Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Lila hanıma güzel bir hafta sonu 😊

HookahMan Çevrimdışı

HookahMan

HookahMan 💨
7 Ara 2020
179
252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar 🖖
Lila hanımla geçen hafta 2.görüşmemizi gerçekleştirdik bir önceki görüsmemde de çok memnun olmustum ve bu görüsme sonrası referans açma gereği gördüm çünkü kendisi bunu sonuna kadar hak ediyor.. ulaşım konusunda özel araçınız varsa problem yok park yeri mahalle arası olduğu için ben hafta sonu gitmeme rağmen rahatlıkla bulabildim. Toplu taşıma için merkeze biraz uzak bir konumda. İçeceklerimi ve ufakta olsa atıştırmalıkları aldım ve adrese geldim.. Tanışma faslına geçecek olursak kendisi minyon birisi Türkçesi gayet iyi sohbet muhabbet edebiliyorsunuz, evde birde sevimli bir köpegi var ve köpegine aşırı düşkün bir hanım.. malum konuya gelecek olursak gfe tadında öpüsmesi,saksosu gerçekten tatmin edici ben memnun kaldım yönlendirilmeyi seviyor ve her pozisyonu deneye bilirsiniz fizigi buna elverişli.. ben iki seanstada çok memnun kaldım birdaha görüşürmüyüm diye sorarsanız tabi ki görüşmek için fırsat kollarım yaşattıkları için tekrardan teşekkür ederim.. geç referans içinde tekrardan özür dilerim 😊😊😊

Iightning Çevrimdışı
30 May 2022
18
13
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar 🖖
Lila hanımla geçen hafta 2.görüşmemizi gerçekleştirdik bir önceki görüsmemde de çok memnun olmustum ve bu görüsme sonrası referans açma gereği gördüm çünkü kendisi bunu sonuna kadar hak ediyor.. ulaşım konusunda özel araçınız varsa problem yok park yeri mahalle arası olduğu için ben hafta sonu gitmeme rağmen rahatlıkla bulabildim. Toplu taşıma için merkeze biraz uzak bir konumda. İçeceklerimi ve ufakta olsa atıştırmalıkları aldım ve adrese geldim.. Tanışma faslına geçecek olursak kendisi minyon birisi Türkçesi gayet iyi sohbet muhabbet edebiliyorsunuz, evde birde sevimli bir köpegi var ve köpegine aşırı düşkün bir hanım.. malum konuya gelecek olursak gfe tadında öpüsmesi,saksosu gerçekten tatmin edici ben memnun kaldım yönlendirilmeyi seviyor ve her pozisyonu deneye bilirsiniz fizigi buna elverişli.. ben iki seanstada çok memnun kaldım birdaha görüşürmüyüm diye sorarsanız tabi ki görüşmek için fırsat kollarım yaşattıkları için tekrardan teşekkür ederim.. geç referans içinde tekrardan özür dilerim 😊😊😊
sewişmenize sağlik

6 Ocak 2022
322
312
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,116
2,113
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler... (y)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Lila Çevrimdışı
29 Eyl 2020
1,084
5,579
Herkese selamlar 🖖
😚😊😊referans için teşekkür ederim cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar