- 20 Haz 2019
- 77
- 62
- Cinsiyetiniz nedir?
Yazacaklarimin hepsini okumak istemeyenlere hemen sonucu anlatayim:
Kesinlikle tavsiye ederim, cok ilgili GFE tadinda!
Ruya hanimla irtibata gectikten sonra aksamina randevu yaptik, sagolsun yardimci oldu. Tarif ettigi yerde otopark sorunu yok, istediginiz yere birakabilirsiniz sonrasinda tariflere uydugunuz takdirde kolaylikla evini bulabilirsiniz.
kapi acildiginda gercekten guzel bir bayan karsiniza cikiyor, ve sizi rahatlatiyor. minyon citi piti guzel bir bayan. sohbeti guzel. ikramlarinda sinir yok.
tekrardan sagol
sohbet ettikten sonra gercekten keyif alabileceginiz bir zaman geciriyorsunuz, kendisi sizi memnun etmek icin elinden geleni yapiyor, surekli saatine yada telefonuna bakan birisi degil, en nefret ettigim seylerdendir ama ruya hanim cok ilgili birisi.
banyo yaptiktan sonra en can sikici olay zamanin dolumus olmasi ve ayrilmak.
ruya hanimla olan gorusmemden ben cok keyif aldim!
kesinlikle tavsiye ederim.
birdaha turkiyeye geldigimde tekrarini istiyorum
en kisa zamanda gorusmek dilegi ile
Kesinlikle tavsiye ederim, cok ilgili GFE tadinda!
Ruya hanimla irtibata gectikten sonra aksamina randevu yaptik, sagolsun yardimci oldu. Tarif ettigi yerde otopark sorunu yok, istediginiz yere birakabilirsiniz sonrasinda tariflere uydugunuz takdirde kolaylikla evini bulabilirsiniz.
kapi acildiginda gercekten guzel bir bayan karsiniza cikiyor, ve sizi rahatlatiyor. minyon citi piti guzel bir bayan. sohbeti guzel. ikramlarinda sinir yok.
tekrardan sagol
sohbet ettikten sonra gercekten keyif alabileceginiz bir zaman geciriyorsunuz, kendisi sizi memnun etmek icin elinden geleni yapiyor, surekli saatine yada telefonuna bakan birisi degil, en nefret ettigim seylerdendir ama ruya hanim cok ilgili birisi.
banyo yaptiktan sonra en can sikici olay zamanin dolumus olmasi ve ayrilmak.
ruya hanimla olan gorusmemden ben cok keyif aldim!
kesinlikle tavsiye ederim.
birdaha turkiyeye geldigimde tekrarini istiyorum
en kisa zamanda gorusmek dilegi ile