Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Kapida Birakildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
238
438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Bu yaziyi konuma varmis ve sinirli bir sekilde yazdigimi belirtmek isterim.

Yasmin hanim ile birkac gun onceden, bu aksam saat 19:00 icin 2 saatlik gorusme konusunda anlastik.

Kendisine referanslarimdan bahsettim. Sorguladi, tamam dedi.

Saat 17:00’de konum rica ettim. Gonderdi. Her zamanki hazirligimi, temizligimi yaparak yola ciktim.

Gorusmemize birkac dakika kala araci park ederken “canim acil isim cikti, baska zamana” yazdi.

Ustelik aracin icerisinden konuma vardigimi kanitlayan foto da gonderdim.

Bu durum gercekten rezalet. Yakin bir yerden de gelmedim ustelik. Kapiya kadar getirtip dogru duzgun bir aciklama bile yapmadan bu duruma dusurmek ayip.

Dedigine gore baskalari da kendisini bu duruma sokmus, olabilirmis…

Kanitlarim mevcuttur, yonetime sunabilirim.

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
282
399
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizin adınıza kötü bir deneyim olmuş lakin durumun aciliyetine göre de değerlendirmek lazım misal çok eskilerden forumla tanışmadan önce organize ettiğim programa eşlik edecek partner muayyen gününe girdiği için görüşme saatine 30 dk kala gelemeyeceğini söylemişti. Bu tarz son dakika durumlarında muhakkak geçerli mazeretleri vardır diye düşünüyorum.

Faco Çevrimdışı

Faco

Normal Üye
25 May 2022
6
41
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kötü olmuş , bu yüzden outcall daha mantıklı geliyor.

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
742
866
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun yasmin hanım hk da ilk defa olumsuz yorum gördüm.Vardir geçerli sebebi diyeceğim ama sizin adınıza çok talihsiz durum olmuş

Zoe70 Çevrimiçi
25 Ocak 2022
1,515
965
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Yasmin hanim ile birkac gun onceden, bu aksam saat 19:00 icin 2 saatlik gorusme konusunda anlastik.

Saat 17:00’de konum rica ettim. Gonderdi. Her zamanki hazirligimi, temizligimi yaparak yola ciktim.

Gorusmemize birkac dakika kala araci park ederken “canim acil isim cikti, baska zamana” yazdi.

Bu durum gercekten rezalet. Yakin bir yerden de gelmedim ustelik. Kapiya kadar getirtip dogru duzgun bir aciklama bile yapmadan bu duruma dusurmek ayip.

Geçmiş olsun hocam

süperim Çevrimdışı
15 Tem 2022
32
40
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Benim nezdimde acil işim çıktı = daha yağlı bir iş çıktı demektir. Ne hikmetse bu acil işler de hep kapıya kadar gelince çıkıyor. Acil işin çıktıysa açıklamasını da yapacaksın.

Yasmin Çevrimdışı
5 May 2022
70
356
Merhaba,

Beyefendi kapıda kalmadınız ki 15 dakka önce yazdım size insanlık hali her kezin özel gayati var ailece Açıl durum vardı hızlıca yazdım uzurumude diledim banada hazır olduğum zaman iptal edenler oldu olabilir ben her gun program yapan birisi değilim başka program yapacak tekrar kusura bakmayın son dakka olması talihsiz oldu haklısınız

Kemal Tanca Çevrimdışı
1 Eki 2020
398
346
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geçmiş olsun.Foruma sık giren biri değilim,beni az çok yorumlardan görürsünüz.Fakat burayı iyi yapan deneyimlerimizi yazmamız,belirli bir uslüp içinde.Elbette insanlık halidir;kazalar,ani olaylar,beklenmedik şeyler.Fakat bu gibi şeyleri gördükçe bizlerde partner seçimlerimizi bu yönde değerlendiriyoruz,veya Takibe aldığımız kişileri bu şekilde seçiyoruz.
Tekrardan teşekkürler,iyisi kötüsü ile yazılan her deneyim çok değerli.

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
238
438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyefendi kapıda kalmadınız ki 15 dakka önce yazdım size insanlık hali her kezin özel gayati var ailece Açıl durum vardı hızlıca yazdım uzurumude diledim banada hazır olduğum zaman iptal edenler oldu olabilir ben her gun program yapan birisi değilim başka program yapacak tekrar kusura bakmayın son dakka olması talihsiz oldu haklısınız

Yasmin hanim siz de cok iyi biliyorsunuz ki resmen kapida biraktiniz beni.

Araci park ettim, bunu kanitlayan resim bile attim. Size yazdigim ilk saniyeden su ana kadar ne bir terbiyesizligim oldu ne de saygisizligim.

Elbette insanlik hali ama size evden cikarken yazdim, araci surerken yazistik, kapiya geldim isim cikti dediniz. Sizce inandirici mi bu durum?

Daha 1-2 hafta oncesine kadar baska bir partner konumu gondermesine ragmen bulusmamiza 2 saat kala acil bir durum oldugunu soyleyip iptal etmeyi rica etti. Hic sorun etmedim cunku uslup, yaklasim ve niyet onemli.

Butun gunum ve planlarim sizin bu hareketiniz sebebiyle rezil oldu.

Neyse daha fazla yazmaya gerek yok. Neredeyse benden ozur dilememi bekleyecek haldesiniz.

2 Kas 2021
37
34
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, karşı tarafı da anlamak lazım sebebini bilmek lazım.

Legend Çevrimdışı
30 Tem 2022
91
119
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Son 15 dk kala iptal edilen randevu, sağlık açısından değil ise,
hiç bir mazereti kabul edemem.
Bu ekilmektir.
Geçmiş olsun.

yakamoz_911 Çevrimdışı
2 Nis 2019
44
101
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,

Geçmiş olsun.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,432
1,179
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Geçmiş olsun tekrardan yaşanmaması dileğiyle

lawyer12 Çevrimdışı
8 Nis 2022
5
9
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dalga mı geçiyorsunuz asam kapıda kalmış. Bu ne böyle. Ne rahatlık

lawyer12 Çevrimdışı
8 Nis 2022
5
9
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim nezdimde acil işim çıktı = daha yağlı bir iş çıktı demektir. Ne hikmetse bu acil işler de hep kapıya kadar gelince çıkıyor. Acil işin çıktıysa açıklamasını da yapacaksın.
Aynen öyle yağlı müşteri çıktı tespiti doğru.

19 Ara 2020
136
158
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gecmis olsun, lakin Zamparaligin fitratinda var bu. Benimde basima Ankarada boyle birsey geldi. Oteli tuttum, bayan hic gelmedi. Bir kac saat sonra "uyuya kalmisim ozur dilerim" diye mesaj atti. Hos bir durummu? hayir. Ama eski zamparalardan oldugum icin bozulmadim, zarar hanesine yazdim, yola devam ettim. Bu iste biseyler yapmak kadar yapilmakda var. :)

yedisekiz Çevrimdışı
30 Haz 2010
79
75
Cinsiyetiniz nedir?
Tecrübe "B" planın var mı der. Her zaman bir sıkıntı iki taraf içinde olur.

Miltonhawkes Çevrimdışı
3 Haz 2020
64
76
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizin adınıza kötü bir deneyim olmuş lakin durumun aciliyetine göre de değerlendirmek lazım misal çok eskilerden forumla tanışmadan önce organize ettiğim programa eşlik edecek partner muayyen gününe girdiği için görüşme saatine 30 dk kala gelemeyeceğini söylemişti. Bu tarz son dakika durumlarında muhakkak geçerli mazeretleri vardır diye düşünüyorum
Konu sizle alakalı değil ama ne biliyim siz de çok naifmişsiniz :) Burada bahsi geçen konuya gelince arkadaş sonuna kadar haklı , nedense site ortamında pembiş partnerlere sürekli bi yalakalık yapma modu vardı şiödiye kadar, ben bile nasıl kaliteli pembişler var ya burada falan diyodum , yabancılara gitmeye gerek kalmadı diye düşünüyodum.Son günlerde patır patır dökülmeye başladı millet gerçek tecrübelerini. Geçmiş olsun hocam , bence site yönetimi bu partnerleri engellemesin ki bu gibi tecrübeler hep kayıtlarda dursun.

Yasmin Çevrimdışı
5 May 2022
70
356
Dalga mı geçiyorsunuz asam kapıda kalmış. Bu ne böyle. Ne rahatlık
Ne kapisiya kimse kapımdan donmedi Ne dalgasiya bilip bilmeden yazmak kolay her keze 1 dakkada bu dünyada nolacagimiz belli değil zaten her şey olabilir keşki hanımefendiler de beybendilere referans açabilse kim kimi iptal etmiş bekletmiş gelmemiş o zaman ne deye cevabı yazardiniz merak ettim insanlık hali her şey olabilir hep kötü baya değil düşünüp cvb yazilsada olur bence yinede siz bilirsiniz ben iptal ettiysem yazdım WhatsApp dan burdan başka bir şey yazmiycam benı tanıyan tanır gerisi önemli değil.

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
282
399
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu sizle alakalı değil ama ne biliyim siz de çok naifmişsiniz :) Burada bahsi geçen konuya gelince arkadaş sonuna kadar haklı , nedense site ortamında pembiş partnerlere sürekli bi yalakalık yapma modu vardı şiödiye kadar, ben bile nasıl kaliteli pembişler var ya burada falan diyodum , yabancılara gitmeye gerek kalmadı diye düşünüyodum.Son günlerde patır patır dökülmeye başladı millet gerçek tecrübelerini. Geçmiş olsun hocam , bence site yönetimi bu partnerleri engellemesin ki bu gibi tecrübeler hep kayıtlarda dursun.
Naiflik değil olmuyorsa zorlamanın da bir manası yok cebimdeki cebimde kalır muadiline bakarım =)

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
238
438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Tombik soylediklerine katilmamak elde degil.

Tabii ki oyle olmasi gerekiyor (en azindan benim icin) en basindan beri ne olay oncesi ne olay ani ne de olay sonrasi uslubumu bozmadim, saygisizlik yapmadim ama resmen magdur oldugum, butun gunum rezil oldugu icin ozur dilemem gerekiyor sanirim. :)

Şerafettin Çevrimdışı
18 Tem 2022
89
77
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Geçmiş olsun, elbet bir açıklaması vardır ama o anda bunu açıklaması gerekirdi. yerinizde kim olsa aynı şeyleri hisseder. Eminim telafi edilecektir

johnnyboy

Normal Üye
12 Eyl 2022
2
3
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, geçerli mazereti vardır diye düşünüyordum fakat Yasmin hanımın cevaplarındaki üslubundan hem suçlu hem güçlü olduğunu anlıyorum nedense. Tanıyan tanır gerisi önemli değil gibi ifadelerde tuzu biberi olmuş.

Atomic Çevrimdışı
12 Ağu 2022
61
87
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yasmin hanımın cevap diye yazdıkları akla ziyan hatayı kabullenim telefi yolu bile aramıyor üzücü bi durum görüşme yapamiyan ve kapıdan dönen arkadaş bence çok bişey kaybetmemiş sin hatta sadece zaman kaybederek çok sey kazanmış sin adına üzülmüş tüm ama Yasmin hanımın cevapları dan sonra çok az bı zarar ile günü atlatmissin gidip görüşülecek biri değil anladığım kadarıyla

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
421
976
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben daha önce görüştüğüm için taniyanlardanim Yasmin hanımı,
Tabi ki durumları bilmediğim için aralarında ki mesele için bir şey diyemeyeceğim,
Ancak daha önce görüştüğüm ve memnun kaldığım için,
Artı olarak bir kadın olduğu için,
Pozitif ayrımcılık yaparak,
Öpüşüp barışın diyorum,
Yasmin hanım gerçekten çok eğlenceli,
Vücut olarak forumda gorustuklerim içinde en mükemmel vücut hatlarına sahip olan,
Çok tatlı,
Sevişmesi zaten muhteşem ötesi,
O sevişmeden önceki ayna karşısında yaptığı dans,
Kıvrımları hala gözümün önünde,
Böyle nadide eserleri incetmemek,
Kırmamak lazım,
Peki beyefendi noolacak diye soranlariniz olduğunu duyar gibiyim,
Napalim ya biz erkek adamız,
Kırılmaya ve hayal kırıklığına aliskiniz,
Çokta shaapmamak lazım,
Bir referans yazısı gibi oldu bu ama,
Gerçekten Yasmin hanımı tanıyanlar ve gorusenler ne demek istediğimi anliyordur,
İkiniz adına da geçmiş olsun tekrardan....

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
421
976
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostum muhakkak senin tasvir ettiğin gibi birisi olabilir ama burada önemli olan unsurlar bunlar değil bence. Tavır ve üslup. Ben biz erkeğiz nazınızı çekeriz durumunu kabul etmiyorum. Sonuçta bu kafa dağıtmak eğlenmek rahatlamak için yapılan bir aktivite. Ben neden durduk yere daha fazla gerileyim. Kimsenin nazını çekecek kafam da yaşım da yok şahsım adına. Herkese insan olduğu için değer verir ve ona göre davranırım. Aynı şekilde de karşı taraftan bunu beklerim.
Hocam bende onu anlatmaya çalışıyorum işte,
Sonuçta bu kafa dağıtmak, eğlence amaçlı ve rahatlamak için yaptığımız bir aktivite,
Bu kadar kafaya takmaya ne gerek var,
Mesela ben size şöyle söyleyeyim,
Benim watsup'imda ister istemez kayıtlı olan pembislerin durum paylaşımlarını görüyorum,
O kadar hareketliler ki,
Eğlenceler,diskolar sosyal hayatları ve çevreleri çok geniş,
Ve onların da bir arkadaş çevresi var,
Bende randevu aldığım pembislerin iptal durumlarıyla karşılaştım,
Ama bunu kafama takmadım,
Normal karşıladım,
Yoluma devam ettim,
Gerçekten çok hareketliler,
He bu normal bir şey mi değil,
Ama bu hayatta ne normal ki,
Ona kız üstünü çiz,
Buna kız üstünü çiz,
O zaman kapatalım forumu gitsin,
Ne gerek var değil mi,
Münferit olaylar olabilir,
Çok takılmamak lazım onu söylüyorum ben....
He bir insanın hep olumsuz referansı varsa o konuda haklısınız bir şey diyemem....

KHSchneider Çevrimdışı
13 Eyl 2020
238
438
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben daha önce görüştüğüm için taniyanlardanim Yasmin hanımı,
Tabi ki durumları bilmediğim için aralarında ki mesele için bir şey diyemeyeceğim,
Ancak daha önce görüştüğüm ve memnun kaldığım için,
Artı olarak bir kadın olduğu için,
Pozitif ayrımcılık yaparak,
Öpüşüp barışın diyorum,
Yasmin hanım gerçekten çok eğlenceli,
Vücut olarak forumda gorustuklerim içinde en mükemmel vücut hatlarına sahip olan,
Çok tatlı,
Sevişmesi zaten muhteşem ötesi,
O sevişmeden önceki ayna karşısında yaptığı dans,
Kıvrımları hala gözümün önünde,
Böyle nadide eserleri incetmemek,
Kırmamak lazım,
Peki beyefendi noolacak diye soranlariniz olduğunu duyar gibiyim,
Napalim ya biz erkek adamız,
Kırılmaya ve hayal kırıklığına aliskiniz,
Çokta shaapmamak lazım,
Bir referans yazısı gibi oldu bu ama,
Gerçekten Yasmin hanımı tanıyanlar ve gorusenler ne demek istediğimi anliyordur,
İkiniz adına da geçmiş olsun tekrardan....

Kendisi beni direkt olarak engelledi. 😄 Hem de hicbir sekilde terbiyesizlik yapmamama ragmen ne whatsappta ne de forumda.

Bu ulkede bu kadar naif kalmak da zor acikcasi.

Genel olarak bazi seyler anlasilmiyor bazilari da anlamak istemiyor gibi. Ben yillardir forumdayim. Uye olmadan once de takip ediyordum. Onlarca gorusme yaptim, referans yazdim. Yazmadiklarim da var.

Elbetteki insanlik hali her sey mumkun. Daha once de yola cikmadan dogru bir sekilde iptal, ertelemeler oldu.

Fakat siz plan program yapiyorsunuz, araciniza binerken, aractayken iletisim halindesiniz, partner yolda oldugunuzu biliyor, kapiya geldiginizde “baska zaman” cevabini alinca izin verin de tepki verelim, yanlis oldugunu soyleyelim.

iyilik penisi

Normal Üye
26 Haz 2022
16
9
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maalesef çok tatsız bir durum olmuş. O kadar trafik, programınızı ayarlama vs. boşa gitmiş.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar