Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kızıl affet AylinAylin 🤩🥰😘👿👌

Silinen_Kullanıcı59454 Çevrimdışı
18 Eki 2019
157
242
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba değerli forum üyeleri kısa ve öz bilgi geçmek istedim yeni üye olan arkadaşlar ve hala Aylin Hanımı tanıma şerefine nail olmayanlar için Aylin Hanım la bu benim ikinci görüşmem ilki kadar meraklı heyecan yok tabi bu sefer beni nasıl bir affet bekliyor heyecanı var baya gitim hal hatır içecekler kanının sohbetine doyum olmaz Abartısız bilge her konuda konuşa bilirsiniz sanat eğlence siyaset tarik magazin güzel güler yüzlü tatlımı tatlı bir pembiş çok gülüp eğlendik 👉 yatakta performansına diyecek bişey bulamadım bu sefer Taktik maktik yok Bam bam bam modundaydı giydiği o elbiseyle hala aklımda 🤩yaşattığı o güzel saatler içinde tekrar buradan kendisine teşekkür ederim iyiki seni tanıdım kızıl affet 🥰

18 Eki 2019
157
242
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Efendim Aylin Hanım kendisine verilen sıfatlara özellikle övgülere itiraz eder. gelsin itiraz etsin demek istedim. Anlatamadığım için özür diler, mutluluğunuzun sürekliliğini dilerim.
Rıca ederim özürlülük bir durum yok gündüz uyumadım bide gece anlık nöbet kaptırdılar kafa yerinde değil 😒

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Aha bir sıfat daha; gel gel itiraz et 😂 . Paylaşım için teşekkürler.

İtiraz ediyorum sayın hakim! Sanık ( bendeniz ), masumdur. Mütevazılığının önüne böyle şeylerin geçmesini istememekte ve beklenti çıtasının yükselmesinden endişe duymaktadır. 🤭
Kızıl Afet fena değilmiş ama. 😍😍

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Efendim Aylin Hanım kendisine verilen sıfatlara özellikle övgülere itiraz eder. gelsin itiraz etsin demek istedim. Anlatamadığım için özür diler, mutluluğunuzun sürekliliğini dilerim.

Ediyorum ne olmuş. 🙈🙈🙈 Ettim yine, ettimm. 🙈🙈 Sonumu iyi görmüyorum, sen bana ders verecektin... 😋

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Rica ediyorum; bedduacı Aylin; diyelim.Hem yakıştı hemde kendisinin çok sevebileceğini düşünüyorum.🤩 Değerli yorumlarınız için size @Yardimci3434 ; yaşattıkları için bedduacı Aylin Hanıma teşekkürler.

İstanbul semalarında esen beddua rüzgarını sana doğru yolluyorum sevgili @Comes, tezz zamanda benimle denk gelirsin de belin tutulurr umarım, çok amin.😈😈🤭🤪

15 Kas 2009
78
-2,392
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çekemedim dediğin pozda hayal ettim de :) Önümde bembeyaz dolunay :) Uzaklarda batıp çıkan kızıl bir güneş :) Dalga sesleri şap şap şap :) Martılar :)

Güzel paylaşım :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Merhaba değerli forum üyeleri kısa ve öz bilgi geçmek istedim yeni üye olan arkadaşlar ve hala Aylin Hanımı tanıma şerefine nail olmayanlar için Aylin Hanım la bu benim ikinci görüşmem ilki kadar meraklı heyecan yok tabi bu sefer beni nasıl bir affet bekliyor heyecanı var baya gitim hal hatır içecekler kanının sohbetine doyum olmaz Abartısız bilge her konuda konuşa bilirsiniz sanat eğlence siyaset tarik magazin güzel güler yüzlü tatlımı tatlı bir pembiş çok gülüp eğlendik 👉 yatakta performansına diyecek bişey bulamadım bu sefer Taktik maktik yok Bam bam bam modundaydı giydiği o elbiseyle hala aklımda 🤩yaşattığı o güzel saatler içinde tekrar buradan kendisine teşekkür ederim iyiki seni tanıdım kızıl affet 🥰

Buna da teşekkürüm gecikti ya, ne kaba hatun oldum ben bu ara ama bilirim sen beni affedersin @Yardimci3434 cüğüm. 😘

2. Raundumuza kızıl kızıl katıldığım için mutluyum. 🤗🤗 Taktik maktik yok, bam bam bam mevzusunda bittim, bizde böyle.🤪🤪

Harika yorumlarına teşekkür eder, 3. raundda görüşmek üzere derim. 😈😈 Diğer konuda sana bir şarkı armağan ettim, bir ara dinlersin. 🙄🤪

Tekrar denk geleceğiz. 🤭🤗🤗

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🤗

Sevgiler... 😘

18 Eki 2019
157
242
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buna da teşekkürüm gecikti ya, ne kaba hatun oldum ben bu ara ama bilirim sen beni affedersin @Yardimci3434 cüğüm. 😘

2. Raundumuza kızıl kızıl katıldığım için mutluyum. 🤗🤗 Taktik maktik yok, bam bam bam mevzusunda bittim, bizde böyle.🤪🤪

Harika yorumlarına teşekkür eder, 3. raundda görüşmek üzere derim. 😈😈 Diğer konuda sana bir şarkı armağan ettim, bir ara dinlersin. 🙄🤪

Tekrar denk geleceğiz. 🤭🤗🤗

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 🤗

Sevgiler... 😘
Ben teşekkür ederim yaşatığın güzel saatler için güzel kadın 😍 3 raund demişsin evet var sen günülerin şampiyonusun🤣ben ise rinklerin şampiyonu bol şans diliyorum sana 😁👿

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Çekemedim dediğin pozda hayal ettim de :) Önümde bembeyaz dolunay :) Uzaklarda batıp çıkan kızıl bir güneş :) Dalga sesleri şap şap şap :) Martılar :)

Güzel paylaşım :)

Ahahah, olay şiire gazele gidiyor :)) @Deadpool senin acil sevişmen gerek.😈😍

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ben teşekkür ederim yaşatığın güzel saatler için güzel kadın 😍 3 raund demişsin evet var sen günülerin şampiyonusun🤣ben ise rinklerin şampiyonu bol şans diliyorum sana 😁👿

Vay vayy Muhammed Yardimci 😂😂 ( Muhammed Ali'ye atıf ) 😂😂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Tohum ve ekme fikri kulağa hoş geliyor. Karakterini öp tâbi, sorunsuz , asil insan.

Ya korkmuyor musun bunları derken? Ya totosu kalkarsa, ya ukala, aksi ve lanet birine dönüşürse diye... 🤪🤪
Neyse, biz ince ipliğin üzerinde de kırmızı halılı yolda da aynı şekilde yürumeye söz vermişiz kendimize neyse ki. 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar