Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok iyi prodüksiyon, oyunculuk, kostüm, mekan tasarımı ama senaryo havada kalıyor. Maalesef finishing zayıf, dizinin sonu aceleye gelmiş gibi bir şeyler eksikİzleyenler nasıl buldu .. Ben açıkçası eski Beyoğlu'nu ve o zaman ki insanları, kostümleri çok beğendim. Gökçe Bahadır ve Salih bademci gerçekten çok iyiydi .. fikirleriniz neler ?
Daha bitmedi ikinci sezon varÇok iyi prodüksiyon, oyunculuk, kostüm, mekan tasarımı ama senaryo havada kalıyor. Maalesef finishing zayıf, dizinin sonu aceleye gelmiş gibi bir şeyler eksik
Erol büyükburç deniliyor ama zeki murenden de esintiler varBir günde tüm bölümlerini izledim çok beğendim gerçekten, sabırsızlıkla bekliyorum yeni bölümleri,Yeşilçam tadında ,Yeşilçam hastası bir insan olarak çok çok iyi diyorum,aklımdaki tek soru Zeki müren mi yoksa Erol büyükburç mu bahsedilen sanatçı gerçek hayat hikayesinden esinlenilmiş
Ben Fırat Tanış'a bir kez daha hayran kaldım. Çok iyi oyuncu gerçekten. Ama senaryonun bazı noktaları biraz gerçekçilikten uzak geldi.İzleyenler nasıl buldu .. Ben açıkçası eski Beyoğlu'nu ve o zaman ki insanları, kostümleri çok beğendim. Gökçe Bahadır ve Salih bademci gerçekten çok iyiydi .. fikirleriniz neler ?
Bende çok keyif alarak izledim hatta 1 gecede bitirdim devamını sabırsızlıkla bekliyorumİzleyenler nasıl buldu .. Ben açıkçası eski Beyoğlu'nu ve o zaman ki insanları, kostümleri çok beğendim. Gökçe Bahadır ve Salih bademci gerçekten çok iyiydi .. fikirleriniz neler ?
Blu tv de Yeşilçam var onuda öneririm aynı dönemler anlatılıyorİzleyenler nasıl buldu .. Ben açıkçası eski Beyoğlu'nu ve o zaman ki insanları, kostümleri çok beğendim. Gökçe Bahadır ve Salih bademci gerçekten çok iyiydi .. fikirleriniz neler ?
İzledim maalesef onu beğenmedimBlu tv de Yeşilçam var onuda öneririm aynı dönemler anlatılıyor
Ben de beğendim. Güzel bir dizi olmuş.İzleyenler nasıl buldu .. Ben açıkçası eski Beyoğlu'nu ve o zaman ki insanları, kostümleri çok beğendim. Gökçe Bahadır ve Salih bademci gerçekten çok iyiydi .. fikirleriniz neler ?
Ama yakışmışGökçe Bahadır nasıl koca kızı olan anne rolü oynar derken 40 yaşına geldiğini görmemle oluşan şok, zaman acımasız azizim..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!