Dubadu92
Normal Üye
- 24 Ara 2023
- 7
- 46
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar Arkadaşlar, ben Emel hanım ile dün akşam üzeri bir saatlik görüşme yapmak için kendilerine yazdım. Yazışırken bile ilgiliydi özel bir elbise ve renk isteğiniz olur ise giyinebilirim tarzında sorması bir nezaket olarak görüyorum. Mekanı küçükköyde lüks ve güvenlikli bir sitede girişi ve kendi dairesine girişi kolay. Eve girer girmez bir tatlı gülümsemesiyle karşıladı. Evi o kadar temiz ve düzenliydiki sanki kendi evinizmiş gibi bir hissiyat veriyor. ikram isteyip istenmediğimizi sordu, güzel ikramlar yapıldı. Ve gel gelelim yakınlaşmaya, bir yakınlaşması var dersin uzun süredir sevgiliyiz. Herkesin düşüncesi farklı olabilir ama benim seksteki olayım ön sevişmeyi uzun tutmak ki Emel hanımda cidden bu durum söz konusu idi, ve ön sevişmesi efsaneydi. Baya sohbet ettik dans ettik. Sonra mevzu sekse gelince oral seksi efsaneydi, çok iştahlı ve o büyük memelere arasına koyunca çok güzel oluyormuş onuda emel hanım sayesinde denemiş olduk ) Seks bitsin istemedim açıkcası çünkü emel hanım sizi alıp uzaklara getiriyordu kısacası kendinizi ödüllendirmek isterseniz Emel hanım ile ödüllendirebilirsiniz.