Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim Problemi Karşılaştığım Olumsuz Muamele ve Saygısızca Üslup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Nis 2023
118
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhaba,

Başımdan geçen kötü tecrübeden dolayı herkesin de bilgilenmesi için bu başlığı açmak zorunda kaldım, hayatımda bu kadar enayi yerine konduğum ve karşı tarafında zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalıştığı başka bir olay var mı bilmiyorum. Başlığın sahibi hanımefendi ile daha önce Nisan sonunda bir kez görüşmüş biri olarak kendisinin toplamda bu tarz bir davranışta bulunacağı da aklımın ucundan bile geçmezdi. Nasıl nisan görüşmem ile ilgili olumlu referans yazdı isem forumun kalitesini korumak adına bu referansı da özellikle yazmak istedim.

En özet şekliyle hanımefendi ile regl molasına başlamışken regl dönüşü görüşmek üzere 4 saat anlaştık, ben ön ödeme olarak ücretin tamamını o an gönderdim ve kendimi de onun istediği gibi ara ara hatırlatmama rağmen aradan 1 hafta geçti hanımefendi görüşmelerine başlamış ama pazartesi görüşelim (bugün) görüşmek için saat bildireceğim deyip bir görüşme saati vermeyip işi sürüncemede bırakmaya devam etti. Güya önceden pazartesi için saat söyleyecekti ama pazartesi saat 14.00 oldu artık ses olmayınca ben kendisine saygılı bir şekilde sitemkar bir mesaj attım, iban ver konu kapansın dedi ama ayrıca çok saygısızca bir üslupla bir şeyler daha söyledi. Parayı saniyesinde iade etti ama 3 – 4 yıldır forumda olan birinin zaten parayı iade etmeyeceğini düşünmedim aksi dolandırıcılık olurdu ama konunun başından finaline kadar maruz kaldığım muameleyi yapmaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.

14 Ağustos pazartesine girdiğimiz gece hanımefendi whatsapptan 1 hafta regl molası verdiğine dair bir story paylaştı. Ben de hanımefendinin bir önceki regl molası dönüşü “görüşmelere başlıyorum,bir haftadır görüşme yapmadım hepinizi parçalayacağım” şeklindeki storysini görmüştüm ve içim gıdıklanmıştı. Son regl duyurusunu görünce kendisi ile regl dönüşü ilk fırsatta görüşmek istediğimi, hatta mümkünse ilk benim görüşmek istediğimi bunun için ileride randevu almam gerekiyorsa ne zaman yazmam gerekiyorsa söylemesini söyledim. Kendisi ön ödeme aldığını söyledi ama miktar belirtmedi. Kalpli öpücüklü mesajlaşmalarla 4 gün sonra kendimi tekrar hatırlatmak üzere 4 saat+1 extra üzerinden anlaştım ve kendisi ile önceden görüşmüş biri olarak güvendiğimdem dolayı 5800-TL’yi hemen o an gönderdim. Kendisi bana “ilk bana yazacağını söyledi” mesajlar duruyor.

Ben uzun zamandır görüşme de yapmamış biri olarak görüşme gününü iple çekiyordum. Söylendiği gibi 17 Ağustos Perşembe günü kendimi hatırlattım, cevap; “Merhaba canım pazartesi program yapabiliriz, pazardan saati konuşabiliriz” oldu. Ben de tamam dedim.

Sonra Cumayı Cumartesiye bağlayan gece hanımefendi whatsapptan fotoğraflarını story olarak attı. Ben de bunları görünce belki daha erken görüşmeye başlamaya karar vermiştir diye cumartesi sabah 8 de kendimi hatırlatan bir mesaj yazdım ve her ne kadar pazartesi olarak anlaşmışsak da ne olur ne olmaz diye mesaj atmak istedim dedim ve bu mesaja hiç cevap verilmedi. Ben de saf gibi hanımefendiyi rahatsız ettim diye düşündüm

Sonra Pazar günü saat konuşmak için cevap gelmeyince akşam 5.41 de mesaj atıp saati konuşacağımızı hatırlattım ve pazartesi günü için kendisinin müsait olduğu bir saati söyleyebileceğini söyledim. Bana cevap olarak “tamam canım sana yazacağım” dedi. Bu mesajı gördükten sonra ben hala bir sorun yok daha görüşmelere başlamamış zannediyorum, sonra merak edip foruma girdiğimde gördüm ki hanımefendi hakkında olumlu referans açılmış referansta cumadan konuşulduğu ve cumartesi görüşme yapıldığı yazılıyor. Bu arada referansı yazan dostuma zaman belirttiği için ne kadar teşekkür etsem azdır. Her neyse ben bu referansı görünce bu kadar enayi yerine konduğum için şok içine girdim ve anlık duygularla hareket etmemek için Pazar geceye kadar hanımefendinin cevap vermesini bekledim cevap yok.

Sonra pazartesi öğlene kadar bekledim yine cevap yok, halbuki pazartesi sabah bir baktım ki hanımefendi kendisi hakkında bir önceki yazılan referansı ve alttaki yorumları beğenmiş.

Bu aşamada artık bu muameleye bir son vermek için neden böyle yaptığını sormak için kendisine yazdım ve görüşme yapmaya başladığını, hakkında referans açıldığını, bunlara like’ladığını ama bana bir cevap vermediğini neden bana böyle davrandığını sordum. Aldığım cevp ayrıca beni şok etti.

“Birincisi unuttum, sen yazsaydın, iban at konu kapansın, bir sürü problemim var akılda kalmayabiliyor, referansın falan varken hayırdır neyin hesap sorması bu, benimle kimse böyle konuşamaz”

Ben kendisine bir haftada 3 kez hatırlatmış biriyim. Biz zaten hiç kalp taşımıyoruz, insan olarak asgari saygıyı da haketmiyoruz maviş dediğin nedir ki. Ben bir haftadır ha bugün ha yarın diye görüşme gününü iple çekerken şu an hanımefendi sayesinde içimde görüşme isteği vs kalmadı.

Bu forumun bu işler için güven unsuru bakımından bir kurtarılmış bölge olduğunu düşünen ve her bir tuğlasında emeği olanlara her zaman içinden teşekkür eden biriyim. Başıma gelen bu olayın bir daha kimse tarafından yaşanmaması ve forum kalitesinin korunması için özellikle bu referansı yazmak mecburiyetinde kaldım. Takdir forum yönetim ve ahalisinindir.​

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
73
82
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok geçmiş olsun hocam.

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
221
98
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun. Ön ödeme her zaman çok sıkıntılı bir iş anonimliği ortadan kaldırması bir yana , bu tip problemlere de yol açabiliyor. Ödemeyi önceden yapınca çok bir önceliğiniz olmuyor bana sorarsanız

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese Merhaba,

Başımdan geçen kötü tecrübeden dolayı herkesin de bilgilenmesi için bu başlığı açmak zorunda kaldım, hayatımda bu kadar enayi yerine konduğum ve karşı tarafında zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalıştığı başka bir olay var mı bilmiyorum. Başlığın sahibi hanımefendi ile daha önce Nisan sonunda bir kez görüşmüş biri olarak kendisinin toplamda bu tarz bir davranışta bulunacağı da aklımın ucundan bile geçmezdi. Nasıl nisan görüşmem ile ilgili olumlu referans yazdı isem forumun kalitesini korumak adına bu referansı da özellikle yazmak istedim.

En özet şekliyle hanımefendi ile regl molasına başlamışken regl dönüşü görüşmek üzere 4 saat anlaştık, ben ön ödeme olarak ücretin tamamını o an gönderdim ve kendimi de onun istediği gibi ara ara hatırlatmama rağmen aradan 1 hafta geçti hanımefendi görüşmelerine başlamış ama pazartesi görüşelim (bugün) görüşmek için saat bildireceğim deyip bir görüşme saati vermeyip işi sürüncemede bırakmaya devam etti. Güya önceden pazartesi için saat söyleyecekti ama pazartesi saat 14.00 oldu artık ses olmayınca ben kendisine saygılı bir şekilde sitemkar bir mesaj attım, iban ver konu kapansın dedi ama ayrıca çok saygısızca bir üslupla bir şeyler daha söyledi. Parayı saniyesinde iade etti ama 3 – 4 yıldır forumda olan birinin zaten parayı iade etmeyeceğini düşünmedim aksi dolandırıcılık olurdu ama konunun başından finaline kadar maruz kaldığım muameleyi yapmaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.

14 Ağustos pazartesine girdiğimiz gece hanımefendi whatsapptan 1 hafta regl molası verdiğine dair bir story paylaştı. Ben de hanımefendinin bir önceki regl molası dönüşü “görüşmelere başlıyorum,bir haftadır görüşme yapmadım hepinizi parçalayacağım” şeklindeki storysini görmüştüm ve içim gıdıklanmıştı. Son regl duyurusunu görünce kendisi ile regl dönüşü ilk fırsatta görüşmek istediğimi, hatta mümkünse ilk benim görüşmek istediğimi bunun için ileride randevu almam gerekiyorsa ne zaman yazmam gerekiyorsa söylemesini söyledim. Kendisi ön ödeme aldığını söyledi ama miktar belirtmedi. Kalpli öpücüklü mesajlaşmalarla 4 gün sonra kendimi tekrar hatırlatmak üzere 4 saat+1 extra üzerinden anlaştım ve kendisi ile önceden görüşmüş biri olarak güvendiğimdem dolayı 5800-TL’yi hemen o an gönderdim. Kendisi bana “ilk bana yazacağını söyledi” mesajlar duruyor.

Ben uzun zamandır görüşme de yapmamış biri olarak görüşme gününü iple çekiyordum. Söylendiği gibi 17 Ağustos Perşembe günü kendimi hatırlattım, cevap; “Merhaba canım pazartesi program yapabiliriz, pazardan saati konuşabiliriz” oldu. Ben de tamam dedim.

Sonra Cumayı Cumartesiye bağlayan gece hanımefendi whatsapptan fotoğraflarını story olarak attı. Ben de bunları görünce belki daha erken görüşmeye başlamaya karar vermiştir diye cumartesi sabah 8 de kendimi hatırlatan bir mesaj yazdım ve her ne kadar pazartesi olarak anlaşmışsak da ne olur ne olmaz diye mesaj atmak istedim dedim ve bu mesaja hiç cevap verilmedi. Ben de saf gibi hanımefendiyi rahatsız ettim diye düşündüm

Sonra Pazar günü saat konuşmak için cevap gelmeyince akşam 5.41 de mesaj atıp saati konuşacağımızı hatırlattım ve pazartesi günü için kendisinin müsait olduğu bir saati söyleyebileceğini söyledim. Bana cevap olarak “tamam canım sana yazacağım” dedi. Bu mesajı gördükten sonra ben hala bir sorun yok daha görüşmelere başlamamış zannediyorum, sonra merak edip foruma girdiğimde gördüm ki hanımefendi hakkında olumlu referans açılmış referansta cumadan konuşulduğu ve cumartesi görüşme yapıldığı yazılıyor. Bu arada referansı yazan dostuma zaman belirttiği için ne kadar teşekkür etsem azdır. Her neyse ben bu referansı görünce bu kadar enayi yerine konduğum için şok içine girdim ve anlık duygularla hareket etmemek için Pazar geceye kadar hanımefendinin cevap vermesini bekledim cevap yok.

Sonra pazartesi öğlene kadar bekledim yine cevap yok, halbuki pazartesi sabah bir baktım ki hanımefendi kendisi hakkında bir önceki yazılan referansı ve alttaki yorumları beğenmiş.

Bu aşamada artık bu muameleye bir son vermek için neden böyle yaptığını sormak için kendisine yazdım ve görüşme yapmaya başladığını, hakkında referans açıldığını, bunlara like’ladığını ama bana bir cevap vermediğini neden bana böyle davrandığını sordum. Aldığım cevp ayrıca beni şok etti.

“Birincisi unuttum, sen yazsaydın, iban at konu kapansın, bir sürü problemim var akılda kalmayabiliyor, referansın falan varken hayırdır neyin hesap sorması bu, benimle kimse böyle konuşamaz”

Ben kendisine bir haftada 3 kez hatırlatmış biriyim. Biz zaten hiç kalp taşımıyoruz, insan olarak asgari saygıyı da haketmiyoruz maviş dediğin nedir ki. Ben bir haftadır ha bugün ha yarın diye görüşme gününü iple çekerken şu an hanımefendi sayesinde içimde görüşme isteği vs kalmadı.

Bu forumun bu işler için güven unsuru bakımından bir kurtarılmış bölge olduğunu düşünen ve her bir tuğlasında emeği olanlara her zaman içinden teşekkür eden biriyim. Başıma gelen bu olayın bir daha kimse tarafından yaşanmaması ve forum kalitesinin korunması için özellikle bu referansı yazmak mecburiyetinde kaldım. Takdir forum yönetim ve ahalisinindir.​
Geçtiğimiz pazartesi kardeşim trafik kazası geçirdi kendisine birdaha söledim hatırlatsaydı ve ön ödeme attı diye kendisi beni satın aldığını sandı. Regli sonrası istediğimle görüşürüm kendisi bu sabah hatırlatabilirdi unuttum kaldı ki ödemesini geri ettim iletişim problemi yok kendisi sanırım bana fazla takıntılı engelledim başkalarıyla bol şans

10 Nis 2023
118
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz pazartesi kardeşim trafik kazası geçirdi kendisine birdaha söledim hatırlatsaydı ve ön ödeme attı diye kendisi beni satın aldığını sandı. Regli sonrası istediğimle görüşürüm kendisi bu sabah hatırlatabilirdi unuttum kaldı ki ödemesini geri ettim iletişim problemi yok kendisi sanırım bana fazla takıntılı engelledim başkalarıyla bol şans
Hanımefendi ben neden takıntılı olayım, görüşme yapmak için bir bütçe ayırdım, ön ödeme ile size gönderdim. Sizden cevap beklemek kadar daha doğal ne olabilir. Tabi ki istediğiniz ile görüşebilirsiniz ama benimle görüşüp görüşmeme konusunda bir cevap verirsiniz ve görüşmüyorsanız ön ödemeyi iade edersiniz. Siz halen meseleyi pazartesi saat konuşmadık diye savunuyorsunuz ama sebepsiz yere keyfi olarak 3-4 gün sürümceme de bırakılmak diye bir mevzu var ortada. bence olay sizin bakışınıza göre bambaşka bir noktada. Siz acilen görüşme uslup ve adabı konusunda yeniden ders almalısınız

10 Nis 2023
118
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynen avukatlar gelecek kaosla beslenenler. Bu adam bana hesap soramaz bu bir Ikincisi kimle görüştüğüm onu da ilgilendirmez üçüncüsü kimse bana hesap soramaz. Sorunlarım vardı o kadar görüşmek istiosa sabah yazıp program yapabilirdk bu adamın kaldıramadığı başkalarıyla görüşmem zaten referansn uzunluğuna bakarsanız saplantılı olduğu belli net
Hayır eğitimli ve kendimi doğru ifade etmek için uzun yazdığım ve sizin de %100 haksız olup çer çöp mevzulardan saldırıya geçtiğiniz belli

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hayır eğitimli ve kendimi doğru ifade etmek için uzun yazdığım ve sizin de %100 haksız olup çer

Hayır eğitimli ve kendimi doğru ifade etmek için uzun yazdığım ve sizin de %100 haksız olup çer çöp mevzulardan saldırıya geçtiğiniz belli
Çer çöp mevzusuysa derdini niye bu kadar uzun anlattın acaba neyse haklı haksız deil mevzu 1 kez görüştüm ikincisi unuttum seni. Kardeşim ölümden döndü benm şuan seni hiç düşünemem öptm by

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
218
375
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
okudum adama bir noktada hak verdim üzüldüm ama diğer yandan özgenin o kalbini bilirim kibarlığı bilirim şuana kadar hiç bir pembişi savunmadım savunmamda ama bu konuda büyük bir Zamanlama sorunu var her iki tarafa da geçmiş olsun

3 Ocak 2022
82
87
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aynen avukatlar gelecek kaosla beslenenler. Bu adam bana hesap soramaz bu bir Ikincisi kimle görüştüğüm onu da ilgilendirmez üçüncüsü kimse bana hesap soramaz. Sorunlarım vardı o kadar görüşmek istiosa sabah yazıp program yapabilirdk bu adamın kaldıramadığı başkalarıyla görüşmem zaten referansn uzunluğuna bakarsanız saplantılı olduğu belli net
Özge hanım kimse bana hesap sormaz cümlesini keşke tanıtım sayfanızda belirtseydiniz . Herkes için en hayırlısı bu olur .

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
224
378
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tam diyordum ki bakalım hangi avukat savunacak işte o avukat bey de geldi...

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Hanımefendi de ciddi bir üslup ve saygı sorunu olduğu belli zaten şu konuşmalardan. Hocam çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

Hanımefendi de ciddi bir üslup ve saygı sorunu olduğu belli zaten şu konuşmalardan. Hocam çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
Beyefendi kardeşim ölümden dönmüş diyorum sorunlarım var yazmışım gelmiş bana uslüp diyorsunnuz hey allahım neyse👀

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
26 May 2023
224
378
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyefendi kardeşim ölümden dönmüş diyorum sorunlarım var yazmışım gelmiş bana uslüp diyorsunnuz hey allahım neyse👀
Kardesiniz adına çok üzüldüm Özge hanım,
Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Sizin kardesiniz,
Bizim de kardeşimiz sayılır..
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kardesiniz adına çok üzüldüm Özge hanım,
Yapabileceğimiz bir şey var mı?
Sizin kardesiniz,
Bizim de kardeşimiz sayılır..
Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Çok sağ olun kusura bakmayın amacım kimseyi kırmak deildi beyefendiyi de unuttum. Kardeşim 1..5 ay tedavi görecek buna da şükür diyelim allah razı olsun. Daha kimseyi cevap vermicem beni tanıyanlar bilir zaten

26 May 2023
224
378
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok sağ olun kusura bakmayın amacım kimseyi kırmak deildi beyefendiyi de unuttum. Kardeşim 1..5 ay tedavi görecek buna da şükür diyelim allah razı olsun. Daha kimseyi cevap vermicem beni tanıyanlar bilir zaten
Çok geçmiş olsun,
Aile ve sağlık söz konusu olduğunda akan sular durur benim için..
Tekrar tekrar geçmiş olsun...

26 May 2023
224
378
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @faruk88730 bey,
Valla ilk defa bi maviş tarafını tutayım dedim ama görüyorsunuz durumu,
Aile ve sağlık durumu söz konusu.
Sizin yerinizde olsam bu durumda konunun silinmesini talep ederim.
İyi günler dilerim...

23 Ara 2021
218
375
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kızın kardeşi ağır kaza yaptı olur böyle sıkıntılı zamanlarda sorunlar uzatmamak lazım erker tarafı farklı gergin kız tarafı ayrı ama olayda paradan ve moral bozukluğundan öte ciddi bir kaza ve can sağlığı va. bazı şeylerin nedeni aramayın lütsen

Berserk Guts Çevrimdışı
10 Eyl 2010
99
162
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Kaza olayı gerçek de olabilir yalan da kimsenin inanması gerekmez. Gerçekse geçmiş olsun diyelim. Ama ben 10 yıldan fazladır edindiğim tecrübeye istinaden çoğu yalan. Genelde yağlı müşteri çıkınca bazıları unutuluyor. Bunu hatta bir ajans da görüştüğüm arkadaş da itiraf etmişti.

23 Ara 2021
218
375
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Kaza olayı gerçek de olabilir yalan da kimsenin inanması gerekmez. Gerçekse geçmiş olsun diyelim. Ama ben 10 yıldan fazladır edindiğim tecrübeye istinaden çoğu yalan. Genelde yağlı müşteri çıkınca bazıları unutuluyor. Bunu hatta bir ajans da görüştüğüm arkadaş da itiraf etmişti.
senin 10 yıllık ucuz tecrüben bu durumda ki birine bu şekilde ithamda bulunup "yalan" demen ile belli oldu yaptığın ciddi bir ayıp

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
kalbiniz o kadar kötü ki neyse ki bu zor zamanımda yanımda forumdan olan beyler olduğu için bişi sölemicem. Rabbim sizi sevdikleriyle Sınamasın

10 Nis 2023
118
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kızın kardeşi ağır kaza yaptı olur böyle sıkıntılı zamanlarda sorunlar uzatmamak lazım erker tarafı farklı gergin kız tarafı ayrı ama olayda paradan ve moral bozukluğundan öte ciddi bir kaza ve can sağlığı va. bazı şeylerin nedeni aramayın lütsen
Hocam öncelikle aile mevzu hepimizin için çok hassas, ama ilk mesajı sen kim oluyorsun bana kimse hesap soramaz al paranı konu kapansın olan biri kazanın üzerinden de bir hafta geçmiş ve görüşmelere başlamış, ben de o hafta içinde artık 3. kez hatırlatıyorum ve rahatsız etmekten korktuğum için fazlasını yazmıyorum. Hepimiz biliyoruz ki normalde birinin kardeşi kaza yapsa detay vermese de ailevi durumdan dolayı programının sıkışıklığı ile ilgili anlayış beklediği konusunda story atar mesela.

Ben hanımefendinin cevaplarından görüşme adabı konusunda ciddi bir eksiklik olduğunu görüyorum.

14 Ağustos gecesi ben 4 saat için sözleşiyorum
14 Ağustos günü hanımefendinin kardeşi kaza geçirmiş (Tekrar büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum)
17 ağustos Perşembe ben kendimi hatırlatıyorum ve Pazartesiye atılıyorum
18 ağustos Cuma hanımefendi biri ile ertesi gün için sözleşiyor
19 Ağustos Cumartesi gecesi hanımefendi 4 tane üzerinde telefon numarasının yazdığı sexy fotoğrafını whatsapp storysi olarak atıyor
19 Ağustos Cumartesi Sabahı kendimi hatırlatan mesaj atıyorum cevap yok
19 Ağustos Cumartesi hanımefendi başkası ile görüşme yapıyor (muhtemelen görüşmelere de başlamış)
20 Ağustos Pazar ben pazartesi için saat konuşacağımızı hatırlatıyorum, bana döneceğini söylüyor ve cevap yok
21 Ağustos Pazartesi sabahı bakıyorum ki hanımefendi forumda cumartesi yazılan olumlu referans ve yorumu like'lamış
21 Ağustos Pazartesi 14 olunca ben mesaj atıyorum ve iban at konu kapansın oluyor.

Ben bu kronolojide keyfilikten başka bir şey görmüyorum. Başkasına yapılmasın diye de bu başlığın kalmasını istiyorum.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özgecim Öncelikle kardeşin adına çok çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlığına kawuşur geçmiş olsun diğer konuya gelirsek bazen her iki tarafta da sıkıntılar cıkıyor bu normal birşey kızın kardeşi kaza yapmış bu konuda esnek olmak lazım ve paranızı zaten iade etmiş zaten özge gibi bu kadından dolandırıcık gibi söylem yalnış ben özgeyi 3seneden beri tanıyorum böyle birşeyi yapması imkansız

23 Ara 2021
218
375
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ajan olduk yeminle günleri çözmeye çalıyorum gözüm takvime gitti istemsiz 😂 bende biraz tecrübe söyleyim 24 yıllık olsun köprü altı eskorturdan otel eskortuna newliden kuşkuya taksimden foruma 😎 haklısınız sorun var ama takılmayın herşeye bu kadar içerlemeyin herşeye bazı olayları hayatın kötü yanı olarak değerlendirin

12 Şub 2022
118
157
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi ben neden takıntılı olayım, görüşme yapmak için bir bütçe ayırdım, ön ödeme ile size gönderdim. Sizden cevap beklemek kadar daha doğal ne olabilir. Tabi ki istediğiniz ile görüşebilirsiniz ama benimle görüşüp görüşmeme konusunda bir cevap verirsiniz ve görüşmüyorsanız ön ödemeyi iade edersiniz. Siz halen meseleyi pazartesi saat konuşmadık diye savunuyorsunuz ama sebepsiz yere keyfi olarak 3-4 gün sürümceme de bırakılmak diye bir mevzu var ortada. bence olay sizin bakışınıza göre bambaşka bir noktada. Siz acilen görüşme uslup ve adabı konusunda yeniden ders almalısınız
Üstadım hanımefendinin bu uslubundan sonra ben birsey kaybetmedigin kanaatindeyim. Gecmis olsun.

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
73
82
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam öncelikle aile mevzu hepimizin için çok hassas, ama ilk mesajı sen kim oluyorsun bana kimse hesap soramaz al paranı konu kapansın olan biri kazanın üzerinden de bir hafta geçmiş ve görüşmelere başlamış, ben de o hafta içinde artık 3. kez hatırlatıyorum ve rahatsız etmekten korktuğum için fazlasını yazmıyorum. Hepimiz biliyoruz ki normalde birinin kardeşi kaza yapsa detay vermese de ailevi durumdan dolayı programının sıkışıklığı ile ilgili anlayış beklediği konusunda story atar mesela.

Ben hanımefendinin cevaplarından görüşme adabı konusunda ciddi bir eksiklik olduğunu görüyorum.

14 Ağustos günü hanımefendinin kardeşi kaza geçirmiş (Tekrar büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum)
19 Ağustos Cumartesi gecesi hanımefendi 4 tane üzerinde telefon numarasının yazdığı sexy fotoğrafını whatsapp storysi olarak atıyor
19 Ağustos Cumartesi hanımefendi başkası ile görüşme yapıyor (muhtemelen görüşmelere de başlamış)
20 Ağustos Pazar ben pazartesi için saat konuşacağımızı hatırlatıyorum, bana döneceğini söylüyor ve cevap yok
21 Ağustos Pazartesi sabahı bakıyorum ki hanımefendi forumda cumartesi yazılan olumlu referans ve yorumu like'lamış
21 Ağustos Pazartesi 14 olunca ben mesaj atıyorum ve iban at konu kapansın oluyor.

Ben bu kronolojide keyfilikten başka bir şey görmüyorum. Başkasına yapılmasın diye de bu başlığın kalmasını istiyorum.
Bu forumdaki herkes eşit muamele görmeli .Şu kronolojiye ve üsluplara bakılınca çok haklı olduğunuz açıkça belli hocam zaten sizin derdiniz para değil bazi arkadaşlar bunu anlamamış burada sizin de zamanınız değerli size gösterilecek üslup da çok önemli kimse kimseye saygısızlık etmemeli.Acikca kendi fikrimi söyleyeyim kardeşinin 14 ünde ağır bi kaza geçirip 18 inde görüşmeye başlaması mantıklı bir hareket mi?

23122132112sw Çevrimdışı
29 Haz 2017
3,649
8,789
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Herkese Merhaba,

Gecmis olsun canımcim üzüldüm ikinizin adına da böyle bi durum yasamaniza umarım telafi edersiniz 🙏😘

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
108
178
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de biraz böyle düşünüyorum. Bazen pembişler Tarantino filminde yaşıyor gibi geliyor. Özge'yle hiç tanışmadım, bu olayla alakalı olarak da söylemiyorum fakat herkesin takvimi ve zamanı önemli. Saygı ve hürmet iki tarafta da olmalı

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhaba,

Bazen bazı insanlar bazı insanlarla görüşmek istemezler. Benim de başıma yeteri kadar geldiği ve şu anda forumda aktif olan birden fazla partnerde de ya engelli olduğum ya da yazdığımda sudan sebeplerle reddedildiğim için tepkiyi anlayabiliyorum. Yine de bu ortamlarda yazmak ve/veya hikayeyi uzatmak erkek tarafına hiçbir yarar sağlamaz. (birçok tecrübeyle sabittir) Para iadesi de yapıldığına göre, bence önümüzdeki maçlara bakmak lazım...

baskan341990

Normal Üye
19 Ağu 2023
8
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma yeni üye oldum fakat 3 yıldır takipteyim forumdan görüşmem de oldu bu tip durumlar forumdaki bayanlardan olacaksa kime güvenecegiz biz

Burda bazı hanımefendiler var gerçekten samimi dürüst yaptığı işin karşılığıni her anlamda veriyor.

Bazı hanimefendilerde var görüşme talebinde bulunursun mesajlara bakmaz
Baksa verdiği randevu zamanına riayet etmez. Sonra atarlanir canım ne isterse o der

Burda madem böyle bir forum var forum yönetiminin bazı şartları getirmesi lazım bu tip durumlarda gerekirse üyeligini iptal etmeli

Birde bu tip durumlarda birisi olumsuz bir şey açtımi doğru yanlış saldırıyorlar

Buradaki duruma gelirsek Özge hanım sizin hatanız var bence ( özel bir durum var ise buraya yazilmadan karşılıklı konuşmanız durumu izah etmeniz gerekirdi )
Listemdeidiniz bu referanstan sonra asla

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu forumdaki herkes eşit muamele görmeli .Şu kronolojiye ve üsluplara bakılınca çok haklı olduğunuz açıkça belli hocam zaten sizin derdiniz para değil bazi arkadaşlar bunu anlamamış burada sizin de zamanınız değerli size gösterilecek üslup da çok önemli kimse kimseye saygısızlık etmemeli.Acikca kendi fikrimi söyleyeyim kardeşinin 14 ünde ağır bi kaza geçirip 18 inde görüşmeye başlaması mantıklı bir hareket mi?
Paraya ihtiyacımız varsa hastane tedavi için siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz kötülükle beslenmeye devam edin

baskan341990

Normal Üye
19 Ağu 2023
8
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazen bazı insanlar bazı insanlarla görüşmek istemezler. Benim de başıma yeteri kadar geldiği ve şu anda forumda aktif olan birden fazla partnerde de ya engelli olduğum ya da yazdığımda sudan sebeplerle reddedildiğim için tepkiyi anlayabiliyorum. Yine de bu ortamlarda yazmak ve/veya hikayeyi uzatmak erkek tarafına hiçbir yarar sağlamaz. (birçok tecrübeyle sabittir) Para iadesi de yapıldığına göre, bence önümüzdeki maçlara bakmak lazım...
Üstad burda günü anlaşılmış ön ödemesi alınmış sonra cevap verilmemiş ama başka görüşme yapilmaya devam etmiş referansta yazilana göre her şey para değilki ayrılan zaman umarım başkasinin başınada gelmez

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Foruma yeni üye oldum fakat 3 yıldır takipteyim forumdan görüşmem de oldu bu tip durumlar forumdaki bayanlardan olacaksa kime güvenecegiz biz

Burda bazı hanımefendiler var gerçekten samimi dürüst yaptığı işin karşılığıni her anlamda veriyor.

Bazı hanimefendilerde var görüşme talebinde bulunursun mesajlara bakmaz
Baksa verdiği randevu zamanına riayet etmez. Sonra atarlanir canım ne isterse o der

Burda madem böyle bir forum var forum yönetiminin bazı şartları getirmesi lazım bu tip durumlarda gerekirse üyeligini iptal etmeli

Birde bu tip durumlarda birisi olumsuz bir şey açtımi doğru yanlış saldırıyorlar

Buradaki duruma gelirsek Özge hanım sizin hatanız var bence ( özel bir durum var ise buraya yazilmadan karşılıklı konuşmanız durumu izah etmeniz gerekirdi )
Listemdeidiniz bu referanstan sonra asla
benim üyeliğimin silineceğine siz kim oluyorsunuz da söylüyorsunuz sizinn gibiler asıl benim listemde olamaz bol şans

baskan341990

Normal Üye
19 Ağu 2023
8
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
benim üyeliğimin silineceğine siz kim oluyorsunuz da söylüyorsunuz sizinn gibiler asıl benim listemde olamaz bol şans
Sayın Özge burda ben sizin üyeliğiniz kapatılsın demiyorum. Bu tip durumların olmasında hesabınızın kapatılacağını bilseniz bunları yapmazsınız onu demek istiyorum.

Ama anladığım şu siz haksızsınız üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Hatanızin farkına varsaniz özürünüzü dileseydiniz konu kapanirdi.

Beyfendi sizi yazmış ön ödeme yapmış Randevu zamanına riayet etmemissiniz sonra buraya gelip sıvı yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sayın Özge burda ben sizin üyeliğiniz kapatılsın demiyorum. Bu tip durumların olmasında hesabınızın kapatılacağını bilseniz bunları yapmazsınız onu demek istiyorum.

Ama anladığım şu siz haksızsınız üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

Hatanızin farkına varsaniz özürünüzü dileseydiniz konu kapanirdi.

Beyfendi sizi yazmış ön ödeme yapmış Randevu zamanına riayet etmemissiniz sonra buraya gelip sıvı yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz.
Beyefendi bu sabah yazsa görüşürdük beyefendinin derdi regli sonrası onunla ilk görüşmemem buna o karar veremez. Ve sorma şekli hoşuma gitmediği için ıban atın dedm saat 14,00 de yazdı bana özge görüşelim dese yinw bugün görüşecektik. Kendisi bana hesap soramaz insanız unutabiliyoruz. Bize gelen mesajlar Size gelse kolay mı sanıyorsunuz. Yaşayan bilir neyse :)

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
73
82
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paraya ihtiyacımız varsa hastane tedavi için siz benim ne yaşadığımı biliyor musunuz kötülükle beslenmeye devam edin
Kötülükle beslenmek mi 😆😆 valla bence hersey gayet açık kimin kotu niyetli olduğu belli

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
58
61
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyefendi bu sabah yazsa görüşürdük beyefendinin derdi regli sonrası onunla ilk görüşmemem buna o karar veremez. Ve sorma şekli hoşuma gitmediği için ıban atın dedm saat 14,00 de yazdı bana özge görüşelim dese yinw bugün görüşecektik. Kendisi bana hesap soramaz insanız unutabiliyoruz. Bize gelen mesajlar Size gelse kolay mı sanıyorsunuz. Yaşayan bilir neyse :)
Yazilana göre.14 Ağustos gece için sözleşmissiniz.kaza olayı nedeniyle ertelenmiş.sonrasi regl için ertelenmiş.bencede ilk görüşülecek kişi ön ödemeyi aldığınız kişidir. Adamın sabrını mı test ediyorsunuz?beyfendi haklı görüşmelere başlamışsın artık.soru şekli hoşuma gitmedi demek kendi hatanızın üzerini örtmekten başka birşey değil.

baskan341990

Normal Üye
19 Ağu 2023
8
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özge hanım bu işi yapıyorsaniz mesajlar size gelse kolaymi falan demeye hakkınız
Yok kusura bakmayın.

Ciddi görüşmeler için forumda bilgileriniz var herkes bakıyor görüyor ona göre yazıyor varsa harici yazan basarsın engeli ama sen beyfendiden ön ödeme almissan söz vermişsin demek.

Peki şöyle olsaydı beyfendi sizin ayırdığınız zamanda Randevuya gelmeseydi ne olacakti empati kurdunuzmu hiç.

Herşey para değil burda maddi karşılığinda birşeyler hedefleniyor yapilmaya çalışılıyor

Bence uslubünüzü düzeltin kimse size zorla yazmıyor Bu işi yapıyorsanizda karşınızdakine saygı duyun her şey karşılıklı.

Mustafa190334

Normal Üye
25 Tem 2022
7
8
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar , bugüne kadar defalarca olumlu görüşmem olmasına rağmen hiç referans açmadım , özge hanım forumda en çok görüşme yaptığım pembiştir. Kendisiyle defalarca görüştüm ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Burada anladığım durum şu şekildedir. Özge hanım kardeşi kaza geçirdiğinde ilk iş olarak regl molası sonrası içi gıdıklanan ilk görüşmesini onunla yapmak isteyen beyefendiye haber vermesi gerekirdi , çünkü kimsenin başına insanı olarak bir durum gelemez , kaza bela geçiremez yakınlarının başına bişey gelemez , bayanın aklında başına bişey geldiği an mavişine mesaj atmak olmalı , kınıyorum kardeşi kaza geçirdiği dakikada beyefendiye mesaj atmadığı için özge hanımı halbuki aklında sadece görüşeceği maviş olmalıydı , içi gıdıklanan beyefendi bayanların başınada kaza bela gelebileceğini bilmeli , biraz daha anlayışlı olmalı , eğitimli olduğunu ve uzun uzun yazdığını söyleyen mavişin biraz daha centilmen olmasını beklerdim. pembişin bilinçli olarak böyle birşey yapmayacağından eminim. ödemeyide anında iade etmiş , kazanın verdiği dalgınlıkla görüşme zamanı unutulmuşda olabilir , biraz daha insancıl , art niyetli düşünmemek lazım , pembişler lütfen ölümcül bişey olsada görüşeceğiniz mavişe hemen bildirin aklınızda olsun

Mustafa190334

Normal Üye
25 Tem 2022
7
8
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

bence beyefendi reglin bittiği an görüşmek istiyordu , birkaç saat sonrasında görüşmek istemiyordu , pembişin reglin bittiği ilk anlarda içi gıdıklanan beyefendinin kollarına kendisini bırakması gerekiyordu :)

baskan341990

Normal Üye
19 Ağu 2023
8
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özet olarak olanlardan ders çıkarmasi gereken her iki tarafta dersini çıkarsın birdaha böyle bir durum olmaz umarım

23122132112sw Çevrimdışı
29 Haz 2017
3,649
8,789
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Adam 👏👏

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
357
568
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun. Sanırım iki tarafa da hepsini okuyamadım. Umarım konu tatlıya bağlanmıştır. Farklı kişiler ile görüşmeyi deneyin.. herkesle olmuyor .

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
282
399
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklın yolu bir size sonuna kadar katılıyorum.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
876
957
Aklı başında olan normal bir adam bu durumda ''geçmiş olsun hanımefendi aile her şeyden önemli kardeşinize acil şifalar diliyorum'' der ve konuyu kapatırdı. Fakat arkadaşın öyle bir olgunlukta olmadığı meseleyi hala uzatıp içinden çıkılmaz bir hale getirmekte ısrarcı olmasından belli oluyor. Kendisine hayatta başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
kahraman23 Çevrimdışı
16 Ocak 2020
70
132
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yav siz neyden bahsediyorsun özge diyorsun bi iyi düşünün kalp kırmayan bir insana nasıl iftara atıyorsunuz Ben özge kefilim sonuçta kardeşi kaza geçirmiş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz can zevkten önemli değil dostum

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
357
568
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun. Ön ödeme her zaman çok sıkıntılı bir iş anonimliği ortadan kaldırması bir yana , bu tip problemlere de yol açabiliyor. Ödemeyi önceden yapınca çok bir önceliğiniz olmuyor bana sorarsanız
Ön ödemeli görüşme yapan kişileri tercih etmiyorum. Bugüne kadar hiç pişman olmadım. Zaten bence üye bu deneyimi ile birlikte ciddi tecrübe edinmiştir. Her görüşmenin olumlu olma imkanı yok. Olumsuzu denk geldiği an , anında canınızı sıkmadan farklı kişilere yönelmek gerekiyor. Maddi zararda oluşmamış diye anladım… bence bu escort yerine farklı bir escort deneyebilirsiniz. Bu konudan bir sonuç çıkmaz. Sizi savunmak isteyen olsa bile şu atmosferde yazamaz gibime geldi 🤣 yürek yemiş olması lazım ( bir kısmını başlık sahibine yazdım) berkalp26 üyemizin ön ödemeli görüşme sıkıntılı demesinden alıntı yapmış oldum ) ☺️

23 Ara 2021
218
375
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu Özge olunca olay büyümüş aslında kalite bu bir noktada çünkü diken üstündesin herşeyin ile dikkatler üstünde forumda herkesten bravo almak yaptıkların ile takdir almak her müşteriyi ayrı ayrı memnun etmeye çalışmak ve neticesinde ters giden ve hataları olan bir hafta stres ve Baskı altında hala müşteriyi memnun etme çabası ve atlanan bir randevu… Bakın şimdi bu hatayı belli uyruktaki pembişler yapsa yada sorunlu dediğimiz pembişler yapsa bu kadar üstüne gidilmez özel olmak ve kalite olmak çok zor ve sürekli dikkat isteyen bir meziyet… Bu noktada unuttuğumuz nokta insan olduğumuz günlük sorunlarımız olduğu iyi bir işi iyi bir kazancı olan bir erkek olarak benim sorunlarım bu işi yapan bir kadının yaşadığı sorunların yanında sudan kalır ona göre yorum yapalım ona göre suçlu yada suçsuz ilan edelim önemli olan yaşanan değil ileriki maçlar zira artık yaşanana çare yok

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
357
568
Cinsiyetiniz nedir?
Yav siz neyden bahsediyorsun özge diyorsun bi iyi düşünün kalp kırmayan bir insana nasıl iftara atıyorsunuz Ben özge kefilim sonuçta kardeşi kaza geçirmiş siz neyin kafasını yaşıyorsunuz can zevkten önemli değil dostum
Üstadım kalp kırılmış kişiler konuyu buraya taşımamış ihtimali olamaz mı?
İstiklal marşı kapanış 😂 Kadıköylü üstadım bende böyle tarif ediyorum. Yüzde yüz katıldım.💯 daha bir escortla münaşakaya girip haklı çıkabilmeni görmedim. Escort gelip konuda küfür falan etmediği müddetçe, üye dayak yiyor yiyor yiyor. Susuyor 🥹 bize de geçmiş olsun demek düşüyor…

Herkese keyifli deneyimler, iyi insanlarla karşılaşmanız dileklerimle.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
387
599
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam

Olay varsa bende varim tabiki 🤣

Ozge hanim ile gorusen biri olarak ve beni taniyanlar bilir hak yemedigimi dusunuyorum. Konu sahibi beyfendi teknik olarak hakli. Kimse bu konuda itiraz etmemeli kaldi kiz yazismalari ve iletisimi bilmiyoruz. Yalniz özge hanim da hakli cunku sira disi ve olagan ustu bir durum. Burada iki tarafta da suc buluyorum. Beyfendi de anlayis eksikligi , ozge hanimda uslub eksikligi. Ozge hanimin samimiyetine guvenim var sahsen. Forumdaki en cana yakin, samimi, icten arkadaslarimizdan bir tanesi. Konuyu acan beyfendi de hakli para iadesi yeterli degil sonucta zaman kaybi hayal kirikliklari var. Ama sonuc cok ozel bir durum.

Bence burada bireyler haricinde iletisim problemi mevcut. Malesef en buyuk problemimiz kaldi ki ben daha yeni bir konuyu iletisimden kapattim okuyanlar bilir.

Iki taraftan da bir ricam var esasinda forumun her bireyin ve pembis arkadaslarin adina.

Lutfen birbirinizi madde olarak gormeyin. Iki taraf icinde gecerli.

Erkekler hayaller kurup o an icin cabalar ve butce ayirir.

Kizlar karsi tarafi tatmin edebilecek miyim veya kimdir sorgularinda kaybolur.

Iki taraf icinde zor surecler. Ozge hanim dedi ha ne mesajlar var. Emin olun 100 taneden 1 tanesi elde tutulur.

Beyfendi de hakli heves var , plan var sonrasi hayal kirikligi.

Iki yetiskin insan bu sorunu bence cozeceklerdir. Iletisim dogru kuruldugu taktirde. Burada bir taraf kisisel alirsa forum etigine aykiri hareket eder. Forumun amaci teknik olarak mekanik ama herkes insan bir birey.

Umarim iki tarafin birinden gelecek yumusama ve bireysellik algisindan uzak tepki ile konu tatliya baglanir.

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
73
82
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her şeyi tersten düşünelim diyelim ki ben pazartesi gününden cumartesi için randevu yaptım diyelim sonrasında kardeşin kaza yaptı diyip cumartesi günü başka bir hanımefendi ile görüşme yapsam nasıl karsilanirdi acaba?

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
357
568
Cinsiyetiniz nedir?
Her şeyi tersten düşünelim diyelim ki ben pazartesi gününden cumartesi için randevu yaptım diyelim sonrasında kardeşin kaza yaptı diyip cumartesi günü başka bir hanımefendi ile görüşme yapsam nasıl karsilanirdi acaba?
Bence fark edilmezdi. Çünkü sizi o derece kimse takip etmezdi. Ama mantığınızı anladım ve katılıyorum. Escort olup Sizin yaptığınızı fark etseydim etik bulmazdım. Öne sürdüğünüz özrün ciddiliğini de sorgular idim.. engeli basardım size…. Cevap Hakkı bile tanımazdım. Ama kafama da takmazdım. Banane derdim. Diğer müşterime randevu verirdim.

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
73
82
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence fark edilmezdi. Çünkü sizi o derece kimse takip etmezdi. Ama mantığınızı anladım ve katılıyorum. Escort olup Sizin yaptığınızı fark etseydim etik bulmazdım. Öne sürdüğünüz özrün ciddiliğini de sorgular idim.. engeli basardım size…. Cevap Hakkı bile tanımazdım. Ama kafama da takmazdım. Banane derdim. Diğer müşterime randevu verirdim.
Baştan aşağı tutarsızlık var önce regl olduğu söyleniyor sonra kaza olduğu söyleniyor gerek yok bu tür hareketlere.Bu arada bazı arkadaşlar gereksiz avukatlık işlerini bıraksınlar yarın öbür gün aynı olay sizin başınıza geldiğinde anlarsiniz

Berserk Guts Çevrimdışı
10 Eyl 2010
99
162
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kalbiniz o kadar kötü ki neyse ki bu zor zamanımda yanımda forumdan olan beyler olduğu için bişi sölemicem. Rabbim sizi sevdikleriyle Sınamasın
Amin cümlemizi. Özge hanım sizi suçlamadım. Gerçekse geçmiş olsun dedim hatta. Ama tecrübelerimi de yoruma kattım sadece.

Can cenkkk

Normal Üye
18 Haz 2022
19
21
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Özge Hanım ile cumartesi ben görüştüm .On ödeme gönderdim,kendimi hatırlattım .Evet bana da söyledi trafik kazasini,ailevi durumunu anlattı. Saat konusunda bana da uyamayacagini söyledi,ben tolere ettim ,görüştük.Sizin için kötü olmuş ama Özge Hanım tanidigim kadarıyla gayet anlayışlı ,hanımefendi birisi.Her iki taraf için empati yapmak bu durumu çözüme kavuşturur,ben Özge Hanım in iyi niyetine inaniyorum

dumanci888

Normal Üye
1 Haz 2022
7
10
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklı başında olan normal bir adam bu durumda ''geçmiş olsun hanımefendi aile her şeyden önemli kardeşinize acil şifalar diliyorum'' der ve konuyu kapatırdı. Fakat arkadaşın öyle bir olgunlukta olmadığı meseleyi hala uzatıp içinden çıkılmaz bir hale getirmekte ısrarcı olmasından belli oluyor. Kendisine hayatta başarılar diliyorum...
Özge ile geçmişte görüşmem oldu, nazik, güler yüzlü, hoş, saygılı kadındır. Beni engellemiş olmasına rağmen aramızda olumsuz bir durum olmadığından kırgınlığım falan yoktur.
Bir kaza gerçekleşmiş (çok geçmiş olsun) ama arkadaşla görüşeceği günde başka biri ile görüşme gerçekleştirebiliyorsa bu durumda arkadaşla görüşmeme sebebi kaza değildir.

Can cenkkk

Normal Üye
18 Haz 2022
19
21
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seni kısa surede tanisam da kalbinin güzelliği ve art niyetsizligine kesinlikle inaniyorum.Su tartışmayı okuyunca keşke o referansı yazmasa imisim. Sorunu açan beyfendiye dilim dondugunce anlattım .İnsan bazen her yere yetisemiyor ,sizde de haliyle bu olmuş.Sorunsuz bir çalışma şekli düşünülemez,kafaya takmadan devam etmeni diler ,kardeşine acil sifalar dilerim.🙏

kerimkaam Çevrimdışı
30 Haz 2020
53
43
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir görüşme olmadı diye niye ayaklandı herkes :) forumda bir sürü pembiş😎 var. Özge hanımla da farklı gün görüşülürdü. Ki bu durum konusunda ileriki süreçte yardımcı olurdu bence. Olabilir sorunlar ama iki taraf içinde çözüm bulmak isteyene :love:

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Baştan aşağı tutarsızlık var önce regl olduğu söyleniyor sonra kaza olduğu söyleniyor gerek yok bu tür hareketlere.Bu arada bazı arkadaşlar gereksiz avukatlık işlerini bıraksınlar yarın öbür gün aynı olay sizin başınıza geldiğinde anlarsiniz

Ahahhaha kim regli demiş regliden önce plan yapıldı bence sizi iyi okuyun ben regliyim demedim

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Konu Özge olunca olay büyümüş aslında kalite bu bir noktada çünkü diken üstündesin herşeyin ile dikkatler üstünde forumda herkesten bravo almak yaptıkların ile takdir almak her müşteriyi ayrı ayrı memnun etmeye çalışmak ve neticesinde ters giden ve hataları olan bir hafta stres ve Baskı altında hala müşteriyi memnun etme çabası ve atlanan bir randevu… Bakın şimdi bu hatayı belli uyruktaki pembişler yapsa yada sorunlu dediğimiz pembişler yapsa bu kadar üstüne gidilmez özel olmak ve kalite olmak çok zor ve sürekli dikkat isteyen bir meziyet… Bu noktada unuttuğumuz nokta insan olduğumuz günlük sorunlarımız olduğu iyi bir işi iyi bir kazancı olan bir erkek olarak benim sorunlarım bu işi yapan bir kadının yaşadığı sorunların yanında sudan kalır ona göre yorum yapalım ona göre suçlu yada suçsuz ilan edelim önemli olan yaşanan değil ileriki maçlar zira artık yaşanana çare yok
iç sesimsin😊🙏

Şerafettin Çevrimdışı
18 Tem 2022
89
77
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar , bugüne kadar defalarca olumlu görüşmem olmasına rağmen hiç referans açmadım , özge hanım forumda en çok görüşme yaptığım pembiştir. Kendisiyle defalarca görüştüm ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Burada anladığım durum şu şekildedir. Özge hanım kardeşi kaza geçirdiğinde ilk iş olarak regl molası sonrası içi gıdıklanan ilk görüşmesini onunla yapmak isteyen beyefendiye haber vermesi gerekirdi , çünkü kimsenin başına insanı olarak bir durum gelemez , kaza bela geçiremez yakınlarının başına bişey gelemez , bayanın aklında başına bişey geldiği an mavişine mesaj atmak olmalı , kınıyorum kardeşi kaza geçirdiği dakikada beyefendiye mesaj atmadığı için özge hanımı halbuki aklında sadece görüşeceği maviş olmalıydı , içi gıdıklanan beyefendi bayanların başınada kaza bela gelebileceğini bilmeli , biraz daha anlayışlı olmalı , eğitimli olduğunu ve uzun uzun yazdığını söyleyen mavişin biraz daha centilmen olmasını beklerdim. pembişin bilinçli olarak böyle birşey yapmayacağından eminim. ödemeyide anında iade etmiş , kazanın verdiği dalgınlıkla görüşme zamanı unutulmuşda olabilir , biraz daha insancıl , art niyetli düşünmemek lazım , pembişler lütfen ölümcül bişey olsada görüşeceğiniz mavişe hemen bildirin aklınızda olsun
Arkadaşım niye tatava yapıyorsun ödemesi alınmış olan görüşme için randevu verilmezken bu arada başkaları ile görüştüğünü söylüyor işte adam. Bir tek konuyu açan @faruk88730 için mi kaza geçirdi kardeşi?

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Arkadaşım niye tatava yapıyorsun ödemesi alınmış olan görüşme için randevu verilmezken bu arada başkaları ile görüştüğünü söylüyor işte adam. Bir tek konuyu açan @faruk88730 için mi kaza geçirdi kardeşi?
Haddini bil tatava diye konuşmadan önce ve benim kardeşim kaza yapan canım ciğerim nasıl böyle kötü düşünebiliyorsunuz pess ya allah sizi aynı duruma sokmaz inş ;)

ÖZGE Çevrimdışı
1 Tem 2020
284
4,822
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Mesajımın muhatabı sen değilsin, asıl sen haddini bil ödemen yapılmadan benle konuşamazsın
Sen kimsin önce insanlığı Öğren he belki paran yetmemiştir öğrenmene. İnsanlık başka bişey ve beni karıştırıyorsun mesajın muhatabı benim. Paranla herşeyi yapabilceğinizi sanmayın bu referans örnek olsun şimdi sana :)

23 Ara 2021
218
375
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mesajımın muhatabı sen değilsin, asıl sen haddini bil ödemen yapılmadan benle konuşamazsın
“Ödemen yapılmadan” ben öyle karşısındaki kişi hakir gören yaptığı işi rencide etmek için kullanan parayla konuşursun para ile susarsın düşüncesinde birinin forumda işi olmadığını düşünerek sİzi rapor ettim

10 Nis 2023
118
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, ben tüm konuşmalar sonunda başıma gelen olayın bu haftaki şartlara özgü olduğunu, bana özel bir muamele olmadığıni ve şansıma benim başıma geldiğini görüyorum ve buna inanıyorum. Hanımefendi için olağanüstü geçen bir haftaya özgü olan bir olayı anlatan yukarıdaki referansin da bir anlamı kalmadığı için kaldırılmasını rica ediyorum. Bunun için ekstra yapmam gereken bir şey varsa lütfen söyleyin. Foruma rahatsızlık verdigim için özür dilerim. Herkese iyi forumlar diliyorum.

baskan341990

Normal Üye
19 Ağu 2023
8
8
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaki tüm baylar ve bayanlar için bir daha aynısının yaşanmamasını dilerim.

Foruma girer görüşmek istediğim bayanı seçer görüşme detaylarini inceler iletişim kurarım yeterki kafama göre işine geliyorsa durumu olmasin sonuçta herşey karşılıklı baylar bazı zevkleri maddiyatla almak istiyor bu işi yapan bayanlarda maddi karşılığında veriyor hizmeti herşey karşılıklı saygı sevgi kimse kimsenin avukatlığını yapmasın . sevgililerle

Bu arada @ÖZGE hanım kaza için çok geçmiş olsun.

Mustafa190334

Normal Üye
25 Tem 2022
7
8
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sanamı soracağım ne yapacağımı , bence sen boş yapıyorsun , boş konuşmayı bırakta mantıklı düşün biraz , kazanın hastalığın kişisimi olur ,ödemesi alınmışmış , ödemesi geri alınmış olayın tatavasını yapma

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
221
98
Cinsiyetiniz nedir?
Hanımefendi sürekli herkese haddini bil , sen kimsin , bana kimse hesap soramaz tarzı cümleler kuruyor. Ciddi bir üslup ve saygı sorunu var. Faruk hocam tekrar geçmiş olsun diyorum ve bişey kaybetmediğinizi düşünüyorum. Ön ödeme isteyen çoğu kişi problemli çıkıyor tabiki sizin tercihiniz ama uzak durmakta fayda var. Ailevi durumunuz için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ancak hiç bir durum bu şekilde konuşmanızı haklı çıkarmaz. Herkese saygılar , sevgiler

Mustafa190334

Normal Üye
25 Tem 2022
7
8
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hanımefendi sürekli herkese haddini bil , sen kimsin , bana kimse hesap soramaz tarzı cümleler kuruyor. Ciddi bir üslup ve saygı sorunu var. Faruk hocam tekrar geçmiş olsun diyorum ve bişey kaybetmediğinizi düşünüyorum. Ön ödeme isteyen çoğu kişi problemli çıkıyor tabiki sizin tercihiniz ama uzak durmakta fayda var. Ailevi durumunuz için geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ancak hiç bir durum bu şekilde konuşmanızı haklı çıkarmaz. Herkese saygılar , sevgiler
maşallah ailevi durum ve kazanın önünde herşeyi konuşuyorsunuz öncesinde , sizce önce konuşulması gereken şey sağlıkmı ailevi problemmi yoksa başka şeylermi ? faruk kardeş regli sonrası ilk görüşme derdinde , hanımefendi kardeşinin sağlığı derdinde

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar