Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Lolita ceylan

13 Nis 2022
73
46
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylan ile iletişime geçtim kendisi bursaya iş için ara sıra geldiğini söyledi bende bir sonraki gelişinde haber verir misin dedim ve bir sonraki gelişinde kendisi unutmamış ve benimle iletişime geçti uygun bir zaman ayarlayıp Ceylan ile 3 saatlik güzel bir görüşme ayarladık yüzü gerçekten çok güzel bebeksi Ceylanın önümde diz çökmesine ve oral yapmasını istedim ve gözlerini ayırmadan yüzümden harika bir oral yaptı daha sonra harika kalçalarını sallayarak doggy de devam ettik kalçalarını vurdukça sallanması sizi sizden alıyor yavru Ceylan da zevk alıyor daha sonra biraz dinlenip Ceylanı tekli koltukta arkası dönük mükemmel kalçalarına bakarak kollarını da geriye doğru çekerek harika bir pozisyonda tekrar finale ulaştık daha sonra yatakta sırtüstü Ceylan size hertürlü pozisyon zenginliği sunuyor yanında mükemmel bir zaman yaşatıyor gerçekten geçen her an için kendisine buradan çok teşekkür ediyorum kaç kere finale ulaştık hatırlamıyorum daha sonra duş alıp beraberce otelden ayrıldık ve yavru Ceylan la ayrılma vakti gelmişti kendisini terminale bıraktım ve İstanbul a döndü tekrar görüşmek üzere herşey çok güzeldi

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,992
6,685
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar