Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kayla anlatılmaz yaşanır

• Konbuyu başlatan Gags
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
1 Eki 2021
122
111
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar,
Kayla hanım ile bugün gecelik bir görüşme gerçekleştirdim. İzmir’de partner sıkıntısı hiç yok macera kamikaze tarzı arayışlara girmeyin gidin yaşayın. Psikolog edasında sizi başka bir boyuta geçiriyor. Evi gayet temiz ikramları ile size evimizde rahatlığı sunuyor. Yatak performansına gelince burada yazılanlardan çok dağa fazlasını size sunmak için çaba sarfediyor. Oralı muhteşem ötesi . Siz hala arayış peşindeyseniz önceden randevunuzu alın vakit kaybetmeden yanında soluğu alın. Geçen güzel gece için çok teşekkürler Güzel özel dobra kadın.
seviliyorsun.

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,660
15,701
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba forumdaşlar,
Kayla hanım ile bugün gecelik bir görüşme gerçekleştirdim. İzmir’de partner sıkıntısı hiç yok macera kamikaze tarzı arayışlara girmeyin gidin yaşayın. Psikolog edasında sizi başka bir boyuta geçiriyor. Evi gayet temiz ikramları ile size evimizde rahatlığı sunuyor. Yatak performansına gelince burada yazılanlardan çok dağa fazlasını size sunmak için çaba sarfediyor. Oralı muhteşem ötesi . Siz hala arayış peşindeyseniz önceden randevunuzu alın vakit kaybetmeden yanında soluğu alın. Geçen güzel gece için çok teşekkürler Güzel özel dobra kadın.
seviliyorsun.
Eveeet bu 2.gecelik programımız ve seni tekrar iyiki tanımışım diyorum hersey için teşekkür ederim tam bir boyfriend edasında ☺️sonra o sıkı sıkı sarılıp uyumamız ayrı keyifliydi benim gibi uykuyu seven biri için uyuduğum 3 saat cok iyi geldi hahahha sabah uyandığımda ilk lavobaya koşup tipime bakmak oldu vardır ya öncesi sonrası bir bakayım tipime şamşeytanı gibimiyim dedim sabah sabah sonra sabah sevişmemiz ve kahvelerimizi içip ayrılmamız hersey bastan sona cok güzeldi tesekkur ederim iyiki tanımışım😘😘

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,668
1,378
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar,
seviliyorsun.
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık olsun 🙂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar