- 30 May 2020
- 157
- 279
- 39
Uzun bir aradan sonra tüm forumdaşlara selamlar
Bu seferki yazım da sevgili pembiş @CEREN BAŞAK kendi talebi üzerine +18 detaylar pek olmayacak.
geçtiğimz cumartesi kendisi ile görüştüm.
İki gün öncesinden rabdevulaştık.
İletişim hızlı ve nazik. Ricam üzerine güzel de bir blush soğutmuş kendisi
Evi tertemiz ve nezih bir muhitte, giriş/çıkış sorunsuz.
Gayet uzun uzadıya kaliteli sohbet edebileceğiniz bir partner kendisi.
Kendisini tercih etme sebebim bir türlü aklımdan çıkmaya dudakları idi, gittim gördüm test ettim, gerçekmiş
Önceki yorumlardan hafif bir latin popo beklentim oluşmuştu ama birde üstüne hiç beklemediğim ama en çok sevdiğim dolgun göğüslerde eklenince beni baya 2 kadehle sarhoş etti
Daha önce brezilya ve arjantin gibi ülke menşeiili bayanlarla görüşmüş biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten bu kız bir latino.
Pişman olmayacağınız şekilde vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.
Keyifli vakit için teşekkür ediyorum.
Bu seferki yazım da sevgili pembiş @CEREN BAŞAK kendi talebi üzerine +18 detaylar pek olmayacak.
geçtiğimz cumartesi kendisi ile görüştüm.
İki gün öncesinden rabdevulaştık.
İletişim hızlı ve nazik. Ricam üzerine güzel de bir blush soğutmuş kendisi
Evi tertemiz ve nezih bir muhitte, giriş/çıkış sorunsuz.
Gayet uzun uzadıya kaliteli sohbet edebileceğiniz bir partner kendisi.
Kendisini tercih etme sebebim bir türlü aklımdan çıkmaya dudakları idi, gittim gördüm test ettim, gerçekmiş
Önceki yorumlardan hafif bir latin popo beklentim oluşmuştu ama birde üstüne hiç beklemediğim ama en çok sevdiğim dolgun göğüslerde eklenince beni baya 2 kadehle sarhoş etti
Daha önce brezilya ve arjantin gibi ülke menşeiili bayanlarla görüşmüş biri olarak söyleyebilirim ki gerçekten bu kız bir latino.
Pişman olmayacağınız şekilde vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.
Keyifli vakit için teşekkür ediyorum.