Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaliteli bir görüşme Aylin Aylin

7 Ağu 2021
123
188
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forum ailesi.
Uzun bir süredir referans açmadığımı fark ettim bu süre içerisinde yine görüşmeler yapıyordum fakat konu @AylinAylin olunca kaliteli geçen bir görüşme geçtiği için yazmak istedim.
Daha aylin hanım için actigim referans olduğu için detaylara pek girmeyeceğim.
Hafta sonu sabah erken saatte benikabul ettiği için teşekkür ediyorum.
Harika bir karşılama harika bir seks sohbet harika tam anlamıyla kaliteli geçen bir görüşme geçtiği için çok teşekkür ederim @AylinAylin

Gwen61 Çevrimdışı
11 Tem 2022
282
399
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler kendisinin hayatta olmasına sevindim. Malum karabatak gibi ortadan kaybolup geri dönüşleri oluyor 😅

Yousuffer Çevrimdışı
3 Mar 2021
407
336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok şükür kesinlikle bu referans ile yaşadığını anladık forumda yok uzun süredir :) emeğinize saglık

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
@Lantis34 cüğüm, seni tekrar görmek güzeldi. 🥰 Valla sabah saati bana da çok uydu çünkü son zamanlarda ben hafta sonları dahi çalışıyorum; düşeş oldu.
Ekstra ortak görüşlerin, zevklerin olduğu zamanları paylaşabilince su gibi akıyor görüşmeler, hep öyle düşünüyorum; su gibi aktı. 🥰

Uzun zamandır forumda pek de yazmıyorum, vesileyle yazmaya da dönsem mi diye düşündüm valla.🥳
Hoş yorumların ve ziyaretin için teşekkür ederim. Tekrar denk gelebilmek dileğiyle ...

HAYAT SEVİ(İŞ)İNCE GÜZEL! 🥳🥰

Sevgiler.🥰

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Paylaşım için teşekkürler kendisinin hayatta olmasına sevindim. Malum karabatak gibi ortadan kaybolup geri dönüşleri oluyor 😅
Son bir yıldır birden fazla nedenle pek nadir görüşme yapabiliyordum, karabatak modum ondan... 😂😂

Geri döndüm 😂

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
748
642
Paylaşım için teşekkürler.
Tüm yüzsüzlüğüm ile @AylinAylin hanımdan bir saatini bana ayırmasını rica ederim.
Bu da mı gol değil beeee :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Tüm yüzsüzlüğüm ile @AylinAylin hanımdan bir saatini bana ayırmasını rica ederim.

Ya valla ben uzun zamandır pek yokum, umarım bu gol beeee diyeceğin bir denk geliş olur. 🫣🫣🥰
En kısa zamanda denk gelebilmek dileğiyle, şappadanak öperim.😂

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
748
642
Ya valla ben uzun zamandır pek yokum, umarım bu gol beeee diyeceğin bir denk geliş olur. 🫣🫣🥰
En kısa zamanda denk gelebilmek dileğiyle, şappadanak öperim.😂
Bende şapadanak öpücüklerimi yolluyorum. :) otomatik mesajdan öteye geçemedim :)
Teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar