- 13 Ocak 2018
- 276
- 13
Düşünün gözlerinizi kapayarak düşünün (ama paylaşımımı okuyup sonra yapın bunu). Kapı açıldığında uzun zamandır görüşmediğiniz kız arkadaşınızın gözlerindeki ışıltı ve nemi düşünün. Sarılırken ki sıcaklağını ve sımsıkı sarışını. Kanepeye doğru süzülürken temasın kopmadığını ve oturduğunuzda gözlerinizden gözlerini almadan oturup sonra kucağınıza usulca sokulup dudaklar arasındaki mesafenin bir kaç santim uzağında sohbetin (aralarda buseleri saymıyorum sayamıyorum). Sıcaklığın ve hararetin bacaklarınızda ki o tatlı hissi duyun. Kontrolsüz beden hareketleri ile vücutların birbirine olan açlıkla karmaşıklaşmasını (gömlek ne ara çıktı anlamadım ) tek el kopça çözerken bir taraftan kyafetin sıyrılması (ben ne ara soyundum kim soydu beni ) ve arzu ile yanan bedenlerin karmaşasında dalgalanan o kısık gözler ve yarım açık iniltiler duyulan dudaklar ve kıvrılan bel ve kalçalar. Karışan ve terli bedenlerin birbirine karışan kokusu.
Soğuk duşun bile serinletemediği bedenler kaplanların göz hapsinde ve müzik bir anda lap dance'a dönen bir hareketlilik. Kaplanlardan özür dileyerek yatağa geçemeden kanapenin her ucunda güreşen iki aç beden veeee dudaklardan süzülen lavların görüntüsü ve buğulu gözlerin ardından bakarak gevşeyen vücutlar.
Bu anlattıklarım bir rüya değil gerçek ama rüyayı gerçek yapan Rüyam evet skor 2-2 olduğu sürece bu maç bitmez bitmemeli de
Teşekkürler Rüyam herşey için yaşattıkların ve hissettirdiklerin için teşekkürler.
Soğuk duşun bile serinletemediği bedenler kaplanların göz hapsinde ve müzik bir anda lap dance'a dönen bir hareketlilik. Kaplanlardan özür dileyerek yatağa geçemeden kanapenin her ucunda güreşen iki aç beden veeee dudaklardan süzülen lavların görüntüsü ve buğulu gözlerin ardından bakarak gevşeyen vücutlar.
Bu anlattıklarım bir rüya değil gerçek ama rüyayı gerçek yapan Rüyam evet skor 2-2 olduğu sürece bu maç bitmez bitmemeli de
Teşekkürler Rüyam herşey için yaşattıkların ve hissettirdiklerin için teşekkürler.