Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Keyifli zaman geçirme

19 Tem 2019
51
84
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Luda hanımı forumun ilk zamanlarından beri takip ederim. Bir türlü fırsat olmadı. Hatta bir seferinde doğum günümü şenlendirsin istedim ama şanssızlık gene buluşamadık 😅 kendisi ortalamanın çok üstünde güzel. Sıcak kanlı idi sanırsam eski kimliğinden biraz kurtulmuş keza eskiden Rus insanların soğuk oluşundan Luda'nın da onlar gibi olduğundan bahsedilirdi. Hep gülüyor yüzü hiç solmuyor.

Oral konusunda üst sıraları oynar. Deep thorat olmasa da yakın deneyim sunuyor. Aceleci değil. Sizin isteğinize göre yönleniyor. Çok dar hemen olayın içinde kayboluyorsunuz. Yani süreler biraz kısa. Dogy pozisyonundaki manzarayı ben şimdiye kadar hiçbir kadında tecrübe etmedim. Teni, dokusu insanı hayrete düşürecek kadar mükemmel. Kendisine buradan tekrardan teşekkür ediyorum ve avuç içlerinden kocaman kocaman öpüyorum. Görüşmek üzere şekerim ❤️

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
577
1,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık 😀 Luda yaşanılması gereken bir pembiş

cantrakyalı Çevrimdışı
18 Kas 2021
85
68
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tebrikler 2 tarafa da sevişmenize sağlık.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,101
2,439
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık

Aburrido Çevrimdışı
16 Ağu 2020
57
120
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Luda hanımı forumun ilk zamanlarından beri takip ederim. Bir türlü fırsat olmadı. Hatta bir seferinde doğum günümü şenlendirsin istedim ama şanssızlık gene buluşamadık 😅 kendisi ortalamanın çok üstünde güzel. Sıcak kanlı idi sanırsam eski kimliğinden biraz kurtulmuş keza eskiden Rus insanların soğuk oluşundan Luda'nın da onlar gibi olduğundan bahsedilirdi. Hep gülüyor yüzü hiç solmuyor.

Oral konusunda üst sıraları oynar. Deep thorat olmasa da yakın deneyim sunuyor. Aceleci değil. Sizin isteğinize göre yönleniyor. Çok dar hemen olayın içinde kayboluyorsunuz. Yani süreler biraz kısa. Dogy pozisyonundaki manzarayı ben şimdiye kadar hiçbir kadında tecrübe etmedim. Teni, dokusu insanı hayrete düşürecek kadar mükemmel. Kendisine buradan tekrardan teşekkür ediyorum ve avuç içlerinden kocaman kocaman öpüyorum. Görüşmek üzere şekerim ❤

Tecrübeniz için tebrik ediyorum. Güzel geçmiş.

Ben de uzun zamandır kendisini beğeniyorum. Ama bir türlü denk getiremedim.
Randevu almak için en doğru yöntem nedir kendisinden? Var mı yorumunuz?
Önceden planlamaya çalıştım olmadı, aynı gün denedim görmedi😅 zordayımmm acil görüşmem lazım artık 😂😂

cuyarin

Normal Üye
7 Kas 2021
10
8
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

19 Tem 2019
51
84
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tecrübeniz için tebrik ediyorum. Güzel geçmiş.

Ben de uzun zamandır kendisini beğeniyorum. Ama bir türlü denk getiremedim.
Randevu almak için en doğru yöntem nedir kendisinden? Var mı yorumunuz?
Önceden planlamaya çalıştım olmadı, aynı gün denedim görmedi😅 zordayımmm acil görüşmem lazım artık 😂😂
eheh hocam aslında çok zor değil mesaja hemen dönüş sağlıyor. Eğer sağlamıyorsa çokta zorlamaya gerek yoktur bence başka pembişler de var çok güzel çok özel :))

kursadselanik

Normal Üye
25 Eki 2021
42
32
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
luda hanım ilgi konusu radarımda ilk fırsatta yalnız fiyat konusu ve seans nasıl makulmü burda belirtmemiş

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar