirmisiniz ben kim olduğunuzu burdan cıkaramadım ve çok şaşırdım rica etsem bana yazarmısınız kim olduğunuzu anlamak için sizin için sakıncası yok ise

××××

Normal Üye
25 May 2018
43
28
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar Bana whatsapp tan yazabilirmisiniz ben kim olduğunuzu burdan cıkaramadım ve çok şaşırdım rica etsem bana yazarmısınız kim olduğunuzu anlamak için sizin için sakıncası yok ise
Size yazssam ne olacak telafisimi olacak yoo o yüzden hiç gerek yok bence. Yani ben bu forumdan kaç kişiyle görüştüm memnuniyetimi ve memnuniyetsiz kaldığım kişilere yorum yapıyorum orta seviyede olanlara yorum yapmıyorum yani ne iyi nede kötü. Ama sizinle sanırım frekanslar uyuşmadı olsun canınız sağolsun iyi günler dilerim...

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
756
868
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
şaşırdım, Oral konusunda forumda en çok adı geçen partnerlerden bir tanesi diye biliyorum.

kursadselanik

Normal Üye
25 Eki 2021
42
32
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sakıncası yoksa görüşme süreniz ne kadardı süre kısa tutulunca mı böyle durumlar çok sıkmı oluyor 🤔insanın durumuna göre süre uzun veya kısa oluyor sonuçta

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Size yazssam ne olacak telafisimi olacak yoo o yüzden hiç gerek yok bence. Yani ben bu forumdan kaç kişiyle görüştüm memnuniyetimi ve memnuniyetsiz kaldığım kişilere yorum yapıyorum orta seviyede olanlara yorum yapmıyorum yani ne iyi nede kötü. Ama sizinle sanırım frekanslar uyuşmadı olsun canınız sağolsun iyi günler dilerim...

Ama ben nerden bilecigim belki gelmediniz ve yorum yaptiniz bunu ne ben nede burdakiler bilebilir

××××

Normal Üye
25 May 2018
43
28
Cinsiyetiniz nedir?
Ama ben nerden bilecigim belki gelmediniz ve yorum yaptiniz bunu ne ben nede burdakiler bilebilir
Yok artık o kadarda değil tanımadığım birine neden yorum yapayım luda hanım. Dairenizin kapısına ilk girişte sol tarafta yatak odası sağ tarafında mutfak salonla bir. Banyoda daireye girişte sağ tarafta mutfağın yanı hemen...

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazen frekans tutmayınca tutmuyor
geçmiş olsun ....

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
210
479
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumsuz ve nötr görüşme ayrımını iyi yapmak gerektiği kanaatindeyim. Burada, arkadaşımız, nötr tercihinde bulunmuş ki, anlattığı kadarıyla neredeyse olumsuza yakın bir görüşme yaşamış kendisi.
Bir kişi hakkında, olumlu-olumsuz-nötr referanslar birlikte olunca, benim kafam çok karışıyor açıkçası. Bir ten uyumsuzluğu,bir iletişim sorunu, bir frekans tutmaması durumu olduğunu düşünmek istiyorum. Bu durumda da, kimse kimseyle görüşmek zorunda değil, görüşmenin başlamadan sonlandırılması düşüncesindeyim.
Arkadaşım, geçmiş olsun..

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
1,978
4,023
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fiziği konusunda Ruslar ve Ukraynalılar konusunda deneyimli birisi olarak ; yorum 100 üzerinden 85 olsaymış iyi olurmuş madem puanlama yapılmış ; uzun boylu ve düzgün fizikli kadın çok fazla yok
Hakkını vermek gerek
Bunun dışında uyum veya tarz meselesi
Geçmiş olsun

GüzeliSever Çevrimdışı

GüzeliSever

Normal Üye
15 Ocak 2022
5
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler. Frekans uyuşmazlığı evet oda olabilir. :) zaten mecburiyetten gittim ama keşke şansımı başkasından yana kullansaydım.
Öncelikle geçmiş olsun! Bundan sonra nice çok keyifli, hararetli sevişmelere! Takıldığım bir şey var, o da 'mecburiyetten gittim' demenden. Vallahi anlamadım bunu! Mecburiyetten gitmek neden, nasıl oluyor?? Merak ettim doğrusu!

××××

Normal Üye
25 May 2018
43
28
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle geçmiş olsun! Bundan sonra nice çok keyifli, hararetli sevişmelere! Takıldığım bir şey var, o da 'mecburiyetten gittim' demenden. Vallahi anlamadım bunu! Mecburiyetten gitmek neden, nasıl oluyor?? Merak ettim doğrusu!
Zaman problemi yani birini seçiyosun gitmek için. Eğer o zamanı değerlendirmezssen 1 hafta müsait olamayabiliyosun o bakımdan randevu oluşturdun bir başkasını ara bul mesajlaş musaitlik durumu nedir bilemiyosun artı birde benim şöyle bir problemim var söz verdiğimde iki elim kandada olsa yerine getiricem takıntı.yani o kişiyle konuştuysam buluşurum para ikinci planda...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar