Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Küçük dostlarımız için 🙏🙏🙏🥰🥰🥰🧚‍♀️🧚‍♀️

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
247161AC-7BC1-4D34-AFCF-AE5D3622581A.jpeg3EC753AF-6771-46EB-8968-00197D7368F7.jpeg

Çok kıymetli partnerlerim her biriniz gelirken tatlı veya çikolata 🍫 kurabiye 🍪 getiriyorsunuz fakat ben yediklerime özen gösterdiğim için yemiyorum ve malesef çöpe gitmiş oluyor beni mutlu etmek için getirdiğiniz bu hediyeleri gelin birlikte kedi veya köpek maması olarak değiştirelim inanın daha mutlu olurum evimde evcil hayvan beslemiyorum fakat sokaktaki canların buna ihtiyacı var özellikle bu kış aylarında öpüyorum o güzel yüreklerinizden 🥰😘

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
146
235
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 77540Ekli dosyayı görüntüle 77541

Çok kıymetli partnerlerim her biriniz gelirken tatlı veya çikolata 🍫 kurabiye 🍪 getiriyorsunuz fakat ben yediklerime özen gösterdiğim için yemiyorum ve malesef çöpe gitmiş oluyor beni mutlu etmek için getirdiğiniz bu hediyeleri gelin birlikte kedi veya köpek maması olarak değiştirelim inanın daha mutlu olurum evimde evcil hayvan beslemiyorum fakat sokaktaki canların buna ihtiyacı var özellikle bu kış aylarında öpüyorum o güzel yüreklerinizden 🥰😘
Kesinlikle katılıyorum. Dün akşam benzer paylaşımı bende yapma gereği duydum. Eli boş gelmek istemeyen fakat tanımadığından dolayı ne alacağını bilemediği için çikolata, şekerleme, tatlı vs alan kibar beyefendilerle tanışıyoruz. Bu bizim için çok kıymetli düşünmeleri yeter ancak en azından sokaktaki canlılara faydalı olabilecek bir tercih yapmaları bizi daha çok mutlu eder🙏🏻 @azraistanbul senin nezdinde buradan da yazmış olayım teşekkürler duyarlılığın için 🥰

LOLİTA Azra Çevrimdışı
3 Eki 2021
832
5,266
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kesinlikle katılıyorum. Dün akşam benzer paylaşımı bende yapma gereği duydum. Eli boş gelmek istemeyen fakat tanımadığından dolayı ne alacağını bilemediği için çikolata, şekerleme, tatlı vs alan kibar beyefendilerle tanışıyoruz. Bu bizim için çok kıymetli düşünmeleri yeter ancak en azından sokaktaki canlılara faydalı olabilecek bir tercih yapmaları bizi daha çok mutlu eder🙏🏻 @azraistanbul senin nezdinde buradan da yazmış olayım teşekkürler duyarlılığın için 🥰

Bende senin duyarlılığın için teşekkür ederim güzel arkadaşım evet çok kıymetli güzel yürekli insanlarla tanışıyoruz ve bizi mutlu etmek için getirdikleri bu güzel hediyeler için teşekkür ediyorum her birine fakat bu yönde kullanırlarsa tercihlerini çoookkk ama çoook daha mutlu olurum hadi kızlar sizde bu yönde kullanın tercihinizi ve bu hep böyle gitsin @İMGE ve ben buradan başlatmış olalım🙏🙏 😘😘

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,467
2,632
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Çok güzel bir paylaşım..... Kendi adıma da teşekkürlerimi sunuyorum.....Ve sonuna kadar destekliyorum bu güzel davranışı..... (y) (y) (y) 🧿

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
146
235
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bende senin duyarlılığın için teşekkür ederim güzel arkadaşım evet çok kıymetli güzel yürekli insanlarla tanışıyoruz ve bizi mutlu etmek için getirdikleri bu güzel hediyeler için teşekkür ediyorum her birine fakat bu yönde kullanırlarsa tercihlerini çoookkk ama çoook daha mutlu olurum hadi kızlar sizde bu yönde kullanın tercihinizi ve bu hep böyle gitsin @İMGE ve ben buradan başlatmış olalım🙏🙏 😘😘
Umarım etkisi olur 😇 ne kadar çok kişi yaparsa bunu o kadar faydalı olur dışarıdaki canlılar için 🌸

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
360
725
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evde 1 apartmanda 6 iş yerimde 4 kedi besleyen biri olarak sonuna kadar destekliyorum. Hatta bundan sonraki her pembiş ziyaretim için sokaktaki canlara mama bağışı yapacağım. İşte bu da benim deli kızımIMG_20210330_000121_032.jpg

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
256
303
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hassasiyet kalbinizinde ne kadar yumuşak olduğunu gösteriyor💖💖💖

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
929
1,001
Görüşmemizde fiziğinin ve ruhunun güzelliğini gördüm, şimdi ise gönlünün güzelliğini görüyorum. Kalbinden öperim, iyi ki varsın 😘
😘

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,668
1,378
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Küçük dostlarımız her zaman önemlidir. Güzel bir konuya değindiniz teşekkürler Azra hanım haklısınız tebrikler 🙂🥰

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
412
563
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Kesinlikle hemfikirim. Çiçek, çikolata vs yerine kedi, köpek maması görmek beni çok daha mutlu eder. Evimdeki kediye bazen ıslak mama getiren oluyor. Onu bile dışarıdakilere veriyorum. Daha çok bu fikri hatırlatmalıyız partnerlere. Sevgiler. 🌺

mhrrem Çevrimdışı

mhrrem

Normal Üye
24 Haz 2018
46
73
Cinsiyetiniz nedir?

çok güzel ve doğru bir yaklaşım bende hayvan beslemiyorum ama her zaman aracımda kedi maması mevcuttur sokak hayvanlarını beslemeye çalışıyorum aklımda bulunsuz sizi ziyaretimde ne getireceğim belli güzel yürekli kadın :):)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar