Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LUDA her zamanki gibi uçurdu... içinde sıvı bırakmadı :)

13 Kas 2016
130
32
Cinsiyetiniz nedir?
LUDA güler yüzlü bir rus... Ben forumdan önce meşhur halkalı aracısı ile pek çok kez birlikte oldum.
MAMA'sını bilenler bilir...
Forum'a gelmesi çok iyi olmuş. Çünkü ben gerek yurt içi gerek yurt dışı yüzlerce hatunla oldum...
AMa onun kadar iyi oral yapana rastlamadım.
Penisi tam olarak ağzına alıp arkasındaki yumuşak sinirlerin olduğu yere dili ile masaj yapması insanı delirtiyor.

İlk geldiği zamanlar çok genç ve diriydi... Ama hala o güler yüzlü karşılamasından bir eksilme olmamış.

Bakın artık sosyal medyadan hatun kaldırmak çok zor değil. Ama oral yapmayan hatta penisin sadece kafasını hafifçe ağzına alan biri ile olmak hiç zevkli değil.
Samimi söylüyorum.

Bu yüzden LUDA'yı herkese tavsiye ediyorum.

Bu forumda LUDA hakkında ilk yazan da bendim. O yazıyı da bulun okuyun.
LUDA renkli gözleri sarı saçları kiraz dudakları ile Forum'un ilgi çekenleri arasında olacaktır. Yüzde yüz..

Ha en iyi ORAL YAPANLAR listesinde de adını daha foruma gelmeden yazmıştım. Orada da duruyor. Görebilirsiniz...

42RFSDFSDF

Normal Üye
23 Tem 2019
7
3
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, aynı anda 2 başlık açıldı sanırım Luda ile ilgili :)

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Canım yine her zamanki gibi dokturmusun evet ilk actigin paylasim okadar çok dikkat cekmistiki umarım buda aynı olur :)))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar