- 11 Kas 2009
- 101
- 206
Geçen hafta Daisy, sevgili Papatya ile hasret giderdim. Nisan sonu Mayıs, Bayram derken Haziran’ı bulduk. Maskeli olarak gittim, ayakkabılarımı kapının önünde çıkardım, maskemi getirdiğim torbaya koydum. Elimi kurallara uygun yıkadıktan sonra yeni çıkarılmış havlu ile kuruladım. Kahvemizi Tabloren ile yudumlarken “soğuk duş alabilir misin?” diye sordu. Yazları genel tercihim soğuk duş zaten. Sorun olmadığını , yüksek ateşten sonra daha iyi olacağını söyledim. Kahve sohbeti sorasında uygulamış olduğu yöntemi benim uzun koşularda dayanıklılığı arttırmak için kullandığımı anlatım. Yöntem şu: Her insanın kalbe zarar vermeden yükseleceği nabız sayısı 220 -yaş. 40 yaş için bu 180 oluyor. Normal koşuda 135 -180 arasında kalırsanız kalp yorulmaz. 180 en üst patlama noktası. Sevgili Papatyam ile 1,5 saatten fazla halvet olabilmenin sırrıda bu bence. Alışıla geldiğimiz gibi t-şirt pantolan öpüşme sarılma arasında çıkarılıp askılara asıldı. Yatağa uzandığımda bu kez ensemde ısırma vantuz öpülmesi ile işlem başladı. Tüm sırtımı yukarıdan aşağı etkileyici dokunuşları ile uyandırdan sonra ayak tabanlarıma kadar geldi. Bu kez taban masajları sırasında tüm bedenim tam rehavete erdi derken rimming uygulaması ile en üst noktaya ulaşmak üzereydim ki yavaşladı, sırtımda rahatlatıcı masaja devam etti. Sırt üstü döndüğüm zaman sertlemiş göğüs uçları ile göğüs göğüse geldik. Muhteşem ve uzun öpüşmeden sonra sıra bana gelmişti. Göğüs leri hiç bu kadar keyif verici olmamıştı. İkimizde hızlanıp yavaşlayarak birliktelikten maksimum haz almaktaydık. Bu defa sona ulaşmak için benden önce davrandı. Bu benim için mutlu sona ulaşmak için çok motive edici oldu. Ama mutlu sona muhteşem bir oralla ulaşmamı sağladı. Soğuk duşu alıp Rumeli caddesine indiğimde ayaklarım yere basmıyor, uçuyordum sanki. Karantina sonrası olağanüstü bir geri dönüş oldu. Yaşam seninle çok farklı ve güzel sevgili Daisy, benim narin ve özgür Papatyam.