Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme küçük minik minnacık bir kaçamak ☺️

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
132
173
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar.
Geçen hafta bostancı sanayiye aracımı servise bıraktıktan sonra baktımki çok kısa olsada bir görüşme yapabilme ihtimalim var ve en yakın adaylar arasından öpüşmesi ile ön plana çıkan gamze hanıma atılan bir mesajla ve gelen olumlu yanıtla görüşmemizi gerçekleştirdik ☺️
Yorumlardan okuduğum ve benim içinde önemli bir faktör olan sevişme öpüşme kısmı için gamze hanımı tanımak istiyordum.
kendisi gerçekten ateşli şehvetli ıslak gayet güzel öpüşüyor ve sevişiyor..görüşmemizin tamamı nerdeyse öpüşmek ile geçti denebilir ☺️ sohbet muhabbet zaten yerli yerinde hiç sorun yok,kendisini tanımama izin verdiği için çok çok tşk ederim.
Tekrar görüşebilmek ümidiyle 🌹🌹🌹

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu güzel ve anlamlı paylaşım için her iki tarafa da teşekkür ederiz @Gamze hanım gerçekten harika bir insan uzun suredır takıp edıyordum kendisini kendisi dikkat edin bagımlılık yapabilir🥰😊😊

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba arkadaşlar.
Geçen hafta bostancı sanayiye aracımı servise bıraktıktan sonra baktımki çok kısa olsada bir görüşme yapabilme ihtimalim var ve en yakın adaylar arasından öpüşmesi ile ön plana çıkan gamze hanıma atılan bir mesajla ve gelen olumlu yanıtla görüşmemizi gerçekleştirdik ☺️
Yorumlardan okuduğum ve benim içinde önemli bir faktör olan sevişme öpüşme kısmı için gamze hanımı tanımak istiyordum.
kendisi gerçekten ateşli şehvetli ıslak gayet güzel öpüşüyor ve sevişiyor..görüşmemizin tamamı nerdeyse öpüşmek ile geçti denebilir ☺️ sohbet muhabbet zaten yerli yerinde hiç sorun yok,kendisini tanımama izin verdiği için çok çok tşk ederim.
Öncelikle bu güzel paylaşım için tşk ederim 😘😘seninle olmak keyifli idi 🙈🙈🙈gerek sohbetinle gerek benimle ilgilenmem çok hoşuma gitti😘sevişmemizi de tabi unutmayım gayet güzeldi kısa bir programımız oldu ama ıns daha uzun sureli görüşme fırsatımız olur 😘😘😘 @berkcan_34 😘

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
132
173
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle bu güzel paylaşım için tşk ederim 😘😘seninle olmak keyifli idi 🙈🙈🙈gerek sohbetinle gerek benimle ilgilenmem çok hoşuma gitti😘sevişmemizi de tabi unutmayım gayet güzeldi kısa bir programımız oldu ama ıns daha uzun sureli görüşme fırsatımız olur 😘😘😘 @berkcan_34 😘
partneriminde benim kadar zevk alması için elimden geleni yapmak hoşuma gidiyor 🌹🌹🌹 karşılıklı zevk alınınca nekadar güzel bir görüşme geçtiğini söylemek yeterli sanırım 🙏 dileğinize katılıyorum bu arada 😉

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
partneriminde benim kadar zevk alması için elimden geleni yapmak hoşuma gidiyor 🌹🌹🌹 karşılıklı zevk alınınca nekadar güzel bir görüşme geçtiğini söylemek yeterli sanırım 🙏 dileğinize katılıyorum bu arada 😉
😘😘😘😘

alican34 Çevrimdışı
3 Eyl 2016
61
73
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
18 tane yorum var 10 tanesi kedi ile ilgili @Gamze hanım. Kusura bakmayın ama Hürrem hanım sizden meşhur anlaşılan :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
İşin esprisi tabi herkes hayvan sevmeyebilir, alerjisi olur ,huylanır insanlık hali

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Merhaba arkadaşlar.
Geçen hafta bostancı sanayiye aracımı servise bıraktıktan sonra baktımki çok kısa olsada bir görüşme yapabilme ihtimalim var ve en yakın adaylar arasından öpüşmesi ile ön plana çıkan gamze hanıma atılan bir mesajla ve gelen olumlu yanıtla görüşmemizi gerçekleştirdik ☺
kendisi gerçekten ateşli şehvetli ıslak gayet güzel öpüşüyor ve sevişiyor..görüşmemizin tamamı nerdeyse öpüşmek ile geçti denebilir ☺ sohbet muhabbet zaten yerli yerinde hiç sorun yok,kendisini tanımama izin verdiği için çok çok tşk ederim.
Sevişmenize saglık🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar