Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kayla denince gelir aklıma 💖

2 Ocak 2022
31
24
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar
Kuşlu siteyi Kayla hanıma yapmış olduğu alçakça girişimden dolayı esefle kınıyorum. Eğer siz de bu yapılan girişimin karşısında yer alıyorsanız birlik olup kuşlu siteye haddini bildirelim.

Triamera Çevrimdışı
7 Mar 2022
38
25
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sorun ne onu belirtseydin

thorlak Çevrimdışı
11 Ocak 2022
238
286
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet ne olmuş? Kayla hanımefendi son derece kıymetli zira

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
297
394
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten konu ne anlayamadık yoksa destek veririz ama bombayı kucağımıza bırakıp gitmişsin kutays35:)

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu ben anlatayim.. kuslu sitede kayla hanımın bütün hesaplari yogun sikayet sonucu en gec 2 gunde kapanır hale geldi.. birileri kayla hanımla ugrasıyor besbelli..

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
103
98
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ne yapalim hep birlikte kusluyu mu protesto edelim?
her sitenin kendine gore kurallari var bu kurallara uyulmazsa hesabiniz kapanir.
ciplak resim paylasirsan,baskasini taklit edersen, kufur ,hakaret vs hesabin askiya alinir, ayni aypiden tekrar hesap acarsan yine patlar.
sevgili kayla veya diger pembisler hesabiniz surekli patliyorsa telefonunuzu degistirin (hattinizi degil) ciplak resim asla paylasmayin memeler fl acik olmasin ,surekli ayni basligi kullanmayin, ve resimleriniz bam lanmis olabilir eski resimleri kullanmayin.
bunlari yapmazsaniz hesaplariniz patlamaya devam eder ve sizde surekli baskalarini suclarsiniz.

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
103
98
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu ben anlatayim.. kuslu sitede kayla hanımın bütün hesaplari yogun sikayet sonucu en gec 2 gunde kapanır hale geldi.. birileri kayla hanımla ugrasıyor besbelli..
SIKAYET olursa kuslu site mesaj atar kayla hanima ve savunma ister mesela resimler sikayet edilirse site o resimlerin kaldirilmasini ister kaldirmazsan hesabin ya ceza yer ya kapanir bir hesap bir kac gunde hic bir uyari almadan askiya aliniyorsa bu sizin aypi adresinizden kaynakli tek cozum telefonun degismesidir

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
SIKAYET olursa kuslu site mesaj atar kayla hanima ve savunma ister mesela resimler sikayet edilirse site o resimlerin kaldirilmasini ister kaldirmazsan hesabin ya ceza yer ya kapanir bir hesap bir kac gunde hic bir uyari almadan askiya aliniyorsa bu sizin aypi adresinizden kaynakli tek cozum telefonun degismesidir
ip adresi mi imei numarasımı demek istiyorsunuz?

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
103
98
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ip adresi mi imei numarasımı demek istiyorsunuz?
dostum ben size cozumu sunuyorum kelimelerle takilmayin hesaplari patlayan arkadaslar uygulasin gorsun
bosu bosuna suclu aramayın cozumu bu kadar basit

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,389
1,846
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
dostum ben size cozumu sunuyorum kelimelerle takilmayin hesaplari patlayan arkadaslar uygulasin gorsun
bosu bosuna suclu aramayın cozumu bu kadar basit
hayir olayi anlamaya calisiyırum.. imei adressin iliskilendirilebilecegi aklima gelmemisti.. o halde yeni bir hesap acip hic cepte kullanmadan sadece desktop ta kullansak test icin ve banlanmazsa eger senin teori dogru demektir..

hektor3535 Çevrimdışı
16 Ağu 2021
103
98
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hayir olayi anlamaya calisiyırum.. imei adressin iliskilendirilebilecegi aklima gelmemisti.. o halde yeni bir hesap acip hic cepte kullanmadan sadece desktop ta kullansak test icin ve banlanmazsa eger senin teori dogru demektir..
dostum benim dedigim tek yol o tel degisecek baska caresi yok teli ayni gmail ilede acmayin bakin bu mu uygulasin ve kuslu hesaptaki ayni basligi ve resimleri kullanmayin (ozellikle memeler acik olanlari) yine patlar ise telin parasini ben vericem bu kadar basit cozumu sikayetle direk kapanmaz bosu bosuna sinir olmanin suclu aramanin bir anlami yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar