- 9 Haz 2018
- 834
- 1,904
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Heryerde diyorsun yani🫢Harika haftalar beyler
EvetHeryerde diyorsun yani🫢
Her zaman ve her yerde, Buse Pırıl 🫶. Sayenizde biraz daha harika bir hafta olduHarika haftalar beyler
Çok teşekkür ederimHer zaman ve her yerde, Buse Pırıl 🫶. Sayenizde biraz daha harika bir hafta oldu
güzellikHarika haftalar beyler
En güzeli bence sizinle birlikte duştaHarika haftalar beyler
Hiçbiri farketmez her yerde olur sen istersen.Harika haftalar beyler
En sevdigim desemEn güzeli bence sizinle birlikte duşta
Tam şeytanım
IsterimHiçbiri farketmez her yerde olur sen istersen.
Benim salonda benim masam da BUSE PIRIL ın teklifine var mısın yok musun ?Masada mükemmel bir fikir
En sevdigim desem
Ben Erenkoy de bir ev beğendim kefilin ve benim findeks raporumu istiyor .
Hemde nasılTam şeytanım
Tabiki sonuna kadar varım böyle bir teklife hayır denmezBenim salonda benim masam da BUSE PIRIL ın teklifine var mısın yok musun ?
Bekliyorum mutlakaSizi çok yakında bir ziyaret etmem şart
Evet kiracılar olan sıkıntılar haberlede çok yapılınca sonuç buİşi gittikçe abartıyorlar, kefil varsa bir de raporu napacak
Hemde nasıl
Teşekkür ederimTabiki sonuna kadar varım böyle bir teklife hayır denmez
Ben bu ev konusuu başka yere yazacaktım kendi sayfama yazmışımİşi gittikçe abartıyorlar, kefil varsa bir de raporu napacak
Harika haftalar beyler
Heryerde her yerini yemek lazım öyleyse sevgili @BUSE PIRIL öpüyorum heryerindenHarika haftalar beyler
Ay olalım bn zaten hiper kadınım bana uyarPadam padam şarkısı eşliğinde yerinde duramayıp, oradan şuraya zıplayan yaramaz şeyler oluruz
Konu başlığı karışmış sankiBen Erenkoy de bir ev beğendim kefilin ve benim findeks raporumu istiyor .
Seninle her yerde seksHarika haftalar beyler
Ben bu ev konusuu başka yere yazacaktım kendi sayfama yazmışım
Anladım zaten de bozmak istemedim olabilir ama sonuçta sorun değil, bu konuların üstünden geçip ele alırız derinlemesine sizinle duştayken
Koltukta sandalyede masada duvara yaslanıp her pozisyonda harika olur
Evet aklımı aldın o konuda gördüm seni cevap yazarken oraya da yazacağım cevabi buraya yazmışımKonu başlığı karışmış sanki
Yurtta aşk cihanda aşk her yerde aşk bundan sonraSeninle her yerde seks
WhatsApptan tanışalım önce lütfenKeşke misafiriniz olsam da tüm eşyalarda görsem
Gercek olsun artikHayallerdesiniz Buse hanım
Owwwww o zaman dans ve seksYurtta aşk cihanda aşk her yerde aşk bundan sonra
En sevdiklerimOwwwww o zaman dans ve seks
Bu kadar özleme ama beni, sonra özlemini dindirmem zor olurEvet aklımı aldın o konuda gördüm seni cevap yazarken oraya da yazacağım cevabi buraya yazmışım
Sen yaparsınBu kadar özleme ama beni, sonra özlemini dindirmem zor olur
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!