Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Keyfli bir bulusma..

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
131
1
Cinsiyetiniz nedir?
Yaprak Hanima gunun baya bir erken saatinde yazdim sagolsun kirmadi beni ve ogle saatinde bulusmak uzere yola koyulduk. Karsilamasi , sohbeti , yaklasimi gayet icten. Resimlerde gorunen de cok daha guzel,genc ve muthis hatlara sahip. Herseyden ote sicak ve samimi. Benim icin cok keyif veren bir bulusmaydi.En kisa zamanda yeniden gorusmek dilegiyle..

dede Çevrimdışı
3 Ocak 2010
43
0
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
sevgili cool paylaşımlarına yeniden başlamışsın ya da ben yeni gördüm ;) sahalara dönmeme az kaldı tatil modundan bir çıkalım da seni takip edip bilgilenmek gerekli zira :)
Yaprak Hanima gunun baya bir erken saatinde yazdim sagolsun kirmadi beni ve ogle saatinde bulusmak uzere yola koyulduk. Karsilamasi , sohbeti , yaklasimi gayet icten. Resimlerde gorunen de cok daha guzel,genc ve muthis hatlara sahip. Herseyden ote sicak ve samimi. Benim icin cok keyif veren bir bulusmaydi.En kisa zamanda yeniden gorusmek dilegiyle..

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
131
1
Cinsiyetiniz nedir?
sevgili cool paylaşımlarına yeniden başlamışsın ya da ben yeni gördüm ;) sahalara dönmeme az kaldı tatil modundan bir çıkalım da seni takip edip bilgilenmek gerekli zira :)

Arayı cok fazla sogutmamalı sevgılı dede. Sonra pembısler referans soruyor valla Paylasımlarını sabırsızlıkla beklemekteyız ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar