Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kedin var rahatsız oldum 😁

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet benim kedim Limon olduğunu sağır sultan da duydu malum 😁 hala kedin var kedin de çok büyükmüş ay tüy döker mi ? Yok çok tüylü (tuy dökmez) lafları ediliyor görüşme esnasında rahatsız olacaksaniz lütfen benden randevu almayın. Bahane yaratmayın. Ne benim ne kendinizin vaktini alın bu konuda .. kafası karışık beyler rica ederim kafanızda net olun limon kendini sevdiren bir çocuk ve cussessine karşı çok minnoş 😁 yine birine teşekkür edip tavrından dolayı geri çevirdim tutuk , kedi korkusu olan beni tercih etmesin ben sevişmek istiyorum sevişelim ne olur 😁 gerisi boş amacınız vakit "öldürmek" ise hiç kapımi çalmayın . Amacınız vakti değerlendirmek ise başımın üstünde yeriniz var .

Son düzenleme:
Damla Sönmez Çevrimdışı
8 Mar 2022
99
137
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Evet benim kedim Limon olduğunu sağır sultan da duydu malum 😁 hala kedin var kedin de çok büyükmüş ay tüy döker mi ? Yok çok tüylü (tuy dökmez) lafları ediliyor görüşme esnasında rahatsız olacaksaniz lütfen benden randevu almayın. Bahane yaratmayın. Ne benim ne kendinizin vaktini alın bu konuda .. kafası karışık beyler rica ederim kafanızda net olun limon kendini sevdiren bir çocuk ve cussessine karşı çok minnoş 😁 yine birine teşekkür edip tavrından dolayı geri çevirdim tutuk , kedi korkusu olan beni tercih etmesin ben sevişmek istiyorum sevişelim ne olur 😁 gerisi boş
Yazına katılıyorum canım benimde kedim var kediye öcü gibi muamele yapılmaması gerek ev kedisinin zaten aşıları tamdır ve temizdir insanların bu sevimli şeylere takması hoş degil

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
238
286
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet benim kedim Limon olduğunu sağır sultan da duydu malum 😁 hala kedin var kedin de çok büyükmüş ay tüy döker mi ? Yok çok tüylü (tuy dökmez) lafları ediliyor görüşme esnasında rahatsız olacaksaniz lütfen benden randevu almayın. Bahane yaratmayın. Ne benim ne kendinizin vaktini alın bu konuda .. kafası karışık beyler rica ederim kafanızda net olun limon kendini sevdiren bir çocuk ve cussessine karşı çok minnoş 😁 yine birine teşekkür edip tavrından dolayı geri çevirdim tutuk , kedi korkusu olan beni tercih etmesin ben sevişmek istiyorum sevişelim ne olur 😁 gerisi boş amacınız vakit "öldürmek" ise hiç kapımi çalmayın . Amacınız vakti değerlendirmek ise başımın üstünde yeriniz var .
Kedi sevende çok, hele sizi sevende daha çok Eylül hanım👍🏻😊😍

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,432
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benimde kedim var . Anlamadığım kedi adama ne yapabilir ya alerjisi olabilir saygı duyarım ozamanda sizin gibi bir starı tercih etmiycek bu kadar basit. Bende sevişmek istiyorum ne olur😂😂🥰🥰❤❤

Nacharnik Çevrimdışı
3 May 2021
189
307
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili Eylül hanım.,.
Bazısının allerjisi vardır.... Bazıları sevmez kedileri ..
Ben küçüklüğümden beri kedileri seven ama onlardan aldığım bir koku nedeniyle inanılmaz rahatsız olan bir kişiyim.
Nasıl bir koku bu derseniz.... İnanılmaz kötü kokan bir ayak kokusunu düşünün... İşin kötü yanı bu kokuyu benden başka algılayan bir insana da bu günü kadar rastlamadım.
Veteriner bile hayret etti. Kedideki parazitlerden dolayı hissedebilirsiniz diye iç dış parazit aşısı yapıldı... Kedideki koku geçmedi.
Yapabileceğim hiç bir şey yok maalesef....
Kedi besleyenler sevgim ve saygım sonsuz ama kapalı bir alanda kedi ile aynı odada kalamiyorum.

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,548
1,298
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu açıklamayı daha önce defalarca yaptınız yine yapıyorsunuz Star Eylül hanım kolaylıklar diliyorum size Limon 🍋 reis bilir işini 🥰

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
227
349
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayvan sever, insan sever. Star Eylül sevişir😅 ben gördüğüm için yorum yapabilirim. Korkacak, çekinecek bişey yok. Sevdiriyor ve çekiyor gidiyor arkadaşlar 😀

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
980
1,730
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende de kedi var ve kedileri çok severim. onları sadece hayvan olarak görmüyorum. severken tüylerinin altındaki kasları, o kaplan atalarından gelen asaleti ve enerjiyi aynı anda hissetmek çok hoşuma gidiyor. kucağımda uyudukları zaman dünyanın en mutlu insanı oluyorum.
Aslında sizi ve kedinizi sevebilmek için bir zaman organize etmeye çalışıyorum diyebilirim🥰🥰

Egurel1409 Çevrimdışı
22 Tem 2017
214
171
Cinsiyetiniz nedir?
Merak ettim Limon’u. 2 kedi birey de bende var. Şahsen rahatsızlık duyan insanlarla görüşmemeyi tercih ediyorum

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
342
675
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla ben çok memnun oldum Limon Tatlıtüy ile tanışmaktan ❤

Bumblee Çevrimdışı
1 Şub 2022
62
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sırf kedi içinde gelebilirim 😊

Overlokçu

Normal Üye
1 Ağu 2021
41
51
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kişi daha önce kedi olan ortamda sevişmediyse eğer, işler umulduğu gibi gitmeyebilir. Bazı şeyler bire bir tecrübe edilmeden anlaşılamayabiliyor malesef. Her şey olasılık dahilinde. Mesela aslanın önünde sevişen bir çift ceylan düşünün :) Derdinize tam çare yok ama umarım bu tarz olayları gelecekte daha az yaşarsınız. Hepimiz vahşiyiz ve içgüdülerimiz var en nihayetinde.

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu sadece kedi değildi, karanlık içeri ağır sigara kokan dağınık boğucu bir yerde buldum kendimi keza evde çok çok küçük evde hijyene dair hiçbirşey yoktu açıkça söyleyemedim durumu o kadar, kedileri çok severim kedi bahanem oldu

baygizli Çevrimdışı
21 Mar 2022
143
255
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Senin kedin olduğunu bilmeyende ne bileyim üstelik çok tatlı hınzır.

Candan Çevrimdışı
12 Haz 2019
243
758
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kısırlaştirdim korkmayin deseydin 😉

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
297
394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rahatsız olan randevu talep etmesin o zaman.
Hayvanları, insanlardan daha çok seviyorum.
En azından arkadan iş çevirmiyor masumlar :mad:

26 Haz 2021
427
346
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayvan sevgisi başımın üstünde ayrı yerinde lütfen yanlış anlaşılmasın. Hayvanları sevelim, onlara kötü davranmayalım. Buna hiç bir itirazım yok. Ama bazı insanlar bizim kadar sevmiyorsa da niye sende bu kadar çok sevmiyorsun dememeliyiz. Sevenleri, çok sevenleri nasıl hoşgörü ile karşılıyorsak, ben evimde hayvan beslemem diyenleri de aynı hoşgörü de karşılamalıyız. Kimse bu yüzden hayvan düşmanı olmaz. Hele ki bazen de bunun dışında gerçekten farklı durumlar olabiliyor. Üniversitede bir arkadaşım vardı kedi fobisi gibi bir durumu vardı. Yani ama gerçekten kötü oluyordu kedilere karşı, çok da iyi, naif bir insandı. Böyle insanlar var gerçekten. Hayvanları sevmediği için olmayanlar yani. Muhtemelen bazı arkadaşlar burada kedi beslediğinizi görmeden yazmışlardır, zaten gerçekten kediden çekiniyorsa burayı okuduysa gelmez. Ama ona rağmen gelmişse dediğiniz gibi bahanedir :)

26 Haz 2021
427
346
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fobisi olanlara birşey diyemem ve genelleme yapmak istemem ancak istatistik de bilimsel bir gerçek. 40+ biri olarak bugüne kadarki tecrübelerimde hayvan sevmediğini söyleyen insanların genel olarak iyi insan olma ihtimalleri daha düşük insanlar olduğunu gördüm Bir kere neredeyse tamamı bencil insanlardı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı, sadece kendi dertleriyle ilgilenen ama kendi derdiyle herkesin ilgilenmesini bekleyen. Dediğim gibi, genelleme değil, sadece kendi tecrübelerimden bir istatistik.

Takma adımdan da anlaşılacağı üzere ben kedici bir adamım. Sokaktan bir çok yavruyu alıp ya sahiplendirdim, ya kendim sahiplendim. Şu anda evimdeki kız ise dünya tatlısı, parmak kadardı aldığımda. Annesi tarafından bile terkedilmiş bir yavrucak, ölmek üzereyken aldım, şimdi prensesler gibi güzel..O kadar temiz bir hayvan ki, sevdiğiniz an sizden uzaklaşıp bir saat yalanıyor, kirli ellerinizle O'nu kirletmiş oldunuz çünkü. Aslında o bizden tiksiniyor :)

Fobii olan dostlar, muhtemelen bu fobi geçmişte etrafınızda kedilere zulmeden birilerine kedinin gösterdiği tepkinin eseri, bilemiyorum. Aşmayı başardığınız an muazzam bir dünyaya kapılar açılacak sizin için. Siz onları sevin, onlar size koşar zaten. Hayvanlar fobiniz değil, hobiniz olsun.

Ayrıca Limon beyefendiye selam eder, sarman patilerinden yerim :)

Sizin adınıza çok sevindim, ne güzel. Gerçekten onlarda birer canlı ve onlara da yardım etmeniz, evinizi açmanız falan güzel davranışlar. Benim söylemeye çalıştığım bunları yapmayanlar, ya da yapmam diyenler hayvan sevmeyen kötü bir insan olmaz. Özetle hayvanları çok fazla sevenler, müthiş bir saygı bekliyor ama "sadece sevmeyenlere" bu bekledikleri saygıyı göstermiyorlar. Niye siz de bu kadar sevmiyorsunuz diyorlar. Bu biraz zorlama, anlamsız oluyor. İkisine de kendi tercihi diyerek saygı duyulması gerekiyor.

26 Haz 2021
427
346
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu arada sözlerim kesinlikle şahsi değildir, lütfen yanlış anlaşılmasın genel olarak gördüğüm algıyı belirtmeye çalıştım :)

babypowder Çevrimdışı
6 Haz 2021
332
269
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kediden rahatsız olursanız güzelliklerden mahrum kalırsınız hem limonda çok cici :)

Majest

Normal Üye
8 Ocak 2022
24
73
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dişi değilse, gelecek olanlar kıskançlık yapıyor olabilirler.

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kişi daha önce kedi olan ortamda sevişmediyse eğer, işler umulduğu gibi gitmeyebilir. Bazı şeyler bire bir tecrübe edilmeden anlaşılamayabiliyor malesef. Her şey olasılık dahilinde. Mesela aslanın önünde sevişen bir çift ceylan düşünün :) Derdinize tam çare yok ama umarım bu tarz olayları gelecekte daha az yaşarsınız. Hepimiz vahşiyiz ve içgüdülerimiz var en nihayetinde.
Şimdi şöyle birşey var ki benim kedim yatak odasına girmez o yüzden vahşi kaplan olma şansı yok

Yurdakul1993

Normal Üye
30 Ocak 2022
33
4
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanım nedense bir çok kadın kedi+kitap+kahve kombini ile fazlaca duyar kasmakta ve çok dillendirilince antipati oluşuyor. Çoğu kadın tanitiminda bunlardan fazlaca bahsediyor ve iticilik oluşuyor maalesef. Herkesin hayvanıda kültürüde kendine. Size karşı demiyorum ama insanlar bu tür sorular sorabilir. Kadınlar hariç erjeklerin çoğu kedi vb hayvan çok evde beslemiyor. Ülkece yabancıyiz bu tür konularda. Demek istediğim bazı kadınların kültürü evde beslediği hayvan izlediği dizi ve sahte kitap okumalarindan oluşuyor. Tamam eyw ne yaparsan yap ama bağırıp dikte edenlere bir ayrı gıcığım. Bu arada genelleme yaptım üzerinize alınmayın. Içimde birikenleri boşalttım

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Eylül hanım nedense bir çok kadın kedi+kitap+kahve kombini ile fazlaca duyar kasmakta ve çok dillendirilince antipati oluşuyor. Çoğu kadın tanitiminda bunlardan fazlaca bahsediyor ve iticilik oluşuyor maalesef. Herkesin hayvanıda kültürüde kendine. Size karşı demiyorum ama insanlar bu tür sorular sorabilir. Kadınlar hariç erjeklerin çoğu kedi vb hayvan çok evde beslemiyor. Ülkece yabancıyiz bu tür konularda. Demek istediğim bazı kadınların kültürü evde beslediği hayvan izlediği dizi ve sahte kitap okumalarindan oluşuyor. Tamam eyw ne yaparsan yap ama bağırıp dikte edenlere bir ayrı gıcığım. Bu arada genelleme yaptım üzerinize alınmayın. Içimde birikenleri boşalttım
;) 20 senedir hayvan seven biri olarak üstüme alınma şansım yok ki ülkemiz bu konulara yabancı savina katılmıyorum zira Anadolu da hala evlerde kedi , bahçede köpek , ahilda büyükbaş bulunur hepsini gecelim türk ırkı olarak göçebe kültürüne sahibiz ve at kullanma at bakma çok yaygindi .. sanal mecrada kullanılan herşey sahte olabilir ancak hayvan sevgisi başka birşey ben kedimle ilgili sanırım 4 konu açtım ama anlamayanlar oldukça 150 konu daha açabilirim :) çünkü evimde ev arkadaşım kedim limon onu istemeyen gelmesin zaten diyorum hala gelip istemeyen oluyor ben asıl bunda art niyet ararım sorun bu .. burda çığırtkanlığı da yapma hakkim var o zaman :) ayrıca şunu da belirteyim çoğu bey kedi ve köpek bakıyor eskiye nazaran daha çok hemde yine sevmesek de Instagram da beyleri hayvan dostları ile goruyoruz :)

Yurdakul1993

Normal Üye
30 Ocak 2022
33
4
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
;) 20 senedir hayvan seven biri olarak üstüme alınma şansım yok ki ülkemiz bu konulara yabancı savina katılmıyorum zira Anadolu da hala evlerde kedi , bahçede köpek , ahilda büyükbaş bulunur hepsini gecelim türk ırkı olarak göçebe kültürüne sahibiz ve at kullanma at bakma çok yaygindi .. sanal mecrada kullanılan herşey sahte olabilir ancak hayvan sevgisi başka birşey ben kedimle ilgili sanırım 4 konu açtım ama anlamayanlar oldukça 150 konu daha açabilirim :) çünkü evimde ev arkadaşım kedim limon onu istemeyen gelmesin zaten diyorum hala gelip istemeyen oluyor ben asıl bunda art niyet ararım sorun bu .. burda çığırtkanlığı da yapma hakkim var o zaman :) ayrıca şunu da belirteyim çoğu bey kedi ve köpek bakıyor eskiye nazaran daha çok hemde yine sevmesek de Instagram da beyleri hayvan dostları ile goruyoruz :)
Evinde besleyen çok az anadolu erkeği olduğunu düşünüyorum. Dışarıda evet yığınla bende dışarıda besliyorum lâkin ev içinde beslenmesine hala alışamadım. Ilgilenilmeyip evde tek bırakılıp bağırmaktan sesi kısılan hayvanlar gördüm. Maalesef kedi hariç köpekler çok sıcak ortama ev ortamına adapte olamıyorlar. Kediler gamsız oldukları ve sıcağı çok sevdikleri için daha uygun olabilirler.

26 Haz 2021
427
346
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Yurdakul1993 söylediklerine katılıyorum aslında kısmen de bunları kastediyordum. İşte bu abartılarak gözümüze gözümüze sokulan sevgi gösterileri itici oluyor belli bir süre sonra.

Kadınların hayvan sevgisindeki neden bence genel olarak daha fazladır, bunu da psikolojik olarak erkeklere göre daha naif ve kırılgan olmalarına bağlıyorum. Yalnız kalamadığı için çoğu insan hayvan besler. Özellikle de kedi besler. Genel olarak zaten ben tekme atan, kovalayan insanları hiç konuşmuyorum bile, bunların savunulacak bir şeyi zaten yok. Ayrıca anadolu da ben bir çok şehir gezme fırsatı oldum, inanın şuanda düşündüm çok kedi besleyen evinde görmedim. Akdeniz'de çok güzel bir butik otelde kalmıştım, işletme sahibi bayan oteldeki özel alanda kedi besliyordu. Kültür olarak zaten hayvansever bir toplumuz ama bence hayvansever lafından ne anladığımıza göre değişiyor. Hatta hayvana aşırı değer veririz, at değerlidir, üstüne kitaplar yazılmıştır. Ama at ile yemek yiyen ya da evine alan yoktur. At olması gerektiği alanda sevilir, doğal ortamında yetiştirilir ve en önemlisi o attan kendi dna sına uygun faydalanılır. Ya da büyük baş hayvancılık çokça yapılır, yaygındır. Çok sevilir, ama ahırda. Hayvanları insanlaştırmazlar. Ya da köpek yaygındır, çoban köpekleri, bekçi köpekleri olarak kullanılır. Aynı yatakta yatmazlar ya da eve alınmazlar falan filan. Uzun ve hassas bir konu.

Kaan80d Çevrimdışı
25 Ocak 2021
51
17
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Saçmalık bu kediden rahatsız olmak bir bahane bence

chtazgn Çevrimdışı
24 Eki 2021
214
275
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kediler sevilmezde ne yapılır... 5 aydır bu minikleri besliyoruz işyerinde. Havalar ısındı, heralde yakında biraz dışarı çıkarlar 🤗
@Erzurum
IMG_20210316_102923.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar