- 6 Haz 2018
- 6,115
- 8,067
Herkese selamlar,
Uzun zamandır forum kullanıp, sessizlerden olan lazo ile yakın zamanda ikinci kez bir araya gelme fırsatımız oldu. Kendisi paylaşım yazmayı sevmediğinden ve benim daha renkli bir anlatım tarzım olduğunu düşündüğünden, ortak kararımızla bu paylaşımı yazıyorum. Biz birlikte kaliteli zamanlar geçirdik, size de ufak esintiler aktarmak istedik Neyse, mevzuya geliyorum; toplaşın ahali!
Sevgili lazo,
Bol fıstıklı tatlılar ve dondurma için,
Kişisel bakımına gösterdiğin özen için,
Sohbetin için,
Buraya yazamayacağım ve beni ağlatan o çok çok özel hediyelerin için,
Ayyin (Aylin değil) muhabbeti için,
Yataktaki hallerimiz için, ( malumunuz pek detay verilemiyor ama uyum önemli )
Nazik tavırların için teşekkürler
Ha yatakta sana malum hareketi yapıp bizi gülme krizine soktuğum için özür Aramızdaki iletişimin hareketi olarak ilan ediyorum onu Bir de her iki vedalaşmamız sırasında yapmama izin verdiğin eğlenceli şey için ayrıca teşekkürler.
Seni görmek keyifti, tekrar görüşmek üzere. O hareket burada yok ama sen yaptım kabul et Öperim )
Not : Damarlara dikkat
Uzun zamandır forum kullanıp, sessizlerden olan lazo ile yakın zamanda ikinci kez bir araya gelme fırsatımız oldu. Kendisi paylaşım yazmayı sevmediğinden ve benim daha renkli bir anlatım tarzım olduğunu düşündüğünden, ortak kararımızla bu paylaşımı yazıyorum. Biz birlikte kaliteli zamanlar geçirdik, size de ufak esintiler aktarmak istedik Neyse, mevzuya geliyorum; toplaşın ahali!
Sevgili lazo,
Bol fıstıklı tatlılar ve dondurma için,
Kişisel bakımına gösterdiğin özen için,
Sohbetin için,
Buraya yazamayacağım ve beni ağlatan o çok çok özel hediyelerin için,
Ayyin (Aylin değil) muhabbeti için,
Yataktaki hallerimiz için, ( malumunuz pek detay verilemiyor ama uyum önemli )
Nazik tavırların için teşekkürler
Ha yatakta sana malum hareketi yapıp bizi gülme krizine soktuğum için özür Aramızdaki iletişimin hareketi olarak ilan ediyorum onu Bir de her iki vedalaşmamız sırasında yapmama izin verdiğin eğlenceli şey için ayrıca teşekkürler.
Seni görmek keyifti, tekrar görüşmek üzere. O hareket burada yok ama sen yaptım kabul et Öperim )
Not : Damarlara dikkat