- 9 Ara 2021
- 1,121
- 1,986
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@GÖKÇE hanım ile son bir kaç görüşme yazılmamış olabilir. Eeen son geçen hafta görüştük. O yüzden genel bir yazı yazmayı düşündüm.
Efendim yaptığım görüşmelerde en çok aradığım şey keyif almak. Belki yaş itibarıyla ya da hep mi böyleydim bilmiyorum. Skordan çok keyfe odaklanıyorum.
Peki keyif derken ne kastediyorum?
Kapıdan içeri girdiğimde gülümseyen yüz sarılmalar. Oturup konuştuğumuzda yaştan bağımsız karşımda olgun bir kadın olması.
Günün dertlerinden sıkıntılarından bahsederken bundan başına gelmiş dünyanın en kötü şeyi gibi değil de komik bir şeymiş gibi anlatan bir mütevazilik.
Sizi gerçekten dinleyen. Konuşmanın her anında önemsendiğinizi hissettiğiniz.
Sıcakkanlı, dişil enerjisi yüksek daha önce de yazmıştım galiba.
Kendisi tertemiz evi tertemiz.
Yatağını anlatmaya gerek duymuyorum zaten ben dahil bir çok arkadaş yazdı.
Tenine dokunduğum anda birikmiş bütün negatiflik toprağa akıyormuş gibi hissettiren.
Az kaldı Bedri Rahmi'den Karadutum, çatalkaram diye devam etmek istiyorum ama neyse ki hatun beyaz tenli
Neyse şimdilik burada bırakayım. Keyifli Kadınlar Kulübü ne alaka derseniz, kendimce böyle bir şey yapmaya karar verdim. @GÖKÇE hanım'ın bu kulüpte çoktan yerini aldığını söylememe gerek var mı
Kulüp bana özel olup başka erkek kabul etmiyoruz. O nedenle sormayın
Efendim yaptığım görüşmelerde en çok aradığım şey keyif almak. Belki yaş itibarıyla ya da hep mi böyleydim bilmiyorum. Skordan çok keyfe odaklanıyorum.
Peki keyif derken ne kastediyorum?
Kapıdan içeri girdiğimde gülümseyen yüz sarılmalar. Oturup konuştuğumuzda yaştan bağımsız karşımda olgun bir kadın olması.
Günün dertlerinden sıkıntılarından bahsederken bundan başına gelmiş dünyanın en kötü şeyi gibi değil de komik bir şeymiş gibi anlatan bir mütevazilik.
Sizi gerçekten dinleyen. Konuşmanın her anında önemsendiğinizi hissettiğiniz.
Sıcakkanlı, dişil enerjisi yüksek daha önce de yazmıştım galiba.
Kendisi tertemiz evi tertemiz.
Yatağını anlatmaya gerek duymuyorum zaten ben dahil bir çok arkadaş yazdı.
Tenine dokunduğum anda birikmiş bütün negatiflik toprağa akıyormuş gibi hissettiren.
Az kaldı Bedri Rahmi'den Karadutum, çatalkaram diye devam etmek istiyorum ama neyse ki hatun beyaz tenli
Neyse şimdilik burada bırakayım. Keyifli Kadınlar Kulübü ne alaka derseniz, kendimce böyle bir şey yapmaya karar verdim. @GÖKÇE hanım'ın bu kulüpte çoktan yerini aldığını söylememe gerek var mı

Kulüp bana özel olup başka erkek kabul etmiyoruz. O nedenle sormayın