KURT ADAM
Emekli Zampara
Uzun bir aradan sonra tekradan sitemizin onaylı bayan partnerlerinden Damla Egeli deneyimi ile kaldıgımız yerden devam ediyoruz kısa bir msn görüşmesinden sonra kendimi bayram çocukları gibi bir anda taksimde buldum malum kurban bayarmı geride kalmış fakat şeker toplama ve bayram harçlıgı isteme yaşımız geçemesine ragmen ben kendimi şeker bir paylaşımla ve hoş bir bayanla ödüllendirmeye bu ödülünde Damla Egeli olamasına karar verdim ve kısa bir adres tarifinden sonra kendisine misafir oldum havanın soguk olmasına ragmen sevgili zeynebin beni o sıcak karşılaması her şeye deydi aa bir baktım kahvaltı hazır kurt dururmu ne demişler dayak buldun kaç yemek buldun giriş bende hemen hazırlanan güzel kahvaltı sofrasına eşlik ettim kahvaltı meltemsiz olurmu ben sabah sabah iki hoş bayanın arasında keyfi sefa sürüyorum içilen çaylar eşliginde yapılan sohbet ve konuşma uzadıkça uzadı zaman geçiyor ama meltem hala yanımızda kısss gitsene diyorum içimden gitki ben asıl kahvaltıyı yiyeyim anca öle doyarım malum çok acıkmışız Damla Egeli'den gelen o ten kokusu beni fena halde cezbediyor tabi yaptıgı mimikler ve tavırlar beni fena cezbediyor kahvaltıdan sonra yapılan türk kahvesini yudumlarken beklediğim söz meltemin agzından dökülüyor ben gideyim artık evde temzilik var ee bi zahmet meltem git artık:biggrin::biggrin:gitde bende asıl yemegimi yiyeyim diyorum meltemi kapı dışarı ettikten sonra:biggrinamla Egeli yanma oturuyor ama eli ayagı durmuyor zaten dursun diyende yok:biggrin::biggrinamla Egelile oldugunuz zaman onun teninden gelen o mis gibi ten kokusunu hissettiğinzde dogal bir afrodizyak etkisi yaratabllir uzun kızıl saçlar müthiş kıvrımlar diri ve sert gögüsler üstüne birde o güzel öpüşme eklenince kim tutar kurdu ama tam osırada Damla Egeli hop duşa ardından kurt amca duşa .....burda asla abartım ve yalanım yok Damla Egelile birliktelik yaşayanlar bana mutlaka katılacaktır balık etli olmasına ragmen vucüdu gerçekten çok sıkı heleki o iri gözleri löp dudakları resmen o dudaklardan bal damlıyor bugün tatlıya doydum :biggrin::biggrin:ye ye bitmiyor yaw tatlı kirizine girdim konuşması sohbeti cana yakınlıgı ile Damla Egeli gerçekten görülmesi gereken hoş bayanlardan birtanesi zeynebin yanında çok rahat edeceginiz ve keyif alacagınız anlar sizi bekliyor hayaller ertelemeye gelmez gidin yaşayın ve görün hijyen ve temzilik açısından perfect bir bayan sevgili Damla Egeli bugün bana zaman ayırdıgın ve yaşadıgımız keyifli saatler içn sana tekrardan tşk ederim o güzel teninin kokusunu 3 kez koklamaya gelicem kucak dolusu sevgiler KURT KLANINDAYDIN tescilledik ne demişler KURT PUSLU HAVAYI SEVER sen o puslu havayı güneşinle dagıttın kocaman öpücükler sana