Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Lost control

Macitbey

Normal Üye
15 Ağu 2022
2
16
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç yazabiliyorum, ancak yazmaya değerdi. Aralık ayının 3.haftası gibiydi kendisiyle buluşmamız. Gayet kolay ulaşılır bir yerde ve güvenilir bir siteydi.

Yatak kısmını kısa geçeyim ancak tüm "ham"lığıma rağmen gecenin sonunda hayli mutluydum.

Sohbet kısmı ise çokça güzeldi. Son dönemde tanımaktan ve sohbet etmekten en mutlu olduğum kişilerdendi. Adını öğrendiğim için Carmen diyesim de gelmiyor pek :)

Neyse, tekrar görüşmek dileğiyle.

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
66
102
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için elinize sağlık. listemin en üst sıralarında yer alıyor kendisi. umarım görüşme fırsatım olur. yüz güzelliğini çok merak ediyorum zira fotoğraflara bayıldım

Carmen Çevrimdışı
23 Haz 2022
401
1,519
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Biraz geç yazabiliyorum, ancak yazmaya değerdi. Aralık ayının 3.haftası gibiydi kendisiyle buluşmamız. Gayet kolay ulaşılır bir yerde ve güvenilir bir siteydi.

Yatak kısmını kısa geçeyim ancak tüm "ham"lığıma rağmen gecenin sonunda hayli mutluydum.

Sohbet kısmı ise çokça güzeldi. Son dönemde tanımaktan ve sohbet etmekten en mutlu olduğum kişilerdendi. Adını öğrendiğim için Carmen diyesim de gelmiyor pek :)

Neyse, tekrar görüşmek dileğiyle.
Canımm benimm ben teşekkür ederim geldiğin için, senin gibi tatlış bi beyefendiyle tanışmak benim için de harikaydı ❤️ özledim seniii kocamannn öptümmm 💋💋💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar