Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kusursuz Ezgiyle Nefis Nuru masaji

ekremdalmis Çevrimdışı

ekremdalmis

Normal Üye
18 Nis 2022
4
25
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, yakin zamanda Ezgi Hanımı tanima şansına sahip oldum. Öncelikle öğlen haberlesip 17 sularinda randevulastik. Evin konumu aracinizla park problemi olmayan Nezih bir yerde. Ezgi hanim sıcacık enerjisiyle karsiladi beni yüz güzelliği ve harika fit vücuduyla ill görüşte carpildim. Tertemiz evi ikramlari nefisti, çaycı olduğum için sürekli cay istedim. Nuru masajini daha önce deneyimlememistim harikaymış kesinlikle tavsiye ederim. Tertemiz seksi vücuduyla sizi girdabina aliyor. Bol sohbetli süper enerjili harika bir insan. Bir sonraki randevu için plan bile yaptik tüm masaj türlerini denemek lazim :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, yakin zamanda Ezgi Hanımı tanima şansına sahip oldum. Öncelikle öğlen haberlesip 17 sularinda randevulastik. Evin konumu aracinizla park problemi olmayan Nezih bir yerde. Ezgi hanim sıcacık enerjisiyle karsiladi beni yüz güzelliği ve harika fit vücuduyla ill görüşte carpildim. Tertemiz evi ikramlari nefisti, çaycı olduğum için sürekli cay istedim. Nuru masajini daha önce deneyimlememistim harikaymış kesinlikle tavsiye ederim. Tertemiz seksi vücuduyla sizi girdabina aliyor. Bol sohbetli süper enerjili harika bir insan. Bir sonraki randevu için plan bile yaptik tüm masaj türlerini denemek lazim :)
paylaşım için teşekkürler

Kerem56

Normal Üye
5 Şub 2023
6
3
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler merak ettiğimden soruyorum masajı ne kadar süre yapıyor bende duruma göre görüşme yapabilirim onunla ?

17 Kas 2020
363
271
Merhabalar balim benim oncelikle çok ama çok teşekkür ederim🥰 iyi ki geldin iyi ki tanidim seni gerçekten seni tanidigima cok ama cok m.oldum🥰 güzel ve naif sözlerin icin ayrıca cok ama teşekkür ederim🥰 kocaman kocaman öpüyorum seni tekrar görüşebilmek dileğiyle💋💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar