Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme kalitenin adresi

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaslar herkese keyifli forumlar dilerim

hızlı ve kolar bir sekilde iletişim kurabildim ve kendisiyle 3 saatlık bi görüşme yapdım....Onunla tanışmak için sabırsızlanıyordum
artık kapı çalındığında ve onu içeri aldığımda, dilim tutulmuştu...çünkü bunu beklemiyordum boyu posu güzelliği herşey yerinde resimlere baktım
evet ama yanımda oldugunda daha güzel duruyordu...Onunla biraz konuştuktan sonra, diğer birçok kadınla arasındaki farkı hemen fark ettim...
O, her yere birlikte gidebileceğiniz türden bir kadın... ister akşam yemeği için arkadaşlarla buluşmaya, herkes onun eşiniz veya kız arkadaşınız olduğunu düşünür.
her konuda eşlik edebilecek bir hatun...Konusmayi seviyor ama dert anlatanlardan değil...
gelelim asıl konuya...fazla yazmama gerek yok galiba her ne kadar Mükemmel bir kadın olduğu kadar yatakta da bir o kadar iyi... Kendini tamamen sana adar...standardın yüksekse tavsiye edebilecegim nadir olan bir hatundur

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,293
1,508
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

LADY IRMAK Çevrimdışı
28 Haz 2022
28
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

hızlı ve kolar bir sekilde iletişim kurabildim ve kendisiyle 3 saatlık bi görüşme yapdım....Onunla tanışmak için sabırsızlanıyordum
artık kapı çalındığında ve onu içeri aldığımda, dilim tutulmuştu...çünkü bunu beklemiyordum boyu posu güzelliği herşey yerinde resimlere baktım
evet ama yanımda oldugunda daha güzel duruyordu...Onunla biraz konuştuktan sonra, diğer birçok kadınla arasındaki farkı hemen fark ettim...
O, her yere birlikte gidebileceğiniz türden bir kadın... ister akşam yemeği için arkadaşlarla buluşmaya, herkes onun eşiniz veya kız arkadaşınız olduğunu düşünür.
her konuda eşlik edebilecek bir hatun...Konusmayi seviyor ama dert anlatanlardan değil...
gelelim asıl konuya...fazla yazmama gerek yok galiba her ne kadar Mükemmel bir kadın olduğu kadar yatakta da bir o kadar iyi... Kendini tamamen sana adar...standardın yüksekse tavsiye edebilecegim nadir olan bir hatundur
Bende herşey için teşekkür ederim. Gerek ağırlaman gerek nazik davranışların için…
Yakışıklı bir adam olduğunu söylemiştim sana 🥰 tekrar görüşmek üzere. Paylaşım için teşekkürler ❤️

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,711
4,347
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar