Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Lokum Hatun Aylin ile Müthiş Keyifli Anlar

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
623
459
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, forumda bulunan İstanbuldaki partnerler arasından daha önce hiç görüşme yapmamıştım, bu vesileyle şöyle bi hem Avrupa hem Anadolu yakasındaki partnerleri detaylı inceledim ve ilk görüşmemi hem Avrupa yakasında olmam hem de fotoğraflarını çok beğenmem nedeniyle Aylin hanımla yapmaya karar verdim ve nazik bir dille iletişime geçtim ve aynı kibarlıkta bir cevap ile bir süre yazıştıktan sonra görüşmemizi ayarladık. Ardından görüşme günü geldiğinde birazda heyecan ile yola çıktım ve şansıma trafik nerdeyse hiç yoğun değildi ve rahatça Aylin hanımın belirttiği konuma ulaştım.Aylin hanım eve ilk girdikten itibaren çok sıcak bir karşılama yapıyor, görüşme başladığı andan itibaren her konuda sıkılmadan konuşulabilecek neşeli ve eğlenceli yapısıyla çok keyifli vakitler geçirdik ikimizde.Diğer yandan güzel muhabbetin yanında sık sık güzel ikramlarda bulunması ayrıca hoşuma gitti özellikle Türk kahvesini oldukça beğendim :D

Sohbet muhabbet derken sindire sindire tadını çıkararak Aylin hanım ile sürtüşmelere başladık ve müthiş bir öpüşme performansı sergiledik, gerçekten dudaklarını çok iyi kullanıyor ve şehvet kalitesi iyice artıyor :cool: Ön sevişme kısmı yıldızlı pekiyi aldı benden, o meşhur koridoru ise gfe tadında öpüşerek ve vücutlarımızı uyararak müthiş zevk alarak geçtik :devilish: Yatağa ulaştığımızda ise Aylin hanımın oralı nirvana gibi hissetmemi sağladı, gayet profesyonel ve güzel bir oral sağladı, tabi bir yandan öpüşmeyi seven biri olarak o güzel atmosferde Aylin hanımın hafif dağılmış saçlarını yavaşça tarayarak hem zevk dolu oralını izlemek hem de sık sık öpüşmek çok iyi hissettirdi gerçekten. Islak ve yatağın farklı köşelerinde değişik pozisyonlarda oral performansından sonra bir ara 69 yaptık, o sıcacık ve ıslak vajina tam karşımda yakın mesafede inanılmaz bir seyir zevki sundu ve elimi bir güzel gezdirmeye başladım.Pozisyon zenginliği ise gayet geniş, istediğim pozisyonlarda çok zevkli anlar yaşadık :devilish:

Yatağın bir üst kısmında bir yan tarafında değişik pozisyonlar denedik ve her pozisyonda tam puan aldı benden Aylin hanım.Özellikle reverse cowgirl pozisyonunda o müthiş lokum gibi kalçasını ıslak ıslak kaydırırken dayanamayıp hızı daha da arttırdım ve şaplakları sıraladım sağlı sollu karşımdaki yumuşacık kalçalar ile zevk içinde olduğum anlarda :devilish::cool: Doggy pozisyonunda ise hızımı alamadım bi ara seriye bağladım ve belden kavrayıp iyice vites arttırdım karşımda öylesine güzel bi kalça ve bel manzarası olunca dayanılacak gibi değildi 🍑:D Bir yandan sevişip bir yandan öpüşerek doggy pozisyonunda bayağı terledik 💦 Düz cowgirl ve misyoner pozisyonları ise french kiss ile birleşince zevkten uçmaya başladığımı hissettim çünkü tam karşımda duran yumuşacık ve tam kıvamında olan göğüsleri sık sık sıkarak ve emerek o sıcacık vajina içinde hızlıca gel git yapmak müthiş hissiyat sağladı ve çok zevk aldık ikimizde, özellikle düz cowgirl pozisyonunda bi ara kucağımdan hiç inmesin istedim Aylin hanımın öylesine zevkli ve güzel manzaraydı yumuşacık göğüsleri sıkmak ve ıslak vajina içindeyken aşşağı yukarı seri hareketlerini izlemek :cool::devilish:💦

Bir ara seans sonunda ikimizde yatağa uzandık yan yana ve zevk terleri ile bir süre yorgunluğumuzu atıp odaya geçtik. Her seans arasında muhabbetimize kaldığımız yerden aynı lezzette devam ettik, tabii birde Aylin hanımın müzik zevkinide beğendim, arka planda çok hoş müzikler çaldı ve güzel bir atmosfer oluştu. Duş için havlu vb. sağlaması yine çok nezaketli bir davranış olarak takdirimi kazandı :) 3 seansın ardından inanılmaz rahatlamış bi şekilde bir süre daha güzel muhabbetler yaptık, ikram olarak sunulan su ve sodalar içimi ferahlattı karşımdaki güzel kadınla konuşurken :D:cool: Ardından hem kendim adına hemde böylesine nazik, güzel ve hoş karakterli Aylin hanımla tanıştığım için çok memnun olarak Aylin hanımın yanından ayrıldım.Aylin hanım artık en iyiler listeme girdi ve severek görüşeceğim biri oldu. Böylece İstanbul için forumdan ilk açılışı Avrupa yakası ile yapmış oldum ve çok iyi bir başlangıç oldu :cool: @AylinAylin

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

MoonKnight26 Çevrimdışı
6 Haz 2021
234
274
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi ile daha önce görüşmemiş olsamda,Aylin hanımın hem fiziği hem yatak performansı hem sohbeti ile çok zevkli,keyifli zamanlara vesile olmasının çok doğal bir durum olduğu kanısındayım:)
Paylaşım için teşekkürler

Besson Lou Çevrimdışı
10 Kas 2020
808
634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık. @AylinAylin hanımı henüz tanıma fırsatım olmadı fakat fotoğraflarından gördüğüm kadarı ile çok hoş ve zarif bir kadın.

rucco4stars Çevrimdışı
22 Mar 2021
149
140
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar, forumda bulunan İstanbuldaki partnerler arasından daha önce hiç görüşme yapmamıştım, bu vesileyle şöyle bi hem Avrupa hem Anadolu yakasındaki partnerleri detaylı inceledim ve ilk görüşmemi hem Avrupa yakasında olmam hem de fotoğraflarını çok beğenmem nedeniyle Aylin hanımla yapmaya karar verdim ve nazik bir dille iletişime geçtim ve aynı kibarlıkta bir cevap ile bir süre yazıştıktan sonra görüşmemizi ayarladık. Ardından görüşme günü geldiğinde birazda heyecan ile yola çıktım ve şansıma trafik nerdeyse hiç yoğun değildi ve rahatça Aylin hanımın belirttiği konuma ulaştım.Aylin hanım eve ilk girdikten itibaren çok sıcak bir karşılama yapıyor, görüşme başladığı andan itibaren her konuda sıkılmadan konuşulabilecek neşeli ve eğlenceli yapısıyla çok keyifli vakitler geçirdik ikimizde.Diğer yandan güzel muhabbetin yanında sık sık güzel ikramlarda bulunması ayrıca hoşuma gitti özellikle Türk kahvesini oldukça beğendim :D Sohbet Muhabbet derken sindire sindire tadını çıkararak Aylin hanım ile sürtüşmelere başladık ve müthiş bir öpüşme performansı sergiledik, gerçekten dudaklarını çok iyi kullanıyor ve şehvet kalitesi iyice artıyor :cool: Ön sevişme kısmı yıldızlı pekiyi aldı benden, o meşhur koridoru ise gfe tadında öpüşerek ve vücutlarımızı uyararak müthiş zevk alarak geçtik :devilish: Yatağa ulaştığımızda ise Aylin hanımın oralı nirvana gibi hissetmemi sağladı, gayet profesyonel ve güzel bir oral sağladı, tabi bir yandan öpüşmeyi seven biri olarak o güzel atmosferde Aylin hanımın hafif dağılmış saçlarını yavaşça tarayarak hem zevk dolu oralını izlemek hem de sık sık öpüşmek çok iyi hissettirdi gerçekten. Islak ve yatağın farklı köşelerinde değişik pozisyonlarda oral performansından sonra bir ara 69 yaptık, o sıcacık ve ıslak vajina tam karşımda yakın mesafede inanılmaz bir seyir zevki sundu ve elimi bir güzel gezdirmeye başladım.Pozisyon zenginliği ise gayet geniş, istediğim pozisyonlarda çok zevkli anlar yaşadık :devilish: yatağın bir üst tarafında bir yan tarafında değişik pozisyonlar denedik ve her pozisyonda tam puan aldı benden Aylin hanım.Özellikle reverse cowgirl pozisyonunda o müthiş lokum gibi kalçasını ıslak ıslak kaydırırken dayanamayıp hızı daha da arttırdım ve şaplakları sıraladım sağlı sollu karşımdaki yumuşacık kalçalar ile zevk içinde olduğum anlarda :devilish::cool: Doggy pozisyonunda ise hızımı alamadım bi ara seriye bağladım ve belden kavrayıp iyice vites arttırdım karşımda öylesine güzel bi kalça ve bel manzarası olunca dayanılacak gibi değildi 🍑:D Bir yandan sevişip bir yandan öpüşerek doggy pozisyonunda bayağı terledik 💦 Düz cowgirl ve misyoner pozisyonları ise french kiss ile birleşince zevkten uçmaya başladığımı hissettim çünkü tam karşımda duran yumuşacık ve tam kıvamında olan göğüsleri sık sık sıkarak ve emerek o sıcacık vajina içinde hızlıca gel git yapmak müthiş hissiyat sağladı ve çok zevk aldık ikimizde, özellikle düz cowgirl pozisyonunda bi ara kucağımdan hiç inmesin istedim Aylin hanımın öylesine zevkli ve güzel manzaraydı yumuşacık göğüsleri sıkmak ve ıslak vajina içindeyken aşşağı yukarı seri hareketlerini izlemek :cool::devilish:💦 Bir ara seans sonunda ikimizde yatağa uzandık yan yana ve zevk terleri ile bir süre yorgunluğumuzu atıp odaya geçtik. Her seans arasında muhabbetimize kaldığımız yerden aynı lezzette devam ettik, tabii birde Aylin hanımın müzik zevkinide beğendim, arka planda çok hoş müzikler çaldı ve güzel bir atmosfer oluştu. Duş için havlu vb. sağlaması yine çok nezaketli bir davranış olarak takdirimi kazandı :) 3 seansın ardından inanılmaz rahatlamış bi şekilde bir süre daha güzel muhabbetler yaptık, ikram olarak sunulan su ve sodalar içimi ferahlattı karşımdaki güzel kadınla konuşurken :D:cool: Ardından hem kendim adına hemde böylesine nazik, güzel ve hoş karakterli Aylin hanımla tanıştığım için çok memnun olarak Aylin hanımın yanından ayrıldım.Aylin hanım artık en iyiler listeme girdi ve severek görüşeceğim biri oldu. Böylece İstanbul için forumdan ilk açılışı Avrupa yakası ile yapmış oldum ve çok iyi bir başlangıç oldu :cool: @AylinAylin
Harika paylaşım için teşekkürler. @AylinAylin için ise ; çok merak ile kavuşma anını bekliyorum.💓

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Kendisi ile daha önce görüşmemiş olsamda,Aylin hanımın hem fiziği hem yatak performansı hem sohbeti ile çok zevkli,keyifli zamanlara vesile olmasının çok doğal bir durum olduğu kanısındayım:)
Paylaşım için teşekkürler

Bir gün denk gelirsek, sizin de zevkli ve keyifli vakit geçirmenizi temenni ederim.😈🥰

20 Nis 2019
623
459
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Selamlar, forumda bulunan İstanbuldaki partnerler arasından daha önce hiç görüşme yapmamıştım, bu vesileyle şöyle bi hem Avrupa hem Anadolu yakasındaki partnerleri detaylı inceledim ve ilk görüşmemi hem Avrupa yakasında olmam hem de fotoğraflarını çok beğenmem nedeniyle Aylin hanımla yapmaya karar verdim ve nazik bir dille iletişime geçtim ve aynı kibarlıkta bir cevap ile bir süre yazıştıktan sonra görüşmemizi ayarladık. Ardından görüşme günü geldiğinde birazda heyecan ile yola çıktım ve şansıma trafik nerdeyse hiç yoğun değildi ve rahatça Aylin hanımın belirttiği konuma ulaştım.Aylin hanım eve ilk girdikten itibaren çok sıcak bir karşılama yapıyor, görüşme başladığı andan itibaren her konuda sıkılmadan konuşulabilecek neşeli ve eğlenceli yapısıyla çok keyifli vakitler geçirdik ikimizde.Diğer yandan güzel muhabbetin yanında sık sık güzel ikramlarda bulunması ayrıca hoşuma gitti özellikle Türk kahvesini oldukça beğendim :D Sohbet Muhabbet derken sindire sindire tadını çıkararak Aylin hanım ile sürtüşmelere başladık ve müthiş bir öpüşme performansı sergiledik, gerçekten dudaklarını çok iyi kullanıyor ve şehvet kalitesi iyice artıyor :cool: Ön sevişme kısmı yıldızlı pekiyi aldı benden, o meşhur koridoru ise gfe tadında öpüşerek ve vücutlarımızı uyararak müthiş zevk alarak geçtik :devilish: Yatağa ulaştığımızda ise Aylin hanımın oralı nirvana gibi hissetmemi sağladı, gayet profesyonel ve güzel bir oral sağladı, tabi bir yandan öpüşmeyi seven biri olarak o güzel atmosferde Aylin hanımın hafif dağılmış saçlarını yavaşça tarayarak hem zevk dolu oralını izlemek hem de sık sık öpüşmek çok iyi hissettirdi gerçekten. Islak ve yatağın farklı köşelerinde değişik pozisyonlarda oral performansından sonra bir ara 69 yaptık, o sıcacık ve ıslak vajina tam karşımda yakın mesafede inanılmaz bir seyir zevki sundu ve elimi bir güzel gezdirmeye başladım.Pozisyon zenginliği ise gayet geniş, istediğim pozisyonlarda çok zevkli anlar yaşadık :devilish: yatağın bir üst tarafında bir yan tarafında değişik pozisyonlar denedik ve her pozisyonda tam puan aldı benden Aylin hanım.Özellikle reverse cowgirl pozisyonunda o müthiş lokum gibi kalçasını ıslak ıslak kaydırırken dayanamayıp hızı daha da arttırdım ve şaplakları sıraladım sağlı sollu karşımdaki yumuşacık kalçalar ile zevk içinde olduğum anlarda :devilish::cool: Doggy pozisyonunda ise hızımı alamadım bi ara seriye bağladım ve belden kavrayıp iyice vites arttırdım karşımda öylesine güzel bi kalça ve bel manzarası olunca dayanılacak gibi değildi 🍑:D Bir yandan sevişip bir yandan öpüşerek doggy pozisyonunda bayağı terledik 💦 Düz cowgirl ve misyoner pozisyonları ise french kiss ile birleşince zevkten uçmaya başladığımı hissettim çünkü tam karşımda duran yumuşacık ve tam kıvamında olan göğüsleri sık sık sıkarak ve emerek o sıcacık vajina içinde hızlıca gel git yapmak müthiş hissiyat sağladı ve çok zevk aldık ikimizde, özellikle düz cowgirl pozisyonunda bi ara kucağımdan hiç inmesin istedim Aylin hanımın öylesine zevkli ve güzel manzaraydı yumuşacık göğüsleri sıkmak ve ıslak vajina içindeyken aşşağı yukarı seri hareketlerini izlemek :cool::devilish:💦 Bir ara seans sonunda ikimizde yatağa uzandık yan yana ve zevk terleri ile bir süre yorgunluğumuzu atıp odaya geçtik. Her seans arasında muhabbetimize kaldığımız yerden aynı lezzette devam ettik, tabii birde Aylin hanımın müzik zevkinide beğendim, arka planda çok hoş müzikler çaldı ve güzel bir atmosfer oluştu. Duş için havlu vb. sağlaması yine çok nezaketli bir davranış olarak takdirimi kazandı :) 3 seansın ardından inanılmaz rahatlamış bi şekilde bir süre daha güzel muhabbetler yaptık, ikram olarak sunulan su ve sodalar içimi ferahlattı karşımdaki güzel kadınla konuşurken :D:cool: Ardından hem kendim adına hemde böylesine nazik, güzel ve hoş karakterli Aylin hanımla tanıştığım için çok memnun olarak Aylin hanımın yanından ayrıldım.Aylin hanım artık en iyiler listeme girdi ve severek görüşeceğim biri oldu. Böylece İstanbul için forumdan ilk açılışı Avrupa yakası ile yapmış oldum ve çok iyi bir başlangıç oldu :cool: @AylinAylin

Sevgili @awesomeguy6 , malumun teknik nedenler dolayısıyla eskisi kadar forumda yazıp çizemiyorum , hal böyle olunca da bu hoş yazıya ancak yanıt verme fırsatım oldu; affola diyelim.

Keyifli, nazik ve enerjisi yüksek bir beyefendi ile tanışmak ve vakit geçirmek benim için de çok keyifliydi.🥰 En iyiler listene girmek mutlu etti, harika vakit geçirmene de ayrıca çok sevindim.

Hakkımda bu kadar hoş şeyler okuyunca hala utanıyorum ama çok da mutlu oluyorum, kalemine sağlık bu harika satırlar için tatlı beyefendi.🙏🙏

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🥰

20 Nis 2019
623
459
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @awesomeguy6 , malumun teknik nedenler dolayısıyla eskisi kadar forumda yazıp çizemiyorum , hal böyle olunca da bu hoş yazıya ancak yanıt verme fırsatım oldu; affola diyelim.

Keyifli, nazik ve enerjisi yüksek bir beyefendi ile tanışmak ve vakit geçirmek benim için de çok keyifliydi.🥰 En iyiler listene girmek mutlu etti, harika vakit geçirmene de ayrıca çok sevindim.

Hakkımda bu kadar hoş şeyler okuyunca hala utanıyorum ama çok da mutlu oluyorum, kalemine sağlık bu harika satırlar için tatlı beyefendi.🙏🙏

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🥰
2. görüşmeyi iple çekiyorum :cool: :)

canalali Çevrimdışı
28 Eki 2021
65
32
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler... Eskiden playboyda erotik hikayeler olurdu onun gibi olmuş müthiş :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar