Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Komşu ziyareti :)

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
186
531
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bugünkü serüvenimin kahramanı sevgili @ARYA oldu.

Yaklaşık 2 ya da 3 gün evvel Arya'nın Ataşehir'den Bomonti'ye taşındığını öğrenmemle birlikte kendisiyle irtibata geçmeye karar vermiştim. Dün yazışıp, bugün görüşmeye karar verdik. Evden çıkıp Arya'nın residansına ulaşmam (arada atm ve markete uğrama kısımlarını dışarıda tutarsam) 2,5 dakika falan sürdü. :) Bu yorucu yolculuğu tamamladıktan sonra Arya'dan gelen kat ve daire bilgisi, ardından güvenliğe numaraları verdikten sonra kendisine ulaştım. Güzel renkli gözlü, esmer, seksi ve şirin biri tarafından karşılandım. :) İçeriye geçip ufak bir dezenfekte işleminden sonra muhabbete geçtik. İlk kez görüştüğümüz için birbirimizi tanımaya çalıştık. Arada kahvelerimizi de yudumladıktan sonra yavaş yavaş yatak faslına geçiş yaptık. Muhabbet esnasında fazla ağır bir tip intibası bıraktığımdan olsa gerek Arya yataktaki karakterimi biraz daha cüretkar ve azgın buldu. 🙈 😂

Biraz Arya'yı anlatmam gerekirse uzun boylu, fizikli, geniş ve diri kalçalı, güzel göğüslere sahip tam kıvamında bir kadın. Ben kendisine de söyledim, fotoğraflarındaki haline göre çıplak gözle kendisini gördüğünüzde daha iyi olduğunu idrak ediyorsunuz. Sevişmesi öpüşmesi gayet keyifli. Kendisine oral yapmaktan da çok keyif aldım, zira tertemizdi. Kendisiyle olan birlikteliğimi de en sevdiğim pozisyon olan misyoner ile tamamladım. Arya'nın sohbeti de gayet iyiydi. Burçlara ne kadar inanırsınız bilmem ama ikimizin de aynı burç (İkizler) mensubu olmamızın da, yakaladığımız güzel elektrikte etkisi olabilir. :)

Kendisine bana ayırdığı zaman için tekrar teşekkür ediyorum. Güzel vakit geçirdim ve çok keyif aldım. Umuyorum ki kendisi için de hoş geçmiştir. Güzel komşuma buradan sevgilerimi sunuyorum. :)

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. Bizede böyşe güzel komsuların nasip olması dilegiyle. Kıskanmadım desem yalan olur; markete gider gibi git gel :)

24 May 2021
66
52
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler Arya hanımın Sisli tarafina tasinmasida çok iyi oldu

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,201
2,551
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için iki tarafa da teşekkürler..

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
751
1,484
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yakın olması kısmet olmuş,nasip olmuş..Detaylar içeren anlatımınız için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,230
7,681
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
680
926
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaş Sen Süperman misin?
Birgün Anadolu yakasında, birgün Avrupa yakasında,
Bitmeyen enerjin var 😁😁😁
Şevişmene nazar değmesin 🧿🧿🧿

Kürşat Çevrimdışı
3 Kas 2018
273
126
Arya iyidir Ataşehir de ziyaret etmiştim. Tr ye gelince tekrarı olur diye düşünüyorum. Hatırlatman İçin teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar