Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aşığım aşıkLucifer çok canımı sıkıyor, o derece yakışıklı, izlemiyorum tavır olarak
Aşığım aşık
Valla adamı bildiğin yerim ❤❤❤❤Hetero halimle ben bile yükseliyorum, o kadar kaliteli üretilmiş. İz-le-mem. bizim de bir özgüvenimiz var. Kırılıyor yani.
Valla adamı bildiğin yerim ❤❤❤❤
Aaaaa arkadaşlar bunu bana çok benzetiyorlarNormalde çekik gözlü erkek severim ama bu da yani yenir be Ekli dosyayı görüntüle 48144
6.sezon onayını aldı çoktan son sezon değil yaniNihayet geliyor iki gözümün çiçeği
Son canim ya netflix de yazdı ama dedigin doğruysa ölürüm6.sezon onayını aldı çoktan son sezon değil yani
Doğru doğru 6.sezon için tomcuğunla anlaştılarSon canim ya netflix de yazdı ama dedigin doğruysa ölürüm
Tom elis of of of ❤❤❤❤ gelse turkiyeye valla kaçırırım kriz çıkarDoğru doğru 6.sezon için tomcuğunla anlaştılar
6.sezona da lazım yavaş gelT
Tom elis of of of ❤❤❤❤ gelse turkiyeye valla kaçırırım kriz çıkar
50 sezon olsun6.sezona da lazım yavaş gel
Sen zıplarsan adama 6yı çıkaramaz50 sezon olsun
Ben onu eve kapatır ver allahım ver oyyySen zıplarsan adama 6yı çıkaramaz
Normalde çekik gözlü erkek severim ama bu da yani yenir be Ekli dosyayı görüntüle 48144
Erkek beŞeytan tüyü var
Valla lucy ı ben yerim kimseye vermemBen de bu sezon son diye biliyorum. Hak ettiği finali yapamadığı icin yapimci uzatti zaten. Son sezon mayis ayinda baskayacakti ama malum olaylar yuzunden ertelendi.
Umarim keyifli ve hak ettigi finali yasatan bir sezon olur. Bu arada luci bisex, ilgilenen varza
Tabi birde olivianin yanında michael walter bishop var ah fringe ahNetflix denen zımbırtıyı sevmiyorum, bence dünya dizi/film sektörüne büyük darbe vurdu, ama lucifer gibi değeri bilinmemiş cevherleride kurtarıyor. Son sezonu olması kötü oldu. Umarım uzar.
Eğer kriminal psikoloji seven varsa Mindhunter'ıda tavsiye ederim. Hem dizide Fringe'den Olivia Dunham'cığım da var. Kendisinin hastasıyız
hadi canimAaaaa arkadaşlar bunu bana çok benzetiyorlar
Kardeşin olsa bu kadar olmaz diyorlar
Sus adımı çaldı gicigimDizi tarihinde kurgulanmış en zeki karakter walter abimizdir saygımız sonsuz gerçi çırağı Astor'un adını bir türlü doğru öğrenemedi ama olsun Astor muydu yav yoksa bende mi karıştırdım
Bu arada kel September'ıda anmadan geçmeyelim, adamın karekökü idi kendisi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!