Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kime niyet kime kismet

zevkine.burda Çevrimdışı
20 May 2018
31
19
Oncelikle herkese merhabalar biraz gec yazsamda affola pazar gunu icin @AylinAylin le 3 4 gun onceden randevulastik lakin randevu gunu malesefki iptal etmek zorunda kaldik mecburiyetten kimse yanlis anlamasin bu durumu.
@AylinAylin iptal olunca vakit bosa gitmesin vakit cok onemli diye baska arayisa girdim ve @Rüyam la randevulastik hersey cok cabuk gelisti tekrar tesekkur ederim beni kisa zamanda kabul ettigi icin.
Forumda da denilgidi cok cana yakin cok sempatik biri keza ev arkadasida oyle evin girisi cikisi park sorunu hic birseyi problem yok vakit nasil gecti anlamadim hersey icin tesekkurler. Istedigin hersey olur insallah bu arada kulaklik pert oldu gozun aydin

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Oncelikle herkese merhabalar biraz gec yazsamda affola pazar gunu icin @AylinAylin le 3 4 gun onceden randevulastik lakin randevu gunu malesefki iptal etmek zorunda kaldik mecburiyetten kimse yanlis anlamasin bu durumu.
@AylinAylin iptal olunca vakit bosa gitmesin vakit cok onemli diye baska arayisa girdim ve @Rüyam la randevulastik hersey cok cabuk gelisti tekrar tesekkur ederim beni kisa zamanda kabul ettigi icin.
Forumda da denilgidi cok cana yakin cok sempatik biri keza ev arkadasida oyle evin girisi cikisi park sorunu hic birseyi problem yok vakit nasil gecti anlamadim hersey icin tesekkurler. Istedigin hersey olur insallah bu arada kulaklik pert oldu gozun aydin
Paylaşımın için teşekkür ediyorum gerçekten güzel geçti görüşmemiz kulaklik bu kadar çabuk pert olamaz : ) canin sağolsun uzun ömürlü değilmiş demek

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar