- 23 Haz 2019
- 4,262
- 13,828
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Keyfin bol gecen güzel olsun pembiş
Sevgili @Rapido ile guzel bir gece
Tşk lerKeyfin bol gecen güzel olsun pembiş ♥
Beraber olsunKeyifli geceler olsun
Huyum kurusun misafir ağırlamayı seviyorumMisafirperverliğin rakipsiz. iyi eğlenceler.
Tşk lerafiyet olsun neşenizde keyfinizde müdavim olsun
Beraber olsun
Çok kıskandım
Harikasın ya afiyet olsun
Afiyet olsun zamanınız güzel geçsin seksi kadın
Sana da hazırlarımÇok kıskandım
Tşk lerGece boyu keyfiniz yükseklerde olsun
Tşk ederim, inşallah bir gün beraber olurBu saatte evinde oturmuş halim selim TV izleyen bizim gibi garibanlara yapılırmı bu @Cansu kaya Hanım ☺ Elleriniz dert görmesin muazzam bir sofra olmuş, keyfiniz daim olsun
Inşallah bir gün denk gelirizAcayip kıskandım walla sevgili @Cansu kaya seninle olmayı bende çok istiyorum keyifli geceler size
Tşk lerHarikasın ya afiyet olsun
Tşk lerKeyfiniz bol olsun
Tşk ler, aynen forumdaki pembislerimiz çok değerli ama beylerde bir okadar değerli bizler içinafiyet olsun keyifli geceler dilerim.
@Cansu kaya hanim başta olmak üzere bu forumdaki hanımlara hayranım gerçekliklerine dostça arkadaşça saygı sevgi içerisinde samimiyetlerine bu kadar özene bezene misafir agirlamalarina gerçekten İstanbul beyleri bu pembislerin kıymetini bilin. güzel sexy eskort bulunur ama insan olan kişilikli herzaman zor denk geliyorlar ve buradakilerin hepsi sektörde nadide birer iyilik meleği
burdan tekrar başta cansu hanim olmak üzere bütün hanımlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum uzaktan da olsa iyiki tanıdim sizleri.
Benim için önce kişilik karekter gelir cinsiyet önemli değil sex öğrenilir ama bunlar yoksa öğrenilmez
hepsi birer pırlanta gibi çok şanslısınız 7 tepeli şehrin beyleri hayırlı akşamlar.
Can olan sensin seni tanımak çok güzeldiTabağımın boşalmasına müsade etmeyen,
Ruhuma CAN
Tenime SU veren efsane kadın @Cansu kaya
Sonsuz teşekkürler.
Sabaha çok var. Devam. ❤❤
bende isterem ))
Tşk ler canımAfiyet olsun zamanınız güzel geçsin seksi kadın
Tşk ederim, beraber olsunKeyfin daim olsun...
Tşk lerGuzellikten bir kare
Sağol canımAfiyet olsun
Tşk ederimNe kadar hamarat bir hanım
Inşallahbende isterem ))
Tşk ederim, beraber olsun
Öyle bir sözün var dıDaha rakı içecektik di mi biz?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!