- 20 Mar 2021
- 80
- 98
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba forumda ilk birliktelik eylül hanıma kısmetmiş. Sağolsun güzel ağırlandım. Evin konumu ve temizliği gibi şeylere gimeyeceğim zira diğer referanslarda bolca bahsedilmiş. İstanbul dışında yaşadığım için referans olayını çözmek zor oldu benim için diğer pembişlere otel buluşması teklif etsemde kabul görmedim. Eylül hanıma yazdığımda durumdan bahsettim sadece limonu tanıdığımı söyledim ☺ Eksik olmasın kabul etti, bir gün sonrası evin konumuna doğru yola koyuldum. Eve vardıkdan sonra kapı açıldı bir afet, giyim konusunda birşey konuşmasakda fuul + fuul şeklindeydi. Yapılı tırnak ve saçlar eminim başka erkeklerin ilgisini çeksede ben kendi alanım eylül’ü tanıma kısmına geçtim. Kendisini çok geliştirmiş, hayat, gündem ve sex and the city herşeyle ilgili konuştuk sanırım Kısa bir duşun ardından salona geçtiğimde ne o az önce konuştuğum eylüldü nede ev eski halindeydi artık sodom ve gomore şehrinde gibiydim. Vücudumun her parçası kullanıldı, sömrüldü. İşin detay kısmına inmek istemesemde, ilk ve son sevişmemi yapar gibiydim. Eylül hanım bana çok güzel saatler yaşattı vesile olan limonda sohbet kısımına iştirak etti☺ saygılar eylül hanım seviliyorsunuz