Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kalite ve samimiyet için doğru adres

Jamadu

Normal Üye
10 Şub 2020
1
7
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Frida Hanımla geçen yaz tanışmıştım. Birkaç gün önce ikinci kez görüşme şansım oldu ve hem samimiyeti hem de sihirli elleriyle doğru bir karar verdiğimi teyit etti.
Bundan sonra İstanbul seyahatlerimin önemli bir parçası olacak kendisi. 😋

Yurt dışında yaşayan biri olarak hizmet kalitesinin özellikle hijyen ve rahatlık arayanlar için avrupa standartlarında olduğunu söyleyebilirim.

Partnerini dinliyor, süre takıntısı kesinlikle yok. İşini severek ve çok iyi yapıyor. Fiziğine diyecek yok. Göğüslerini de gayet etkili kullanıyor. 😜Kendisiyle bi fantezimi paylaştım bir sonraki randevumuzda gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Deneyimleyince yine burada paylaşırım ama şimdiden çok memnun kalacağıma eminim.
Kısacası kaliteli hizmet almak istiyorsanız vakit kaybetmeden iletişime geçin bence.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,325
Frida Hanımla geçen yaz tanışmıştım. Birkaç gün önce ikinci kez görüşme şansım oldu ve hem samimiyeti hem de sihirli elleriyle doğru bir karar verdiğimi teyit etti.
Bundan sonra İstanbul seyahatlerimin önemli bir parçası olacak kendisi. 😋

Yurt dışında yaşayan biri olarak hizmet kalitesinin özellikle hijyen ve rahatlık arayanlar için avrupa standartlarında olduğunu söyleyebilirim.

Partnerini dinliyor, süre takıntısı kesinlikle yok. İşini severek ve çok iyi yapıyor. Fiziğine diyecek yok. Göğüslerini de gayet etkili kullanıyor. 😜Kendisiyle bi fantezimi paylaştım bir sonraki randevumuzda gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Deneyimleyince yine burada paylaşırım ama şimdiden çok memnun kalacağıma eminim.
Kısacası kaliteli hizmet almak istiyorsanız vakit kaybetmeden iletişime geçin bence.
Sevgili @Jamadu teşekkür ederim samimi içten paylaşımın için 😘 Seni tekrar gördüğüme ve tekrar misafirim olmana çok sevindim🤗 Sen fantezi istersin de ben gerçekleştirmezmiyim😉🤗💋💋💋kendine çok iyi bak gurbet ellerde şimdiden iyi yolculuklar tekrar görüşmek dileğiyle çok çok öpüldün💋💋💋💋

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:) Mükemmel kadından mükemmel paylaşım. Emeğinize sağlık.

Çarşambalı Çevrimdışı
27 Ocak 2020
47
35
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne mutlu böyle hanımefendiler var da pişmanlık duymuyoruz. Kendisine de size böyle anlarınızın hep güzel geçmesini dilerim

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,779
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yerli ve milli Belluccimiz ile ilgili bu güzel paylaşım için teşekkürler ;) (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar