Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kesinlikle tekrarlanmali

• Konbuyu başlatan hoap
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
hoap Çevrimdışı
20 Haz 2019
77
62
Cinsiyetiniz nedir?
Yazacaklarimin hepsini okumak istemeyenlere hemen sonucu anlatayim:
Kesinlikle tavsiye ederim, cok ilgili GFE tadinda!

Ruya hanimla irtibata gectikten sonra aksamina randevu yaptik, sagolsun yardimci oldu. Tarif ettigi yerde otopark sorunu yok, istediginiz yere birakabilirsiniz :) sonrasinda tariflere uydugunuz takdirde kolaylikla evini bulabilirsiniz.
kapi acildiginda gercekten guzel bir bayan karsiniza cikiyor, ve sizi rahatlatiyor. minyon citi piti guzel bir bayan. sohbeti guzel. ikramlarinda sinir yok.
tekrardan sagol :)
sohbet ettikten sonra gercekten keyif alabileceginiz bir zaman geciriyorsunuz, kendisi sizi memnun etmek icin elinden geleni yapiyor, surekli saatine yada telefonuna bakan birisi degil, en nefret ettigim seylerdendir ama ruya hanim cok ilgili birisi.
banyo yaptiktan sonra en can sikici olay zamanin dolumus olmasi ve ayrilmak.
ruya hanimla olan gorusmemden ben cok keyif aldim!
kesinlikle tavsiye ederim.
birdaha turkiyeye geldigimde tekrarini istiyorum :)
en kisa zamanda gorusmek dilegi ile

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlığa bakınca, dedim herhalde VAR dan tekrar bütün pozisyonları izleyeceğiz ;) Güzel paylaşım için teşekkürler... (y)

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Ruya hanimla irtibata gectikten sonra aksamina randevu yaptik, sagolsun yardimci oldu. Tarif ettigi yerde otopark sorunu yok, istediginiz yere birakabilirsiniz :) sonrasinda tariflere uydugunuz takdirde kolaylikla evini bulabilirsiniz.
kapi acildiginda gercekten guzel bir bayan karsiniza cikiyor, ve sizi rahatlatiyor. minyon citi piti guzel bir bayan. sohbeti guzel. ikramlarinda sinir yok.
sohbet ettikten sonra gercekten keyif alabileceginiz bir zaman geciriyorsunuz, kendisi sizi memnun etmek icin elinden geleni yapiyor, surekli saatine yada telefonuna bakan birisi degil, en nefret ettigim seylerdendir ama ruya hanim cok ilgili birisi.

Teşekkür ederim canim Herşey için nazik yaklaşımın güzel sohbetin için geçirdiğimiz hoş saatler için ben de senden memnun kaldım bi kadına nasıl yaklaşılması gerektiğini bilen biri ile vakit geçirmek ayrı bi ayrıcalıkti benim için türkiye ye tekrar beklerim canim görüşmek dileğiyle :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar