Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme lazo & Aylin Duble Effect

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Herkese selamlar,

Uzun zamandır forum kullanıp, sessizlerden olan lazo ile yakın zamanda ikinci kez bir araya gelme fırsatımız oldu. Kendisi paylaşım yazmayı sevmediğinden ve benim daha renkli bir anlatım tarzım olduğunu düşündüğünden, ortak kararımızla bu paylaşımı yazıyorum. Biz birlikte kaliteli zamanlar geçirdik, size de ufak esintiler aktarmak istedik :) Neyse, mevzuya geliyorum; toplaşın ahali!

Sevgili lazo,

Bol fıstıklı tatlılar ve dondurma için,
Kişisel bakımına gösterdiğin özen için,
Sohbetin için,
Buraya yazamayacağım ve beni ağlatan o çok çok özel hediyelerin için,
Ayyin (Aylin değil) muhabbeti için,
Yataktaki hallerimiz için, ( malumunuz pek detay verilemiyor ama uyum önemli )
Nazik tavırların için teşekkürler :)
Ha yatakta sana malum hareketi yapıp bizi gülme krizine soktuğum için özür :) Aramızdaki iletişimin hareketi olarak ilan ediyorum onu :) Bir de her iki vedalaşmamız sırasında yapmama izin verdiğin eğlenceli şey için ayrıca teşekkürler.

Seni görmek keyifti, tekrar görüşmek üzere. O hareket burada yok ama sen yaptım kabul et :) Öperim :))

Not : Damarlara dikkat :)

escaldes Çevrimdışı
3 Kas 2014
284
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Vay vay

10 Haz 2018
71
8
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar,

Uzun zamandır forum kullanıp, sessizlerden olan lazo ile yakın zamanda ikinci kez bir araya gelme fırsatımız oldu. Kendisi paylaşım yazmayı sevmediğinden ve benim daha renkli bir anlatım tarzım olduğunu düşündüğünden, ortak kararımızla bu paylaşımı yazıyorum. Biz birlikte kaliteli zamanlar geçirdik, size de ufak esintiler aktarmak istedik :) Neyse, mevzuya geliyorum; toplaşın ahali!

Sevgili lazo,

Bol fıstıklı tatlılar ve dondurma için,
Kişisel bakımına gösterdiğin özen için,
Sohbetin için,
Buraya yazamayacağım ve beni ağlatan o çok çok özel hediyelerin için,
Ayyin (Aylin değil) muhabbeti için,
Yataktaki hallerimiz için, ( malumunuz pek detay verilemiyor ama uyum önemli )
Nazik tavırların için teşekkürler :)
Ha yatakta sana malum hareketi yapıp bizi gülme krizine soktuğum için özür :) Aramızdaki iletişimin hareketi olarak ilan ediyorum onu :) Bir de her iki vedalaşmamız sırasında yapmama izin verdiğin eğlenceli şey için ayrıca teşekkürler.

Seni görmek keyifti, tekrar görüşmek üzere. O hareket burada yok ama sen yaptım kabul et :) Öperim :))

Not : Damarlara dikkat :)

ne güzel bende burada çatlayim

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
ne güzel bende burada çatlayim

Çatmala Bybaris ya, iyi bir huy değil kıskançlık. Hem bu mecranın amacı malum... :) Sen hep böyle çatlayacaksan vayyy ki vayy :) Haydi, oturmaya mı geldik ayol diyor ve seni öpüyorum :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,234
320
Vay vay vayyyyyyyyyyy. Sevişmenize sağlık. Seninde paylaşımına Aylin...

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım :) benimki de gelir bu gün yarın :) Yoğunluk var hafiflesin yazıcam lazo üşenme de birde senin ağzından dinleyelim :)

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım :) benimki de gelir bu gün yarın :) Yoğunluk var hafiflesin yazıcam lazo üşenme de birde senin ağzından dinleyelim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar