Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kısa ve öz bir paylaşım…

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her ne kadar bir takım insanların gereksiz hareketleri yüzünden bu paylaşımı yapmamaya karar vermiş olsam da, MELTEM e söz verdiğim için yapıyorum.

Forumdaki fotoğraflarını görünce kendisinin daha önceden ilan siteleri aracılığıyla tanıdığım ve defalarca görüştüğüm bir hanımefendi olduğunu fark ettim ve gönül rahatlığı ile kendisinden randevu talep ettim. Kadıköy merkeze yakın, oldukça rahat bulunabilecek bir yerde, dekorasyonu gayet güzel yapılmış bakımlı bir dairede görüşmelerini yapıyor kendisi. Süremiz yettiğince 1-2 kadeh eşliğinde görüşemediğimiz zamanların dedikodusunu yaptıktan sonra, her bir yanı değişik bir obje ile çevrili yatağına geçtik sonunda. Pürüzsüz teni ve her pozisyondaki bitmek bilmeyen enerjisi ile bana (eski görüşmelerimizde olduğu gibi) uzun ve keyifli bir seans yaşattı. Arkasından da hatıra olarak birkaç karelik bir fotoğraf çekimi yaptık. “Başkasının fotoğraflarını kullanıyor” diyenler, aşağıdaki fotoğrafları bizzat kendim çektim; artık bununla da tatmin olmuyorsanız, kendi bileceğiniz iş.

Her neyse, kendisinin bana yaşattığı keyifli vakte karşılık, keyifli ve uzun bir paylaşım yapamadığım için MELTEM den özür dilerim; umarım bir sonraki sefere artık…

Meltem-01.jpg Meltem-02.jpgMeltem-03.jpg

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
796
697
MELTEM hanım çok güzel, DİYECEK KELAM BULAMIYORUM.
arkadaki tablodan ayrı bir hoşlandım :)
yazı için teşekkürederim

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
796
697
resimlere bakıp, tabloyu bir kez daha hatırlayalım :)
maşallahıda bir köşeye iliştirelim :)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,233
319
Sevimenize sağlık kısa değil ama öz olmuş. Teşekkürler Meltem hanımlada tanışmak lazım.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevimenize sağlık kısa değil ama öz olmuş. Teşekkürler Meltem hanımlada tanışmak lazım.

Ben teşekkür ederim; kıymetli üstatların yorumları daha başka bir motive edici oluyor pek tabii ki (happy)

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
796
697
MELTEM hanım akıla gelince fotolara tekrar bakmamak olmazdı :)

fotolarda emeği olan herkese tekrar tekrar teşekkürler :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar