Berann
Normal Üye
- 20 Tem 2019
- 20
- 20
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sinem Hanım ile uzun zamandır mesajlaşıyoruz her mesajlaşmamızda bir aksilik oluyordu bir türlü denk gelip görüşemedik. Neyse gel zaman git zaman bu hatunu görmeli, yaşamalı kanlı canlı hissetmeliyim dedim. Cuma günü konuştuk pazar günü görüşmek için günü ve saati ayarlardık. Gel de heyecandan dur durabilirsen velhasıl kelam o zaman gelip çattı. Evi Marmaray istikametinde çok yakın. Kapıdan girer girmez güzeller güzeli taş gibi bir kadın kapıyı açtı. Aç olduğumu söylemiştim özene bezene bir şeyler hazırlamış. Bi girdim içeri baktım gözlerimi ondan alamadım. Fiziği çok çok iyi tam istediğim gibi. Derken oturduk sohbet muhabbet bir şeyler yedik. Yerken elim kolum hiç durur mu orada yaramazlıklar başladı. Çok geçmeden soluğu yatakta bulduk. Yatak faslını çok anlatmayacağım. Tek kelimeyle şahaneydi. Ten uyumumuz da çok güzeldi. Onun deyişiyle "Beyaz Zenci" oldum. Kara esmerin bu şahane görüşme için sana sonsuz teşekkür ediyor Aslaniçem. Bir dahaki sefere daha uzun soluklu nefessiz kaldığımız bir görüşmeyi muhakkak yapalım. Kocaman öptüm.
Gözlerim kalçalarında kaldı)
Gözlerim kalçalarında kaldı)