- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tşk lerHarika
Çok tsk ederimSize kırmızı çok yakışıyor
Geldiğinde boydan göstereceğim sözKırmızı ne çok yakışmış size, birde boydan görmek lazım kıyafeti
Tşk ederimMuazzam kırmızının uyumu
Tşk lerBu güzellik karşısında tepkisiz kalmayın.
Tşk lerAsaletttt
Yansin gecelerYine yakmissin ortalığı , alev alev olmuş buralar
Tşk ederimCanım benim sana ne yakışmaz harika
Aynen öyle diyorumBana gel diyor gibi gibisin
Tşk ederim, seni kadar olmasadaKırmızı sana yakışıyor
Tşk ederimYakışmış.
Yanalım ve yakalım dimibizde yandık burada
İhhhşş.... İçimiz kıpraşti . İyilik mi yapiosun , kotulukmu bu pandemi günlerinde bilemedim
Kırmızı iyidirBir kırmızıya düştüm gene ♥
duygularım kabardıGece gece yapmayacaktın bunu
Tşk ederim. Begenmenize sevindim. Iyilik mi? Kötülük mu? Siz karar verinİhhhşş.... İçimiz kıpraşti . İyilik mi yapiosun , kotulukmu bu pandemi günlerinde bilemedim
Yakışmış ama gelince bundan istiyorum ben...
Tşk lerkırmızı ve aşk kelimeleri yan yana bide sen araya girince daha da güzel olmuş
Kırmızı hiç bu kadar çekici olmamıştı harikasınız
Evet ya, seviyorum kalcalarimiHarika olmuş yahu
Her zaman derim yemekte salça kadında kalça. Cansu'da da çok güzel kalçalar var hani
Tşk ederim, hayal kurdurmak guzel2.foto insanın derin hayallere dalmasına neden oluyor.
Tşk ederimElbise bahane, Cansu hanım her zaman ki gibi yine şahane
Geceye renk gelmiş. Olur da randevu koparabilrsem, yerinde görmek için sabırsızlanıyorum.
Bazen bile ulaşamıyorum kendime lütfen wp den yazıyorsanız müsait olduğunuz saat araliklarinida belirtin ki ben dönüş yapabileyimBu güzelliği yakından görmek istiyorum ama bir türlü Cansu Hanıma ulaşamıyorum
Tşk lergüzel vucut
Tşk ler, beklerim tabikiGeceye renk gelmiş. Olur da randevu koparabilrsem, yerinde görmek için sabırsızlanıyorum.
Yok canım estağfurullahKısa süreli kalp krizine neden olabiliyor
Tşk lerİkinci fotoya bayıldımmm
Yaaa üzgünümYak, beni de yak, herşeyi yak.
Sabah sabah kıvrandım.
✔
Tşk lerOlağanüstü
Ne üzülmesi, timsah gözyaşları onlar. Suç bende, sende sorun yok. İş güç derken tadına bakamadım.Yaaa üzgünüm
Ne üzülmesi, timsah gözyaşları onlar. Suç bende, sende sorun yok. İş güç derken tadına bakamadım.
Tşk lerKışkırtıcı..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!