Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kiz arkadas deneyimi

1 Eyl 2017
4
10
Cinsiyetiniz nedir?
Emel'le bugun bir gorusme gerceklestirdik.

Ilk basta referans sayisinin azligindan biraz cekinmistim, ama Pendik bolgesinde tek olunca bir deneyimlemek istedim.

Beklentimin cok otesinde bir gorusme oldu. Oncelikle Emel'in kivrimlari ve vucut hatlari cok iyi. Uzerine sempatik, guzel bir yuz. Ve bunun yanina da cok canayakin, sohbetinden keyif aldiginiz birini dusunun. Bunlarin hepsi olunca sonrasi da dolu dolu geciyor.

Bir de herkesin dikkatini cekmez ama Emel'in titizligi de benim gibi biriyseniz ciddi bir arti oluyor. Bu donemde daha da onemli bir detay hatta.

Sonuc olarak guzel bir kiz arkadas deneyimi yasamis oldum. Tesekkur ederim.

25 Ara 2018
35
191
Emel'le bugun bir gorusme gerceklestirdik.

Ilk basta referans sayisinin azligindan biraz cekinmistim, ama Pendik bolgesinde tek olunca bir deneyimlemek istedim.

Beklentimin cok otesinde bir gorusme oldu. Oncelikle Emel'in kivrimlari ve vucut hatlari cok iyi. Uzerine sempatik, guzel bir yuz. Ve bunun yanina da cok canayakin, sohbetinden keyif aldiginiz birini dusunun. Bunlarin hepsi olunca sonrasi da dolu dolu geciyor.

Bir de herkesin dikkatini cekmez ama Emel'in titizligi de benim gibi biriyseniz ciddi bir arti oluyor. Bu donemde daha da onemli bir detay hatta.

Sonuc olarak guzel bir kiz arkadas deneyimi yasamis oldum. Tesekkur ederim.

Teşekkürler cnm benim içinde güzel bir görüşmeydi 💋💋

terzi Çevrimdışı
27 Ocak 2016
47
103
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler.Daha önceki referanslarda Emel Hanım'ın pandemi nedeniyle öpüşmediğine dair bilgiler vardı.Siz de benzer bir durum yaşadınız mı ?

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
229
299
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel görüşme, tebrikler (y)

Yalnız kız arkadaş deneyimi nedense ürkütüyor beni, çok gerçekçi olursa da işin içinden çıkılmaz. Görüşme süresince trip yenildiğini düşünsenize evlere şenlik :D:D

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,309
1,798
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tam da aradığım referanstı👍,paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
749
862
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Sanırım tam bir referans olsun diye yapılmış bir paylaşım değil bu.
Emeğinize sağlık..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar