- 21 Eyl 2019
- 53
- 128
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geç kalınmış bir referans olsa da damakta tat bırakan bir görüşme olduğu için, yazmadan geçemedim. Bir buçuk ay kadar oldu olmadı. İşi gücü bitirmişim. Boş boş dururken, bence forumun en iddialı fotoğraf galerisine sahip pembişi @MELTEM 'e bir yazayım dedim. Kendimi tanıtıp konuya girdikten hemen sonra müsait olduğunu belirten mesajını okur okumaz kadiköye yöneldim. Evi çok merkezi, merdivenlerden yukarı çıkıp kapı açıldığında çok çok güzel, aşırı sexy, hacimli saçları, siyah sabahlığı ve ince topuklu ayakkabılarıyla nutkumu kesen bir hanımla karşılaştım. Evde iki minik patili dostuyla beraberdi ancak onlara o kadar güzel izole bir ortam yaratmış ki. Kesinlikle ortamdan bağımsızlar. Çekincesi olanlar varsa çekinmesine gerek yok. Neyse konuyu dağıtmayalım. Biraz sohbet ettikten sonra Melteme buralarda bir komşun olduğunu biliyorum. Ben daha önce kendisiyle görüştüm @Frida ile duo görüşmesi yapıyor musun dedim. Araları iyiymiş. Dedim o zaman hadi yapalım. Aradık, şansa bak ki o da müsaitmiş ) bir kaç dakikaya geldi. Onun da sıcaklığına ve samimiyetine bayılıyorum. Kahvelerimizi içip sohbet ederken sağımda Frida solumda Meltem olunca yaramazlıklar da başladı tabi, derkeeen kendimi yatakta buluverdim. Bacaklarımın arasında frida hünerlerini, sergilerken ben de Meltemin bacakları arasında dilimi kullanıyordum. Sazı ele alma sırası Meltemdeydi, Fridanın da göğüsleri avucumda, yüzümde her yerimdeydi )) O an en şanslı adamdım. İki muhteşem kadın ve ben. Heyecan dolu anlar Meltem ile cowgirl yaparak mutlu mesut sona erdi. Koltuğa geçtiğimde kalbim iki kat hızlı atıyordu. Teşekkürler hanımlar... veee bu kadar anlık bir olayı bu kadar müsait hale getiren tanrım sana da teşekkürler )