Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kırmızı Odada Bir Demet Papatya

ALBATROSS3406 Çevrimdışı
25 Nis 2022
33
126
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba, Daisy ile geçen Cuma öğleden önce tanıştım. Evi çok merkezi ve ulaşımı kolay bir yerde. Osmabey metro çıkışına 100 m. uzaklıkla, pırıl pırıl bir apartman dairesinde yaşıyor. Evinin yakınındaki çiçekçiden aldığım bir demet papatyayı büyük bir mutlulukla kabul ettiğini düşünüyorum. Tanışma faslı esnasındaki ikramları uğurlama öncesinde de devam etti. Fotoğrafları gerçek, vücudu gayet sıkı ve diri. Daisy profesyonel bir masöz ve bu konuda çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Masaj seven her erkeğin tanışması gerektiğini düşünüyorum. Masaj öncesi banyodaki blowjob, kırmızı ve aynalı odadaki harika masajın ardından yaşadığım dakikalar beni adeta bulutların üstüne çıkarttı. Zaman takıntısı yok, son derece nazik ve tatlı dilli bir kadın. Uygun bir zamanda tekrar görüşmek isterim. Buradan kendisine selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba, Daisy ile geçen Cuma öğleden önce tanıştım. Evi çok merkezi ve ulaşımı kolay bir yerde. Osmabey metro çıkışına 100 m. uzaklıkla, pırıl pırıl bir apartman dairesinde yaşıyor. Evinin yakınındaki çiçekçiden aldığım bir demet papatyayı büyük bir mutlulukla kabul ettiğini düşünüyorum. Tanışma faslı esnasındaki ikramları uğurlama öncesinde de devam etti. Fotoğrafları gerçek, vücudu gayet sıkı ve diri. Daisy profesyonel bir masöz ve bu konuda çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Masaj seven her erkeğin tanışması gerektiğini düşünüyorum. Masaj öncesi banyodaki blowjob, kırmızı ve aynalı odadaki harika masajın ardından yaşadığım dakikalar beni adeta bulutların üstüne çıkarttı. Zaman takıntısı yok, son derece nazik ve tatlı dilli bir kadın. Uygun bir zamanda tekrar görüşmek isterim. Buradan kendisine selam ve sevgilerimi iletiyorum.
sewişmenize sağlik

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili ALBATROSS3406, Seninle tanışmak mutluluk vericiydi. Elinde kocaman papatya demeti ile gelmen ayrı bir mutlu etti beni. Buradan da tekrar teşekkür ediyorum. Masajımı beğenmene sevindim. Bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Sevgiler
😘🌼

ALBATROSS3406 Çevrimdışı
25 Nis 2022
33
126
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili ALBATROSS3406, Seninle tanışmak mutluluk vericiydi. Elinde kocaman papatya demeti ile gelmen ayrı bir mutlu etti beni. Buradan da tekrar teşekkür ediyorum. Masajımı beğenmene sevindim. Bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Sevgiler
😘🌼
Sevgili Daisy, masajını beğenmemek mümkün mü? Seni ve masajını hiç unutmadım, Her şey için ben bir kez daha teşekkür etmek isterim. İlk fırsatta tekrar görüşmek üzere. Sevgiler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar