Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kalite ve zerafetin bücut bulmuş hali

guven42

Normal Üye
4 Eki 2024
1
10
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar @DUYGU KAYAOĞLU ile geçen akşam 3 saatilk minik bir görüşme gerçekleştirdik..mini diyorum çünkü bu muhteşem kadın için 3 saat çok az bir süre oldu..sn kısa zamanda gecelik bir görüşmede tekrar görüşmeyi umut ediyorum..
Kendisi ile önce mail ile ve sonrasında whatsap üzerinden konuşarak otel vs ile netleştirip bir kaç gün sonrası işin sözleştik.. @DUYGU KAYAOĞLU tam zamanında kapımı çaldığında o kadar zarif ve güzel bir kadınla karşılaştım ki adeta büyülendim.. sonrasında şarap müzik sohbet eşliğinde zaman su gibi akıp geçmiş..
Hijyenine çok dikkat eden , mis gibi kokan çiçek gibi bir kadın..
Yatak detayları aramısda bir sır tabiki..
Kendisine bu güzel dakikaları ve harika deneyimi yaşattığı için çok teşekkür ederim..
Hayat hep sana güzellikler getirsin..
bu arada tekrar görüşme için izmir planları yapmaya başladım bile🌺🌺

DUYGU KAYAOĞLU Çevrimdışı
6 Haz 2024
161
729
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar @DUYGU KAYAOĞLU ile geçen akşam 3 saatilk minik bir görüşme gerçekleştirdik..mini diyorum çünkü bu muhteşem kadın için 3 saat çok az bir süre oldu..sn kısa zamanda gecelik bir görüşmede tekrar görüşmeyi umut ediyorum..
Kendisi ile önce mail ile ve sonrasında whatsap üzerinden konuşarak otel vs ile netleştirip bir kaç gün sonrası işin sözleştik.. @DUYGU KAYAOĞLU tam zamanında kapımı çaldığında o kadar zarif ve güzel bir kadınla karşılaştım ki adeta büyülendim.. sonrasında şarap müzik sohbet eşliğinde zaman su gibi akıp geçmiş..
Hijyenine çok dikkat eden , mis gibi kokan çiçek gibi bir kadın..
Yatak detayları aramısda bir sır tabiki..
Kendisine bu güzel dakikaları ve harika deneyimi yaşattığı için çok teşekkür ederim..
Hayat hep sana güzellikler getirsin..
bu arada tekrar görüşme için izmir planları yapmaya başladım bile🌺🌺
Yorumunuz ve her şey için teşekkür ederim :)Tanıştığımıza memnun oldum,tekrar görüşmek üzere🌸🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,796
6,635
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar